yigit bu arabayi bilmiyorum ama bakis acin biraz yanlis soyleki, ankarada benim bildigim bircok farkli modelin parcasini tasiyan araba var, ha dedigin gibi kaza yapinca degistirende var ama ondan daha fazla keyfi degistiren var emin ol

ben sana kendimden ornek vereyim, kendi foresterimin gorunusu hosuma gitmedigi icin, on camurluklar, kaput ve arka tamponunu degistirdim, simdide sol on kapiyi degistiricem, kaza vs den kaynaklanmiyor tamamen derin bir gocuk var onu cikarttirip boyattirip tam da kusakta olan bir gocuk, kaportaci ile ugrasmaktansa yeni bir kapi alip takicam

on tamponuda degistiricem.
benim gibi cevremde birsuru arkadasim var, yani o biraz insanin ahlaki yapisiyla alakali, ben ne bi araba boyali denecek diye boyatmaktan nede bir araba degisensiz demek icin parca degismekten kacinirim. benim icin onemli olan icime sinmesi ve istedigim gibi olmasi. hatta yaz sonu arabayi komple boyatmayi dusunuyorum, ben de sanayinin icindeyim bliyorum cok sahtekar var, kazaliyi kazasiz diye satan, pertten toplayip satan ivir zivir , fakat bence direk bu sekilde yargilamadan once arabayi bilmek gormek lazim.