baktım şimdi kargo ücreti 9 lira, saat 3 lira olsa, 6 lira kar peşinde koşarlar mı ki?...
Ellerinde 1 milyon saat olduğunu sanmıyorum ama. Çünkü baktım çoktan bi çok saat tükendi, stokta yok falan yazıyor. Yoksa çoktan voleyi vurdular mı?
Edit: Ayrıca fikir oluşması bakımından; bu sitede biyerde çakma saatlerin kilosu 5 lira diye okumuştum. 1 kiloda 50 tane saat gelse, 10 liradan satılsa; 500 lira. Maliyeti 5 lira. Kazanç 495 lira.
Yüzümüze kömürleri sürüp, james bond çantasında saat satma işine girelim mi? : ))
K.
400 çeşit mal satıyoruz nerdeyse 100 kalem 1 TL kar etmiyor, 3 liranın peşinde koşmayan adam çok zengindir![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Bir sürü siteye verdikleri reklam + tv reklamınıda katarsak saat başı net 1 tl kar bıraksa 1 milyon saatte iyi para gerçekten.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
şikayet vardan alıntı yapıyorum bunun gibi dolu ornekle dolu
aslında urunu size 6tl ye satıyorlar
sadece 10.000 kişi üye olup alsa
60.000 tl yapar ki çok ufak salladım yani![]()
1. yıl nedeniyle saat ücretsiz diyorsunuz. Saati seçiyoruz siparişimizi veriyoruz Kargo ücreti 9.90 TL diyor. Buraya kadar problem yok. Her şey gayet normal. Fakat sipariş bu gün elime ulaştı ve şunu fark ettim. Gönderdiğiniz faturada KDV dahi kargo ücreti 9.90 TL. Kargo şirketi tarafından kesilen taşıma irsaliyesindeki kargo ücreti ise KDV dahil 2,12 TL.
Aradaki fark 9.90 TL - 2.12 TL =6.78 TL. Bu sadece 1 kişiden aldığınız fazladan ücret. Bunu 1000'lerce kişiye uygularsanız, bu yaptığınız ayıptır. Buradan anlaşılıyor ki sitenizden bir daha alışveriş yapmayacağım . Bunu çevremdeki kişilerle ve sosyal paylaşım siteleri ve daha birçok yerde paylaşacağımı tarafınıza bildiririm.
Elimde tarafınızdan gönderilen irsaliye faturası ve kargo şirketi tarafından verilen taşıma irsaliyesi faturası mevcut. Bunları da ek olarak sundum.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
mutlaka bir gelirleri vardır olacaktırda hiçbişey yapmasa adam ofis işletiyo vergi,elekt. su ıvır zıvır bende aldım kesinlikle güzel reklam ve gelir elde ettiler saatler kapış kapış gitmiş beleş sirke hesabı arkadaşıma link atayımda baksın dedim gösterene kadar ürün tükenmiş
yüzümüze karşı keriz diyen arkadaşlara buradan selamlar kazıkmı yemişizde keriz olmuşuz 9.90 ın hepsi kazık olsa neolur
Kim dedi bilmiyorum da; adamların aradığı da işte sizin gibi insanlar. Size 9.90 TL koymaz, bana da koymaz. Sorun koyma meselesi değil.Adamlar tezgahı kurmuşlar, işletiyorlar bir güzel. 1000 kişiden bu parayı aldıklarını, böyle koymaz diyip hesabını sormadıklarını düşündüğümüzde ciddi para ediyor.
Dilencilerde kimsenin koymaz etmez dediği 50 krş 1 tl lerle dünyanın servetine ulaşıyorlar. Verene koymaz da toplayan için durum farklı. Asgari ücretin günlük brüt rakamı Ortalama 30 tl. Bu adamlara halkın genel cümlesi dilenme git çalış hesabıdır. Demekki bu adamlar günlük 30 TL den fazla ve rahat birşekilde kazanıyorlarki sektör hala devam ediyor.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Aldık 10 tl kargosu varaşırı dandik bi saat param parça oldu elimizde ama dolandırıcılık yok güvenebilirsiniz
bende merak ettım baktım
dıkkatımı bırsey cektı fatura ıcın TC ıstıyorlar orada kıllandım ıste
Netten o kadar alısverıs yapıyorum benden tc ısteyen olmadı
Hibe etmiyorsun bu parayı.. Kalitesi düşük de olsa bir çok kişinin günlük kullanabileceği saati kargo dahil 10 tl'ye alıyorsun.. 10 liralık saatin ne mal olduğunun bilincinde olarak alıyorsun..
Ticaret bunun adı ticaret.. Dolandırıcılık değil, tezgah hiç değil. Sanane kâr marjlarından, banane... İsterse saati 10 liraya satar, kargo bedava der; isterse saati bedavaya satar kargo 10 lira der. Sana tüm bu bilgileri vermiyor mu? veriyor. Saati beğenerek mi alıyorsun? Evet alıyorsun. Neden tezgah oluyor bu?
6tl urun 3 tl kargo toplam 10tl ye bu saatler sizin diye satsa tamam ama
kargo bedeli 10tl ürün ücretsiz diye gonderildiğinde kargo fişinde 2tl goruyorsam tezgah derim ben
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Abi, çoğu kişi yazdı burada. Tahtakale'de tezgahta yüzüne dönüp bakmaz ama netten bedava diyince alıyor insanlar diye. Bu saatler ortalama 5-6 TL.
Alanlar, sadece kargo parası verip saatin bedava verildiğini yazmadılar mı?
Hatta şikayet sitesine de alan birisi yazmış, burada paylaştılar. Normalde kargo 2.12 TL'ymiş ama kargo dahil ürün bedeli şu paraymış diye.
Saat bedava veriliyorsa o zaman sadece kargo irsaliyesinin üzerinde 9.90 TL yazması gerekmez mi?
Madem ticaret yapıyorlar, adam gibi açıklasınlar. Bu saati bedava veriyoruz demesinler. Konu zaten bedava saat veriliyor diye açılmış.![]()
Ee; bunun üzerine de bu bir nevi insanları kandırmak olmuyor mu?
Ben böyle düşündüm. Fikrine elbette saygım var; lâkin yapılan işi ben ticaret olarak görmüyorum. Bedava dağıtıyoruz diyip, kargo parası üzerinden paraları alıyorlar.
Yani ortada bedava dağıtılan birşey yok denildiği gibi. Anlatmak istediğim bu. Bu da bir nevi tezgahtır bana göre; ticaret değil.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)