hacı 100 den sonra sıkılıp farklı şeyler arayabilirim..fazla uzaklaşmasam iyi olur...önce Xor 'a patlatırım ama:D
Printable View
benide geçen sene aradılar saat kazndınız diye.Kredi kartı ile kontör yükleme sistemine kayıt olursam evime gönderilecek dediler.Kredi kartınızla kontör yükleme gibi bir şartında olmadığını söylediler.Bende saf gibi verdim bütün bilgilerimi.Bilgileri aldıktan sonra kampanya katılım bedeli olan 99 tl yi 99 taksitle çekiyorum kartınızdan dedi orda koptu ip :D Bir dünya söylendim avukatım ben bu nasıl saçmalık vs.Herhangi bir hareket görürsem kredi kartımda hakkımı sonuna kadar ararım dedim kapattım.Çok şükür her hangi bir hareket görmedim ama iyi ders oldu bana :D
bu tür işlemlerde sanal kart kullanın arkadaşlar..
aklınızda kalmasın başınız ağrımasın.. :D
bu devirde hava solumak bile parayla ... sene 2012:icon_wack
Bedava tarak olsa tarak alir bu millet:D
kredi kartı tutmuyoruz saçma olmuş diyen arkadaşa hitaben;
bende online website sahibiyim. ekmeğimi internetten kazanıyorum daha cok. ve kredi kartı bilgisinin 1 rakamını bile websitemizde tutmuyoruz. direk arayüz üzerinden bankanın sistemine bağlanılıyor. ve cep telefonuna banka sms gönderiyor. o smsi sisteme giriyorsun ve aldığın ürünün parası çekiliyor. benim websitemde sistem çok güvenli. hiç bir şekilde kartının 1 rakamını bile biz görmüyoruz göremeyiz. tamamen bankanın verdiği sistem üzerinden çalışılıyor.
yani kart bilgisi kaydetmiyoruz diyenler doğru söylüyor olabilirler. ki aksi durumda suç teşkil eder.
ancak diğer bir arkadaşın söylediği gibi kargoyla anlaşırlar. sabit bir 3.5 tl gibi kargo ücreti ödüyorlardır. saatlerde çin malı filansa saatlerinde parasını ekleyip 7.5 tl kargo bedeli adı altında aslında kâr ediyor olabilirler. bu kısmına bişey diyemem işte.
ki bu benim aslında 5 yıl önce düşündüğüm projedir. ve ben o zaman allah korkusu olduğundan sadece düşündüm uygulamadım. sonuçta kargo bedeli diyip para kazanmak yalan söylediğin için haram olur diye düşünmüştüm.
valla tahtakalede 4-5 tl ye saat satılıyor toptan, 10 lira alıyorlarsa yine para kazanıyorlardır :)