saat 3 tl belki dahada ucuz < + kargo 2tl = 5 tl eder 7.5 lira alıyolarmıi 1.000.000X bırakın 2.5 tl yi 1 tl kalsa 1.000.000 tl eder hesap ortada
Printable View
saat 3 tl belki dahada ucuz < + kargo 2tl = 5 tl eder 7.5 lira alıyolarmıi 1.000.000X bırakın 2.5 tl yi 1 tl kalsa 1.000.000 tl eder hesap ortada
Nasıl bir tüketim çağında yaşıyorsak aynı saati Eminönü'nde işportacıda 3 liraya görsek dönüp bakmayız, biri bedava deyince daha fazlasını kargoya ödeyip satın alırız. Birde kredi kart bilgilerini vererek! akıl alacak şey değil.
hamile bayanlar milupa'nın sitesine üye oluyo.
kaç aylık hamileyse ona göre hamilelik seti gönderiyolar, tamamen ücretsiz.
içinde bebek maması, annelik-hamilelik kitap/cd'si, kolonyalı mendiller, balonlar ve birkaç bebek bezi var.
bir de üyelikte mouse hediye eden site vardı hatırlamıyorum, yabancı siteydi.
üye olmuştum, yemin ederim 1 haftada gelmişti ve hatta şu an o mouse'u kullanıyorum. :)
bu saat dağıtan site ne kadar doğru bilmem.
kredi kartı bilgilerini tutmuyoruz saçma olmuş. birkez sisteme girince silinme diye bişey yok.
Bi ara prezervatif olayı vardı.. Form dolduran herkese 30 kutu prezervatif gönderiyorlardı. doldurmuştum ve gerçekten gelmişti..
Hiçbir sorun da yoktu, test etmiştim hepsini tek tek. Hatta 1-2 ay önce bitti sanırım 30. kutu :)
30 kutu basariliymis :)
banada geldi 10 lira kargo sanırım.ama saat dehşet ül vahşet :)
Evrenoz başkanım; bang bros yönetimiyle konuşsanda, brandibelle hanım efendinin kültürel filmlerinde ufak bir rol kapsak şöyle olmaz mı? :D :D