sıfır almayı düşünmüyorum zaten ikinci el bakıcam saol sende yeni aldın galiba konusunu görmüştüm nası memnunmusun?
Genel olarak tavsiye ederim kaliteli arabaSorunsuzluktan sikildim acikcasi, 54bin km'deyim. 32'binden beri coiloverli, 35binden beri 215/35/18 lastikli
Ici bence dar, onun disinda fazlasiyla tatminkar gercekten
çok güzel çok az yakıyor benimde hoşuma gidiyor geçenlerde gidip bakıyım dedim istediğim araç 51 bin tl geliyor biraz soğudum o yüzden![]()
fazlasıyla konforlu ve keyifli bi araç tavsiye ederim.. ama arkada oturan biraz zorluk çekebilir bnm boy 1.88 dizler kitlenio direk![]()
1.86 yım ben sığıyorum =) koltuk en geride bile değil
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
konuyu okuyunca aklıma şu geldi ;
bir gün gece saat 3'te top gear izliyorum jeremy clarkson şimdi adını vermimbir araç için şu yorumu yapıyordu richard hammond'a ;
-bu araba için 10bin pound'mu?
yapmaa hammond 10bin pound'a bir cuval b.kta alabiliriz ama almıyoruz![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
dsg alırsan kasislerde ani kalkışlarda cukurlarda falan sanzumandan gelen sangur sunfur sese alışacaksın.....
aracın kasası çok güzel, fakat donanımlısını almak istediğinizde fiyatları korkunç artıyor. benzinlileri çok sessiz ve içi gayet ferah. alternatifleri ***** fiesta veya zenith camlı yeni c3 olabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bluemotionu test ettim, BENCE gidişi fena değil, dengesiz bi araba gibi de gelmedi.Alacaktım hatta ertelendi.
Valla içini dışını bilmemde dun aksam yanımda bitane TDI calıstı 1.2 mı 1.6 mı bılmıyorum ama ilk kez polonunun sessiz bir dizel oldugunu duydum. ciddi anlamda aşırı sessiz geldi.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
İyi araba hoş araba ama ciddi pahalı
Böyle benzinli polo almayı düşünen, arabayı çokta kullanmayacak olan bi arkadaşıma
Golf VI 1.6 aldık 35-36 Bin TL civarında fiyatı var
Golf ün en boşu olsa dahi donanım ve özellikle güvenlik ,konfor, iç mekan,dış mekan gibi konularda çok daha öte bir araç..
alt komsumuz aldı 5 ay kadar bekledı tamamen gti donanımlı manuel dizel olanı 57 bın cıvarına bıseye geldı kullandın bluemotıon bu arada gayet hosuma gıttı ... kensıde memnun
yeni polo görünüş açısından on numara içide ideal ancak 1.4 motoru bana yetmedi açikçası rampaya geldin mi 1 vites çıkıcaksın durdun mu baya zorlanıyor bence uzak dur.Ancak 1.6 tdi alicaksan durma simdi git al o derece güzl bir araç.Sirket araası olarak kullanılıyor tek kelimeyle müthiş tavsiye ederim sonucta o kasa bir araca 1.6 dizel bi motor torkun yeter sana hayırlısı olsun hakkında.![]()
araç sınıfına göre rahat ve konforlu... gti için değil 1.4 için söyledim
1.4 yerine kesinlikle 1.6 dizeli tercih etmelisiniz...
içi rahat ve yeterli genişliğe sahip...
03 STİ
1.4 benzinli yerine 1.2 tdi secilmeli 1.2 tdi motor beklentilerin üstünde güclü bence ... hemde nerdeyse hic yakmıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)