206 nın yay ile düşmedigini bir kere daha gördüm bende düşüremedim yayla düşmüyo lanet olası 206
5 cm değilde 5 mm lik gibi![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tam olarak 5 mmdemek istedim 0.5 kalem ucu
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kes gitsin.asap bozulacagına yay bozulsun
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
valla biz sansliyiz demekki gittim 2.5 cm lik yay diye aldim araba resmen surungen oldu 1 ay dayanabildim cikardim.
IN BOOST WE TRUST
FK 5 cm diye kim sattı size o yayı bilmem ama piyasada çok yapılıyor bu.FK yayda 35lik 50lik diye seçenek yok tek tip var oda 45mm düşürüyor.Yeni taktırdıysanız yayları biraz zamanla düşer biraz daha.Bende 307me aldım FK ilk başta pişman gibiydim ama 1 ay kadar geçti aradan şimdi farkı farkedebiliyorum rahatlıkla..
aracınız benzinlimi birde? dizel motorlar benzinlilere göre daha ağır.1.4 hdi 1.6 benzinliden çok az bir farkla ağır basıyor.
aracınızda kartel koruması varmı varsa hangisinden? 2 tip var çünkü biri kalın metal diğeri kendini korusun diye incecik saç.
Bu gibi şeyler çok fark ediyor basıklıkta...
Ömer manyakmısın sen?Ne yakması neden bahsediyorsun bırak kalsın öyle neden stress yaptınki?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bu nasıl 5cm ya
benim aracımda 3.5 eibach pro kit var 2 parmak farkediyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
130 lira olan FK'nın sahte olma olasılığı yüksek.. Vakti zamanında kendi aracım için 300 küsür tl ödemiştim.. Eibach 5, eibach 3,5 cm'den daha fazla düşürmüştü aldığım FK 6-4.. Konforu da eibach 5 ile aynıydı ve senelerce sorunsuz kullandım..
Ayrıca FK'lar türk üretimi değildi en son.. Ortada böyle birşey varsa birisi FK adına Türkiyede üretime başlamış demektir..
Edit: 130 TL müşteri fiyatı olan yayı 70 TL'ye almışsın.. Gerçek FK değildir bu aldığın yay.. Sitesinde yaylar 80-120 euro iken senin 70 tl'ye alman zaten bunu gösteriyor..
Fk diye satılan yaylar orjinal fk değil zaten.Oto aksesuar vs satan bir tanıdığım söyledi bana alırken yayları.Türkiyede fk diye satılan yayların hepsini aynı kişi yapıyor.Kesinlikle uydurma yaylar değiller , dayanımları eicbagh ile aynı.Eicbagh'in pahalı olmasının sebebi vergisi cartı curtu.Satan firmalar bu yaylara fk kutusunu kendisi buluyolar hatta.Ben bir ayı aşkın süredir kullanıyorum konforundan vs çok memnunum fk'nın. Ama arkası torsiyonlu araçlarda (106,206) zıplama yapıyomuş sanırım biraz
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
spiralle gırtlagına kadar kes yine düşmesse yine kes arkalar zaten torsiyonlu degilmi ?))
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
başlığı okuyunca önemli bir şey oldu sandım. Dostum umarım tek derdin bu olur. Şu an abuk subuk problemler ile boğuşan biri olarak yazma gereği duydum.
Kestirmeye çok riskli diyorlar kafam karıstı.
Neye göre yapıyorlar harbi ya arkadasımda taktı oda dusmedı :S
Bir yerde 45mm dediler digerleri 51mm 50mm vs dediler. 1.4 Benzinli kartel korumam falan yok.
Abi görmüyormusun ya delirdim resmen.
Bende anlıyamadım
Yanlız sadece ön yaylar oldugunu belirtmedim onuda belirteyim. Arka torsiyon sadece ön yayları aldım. FK zaten bursada ve çinde üretimiyormuydu?
Para için yaparlar valla :S Ama konfor cok cok arttı o nasıl olacak öyleyse
Valla zıplama yok asırı derecede konfor artısı var birazda düştü sanırım.
Keşke o kadar kolay olsa) Tek ben kullanmıyorum aracı basık kullanabılıyorlar fakat kesmedenn sonrakı rısklere katlanamam onlar kullanırken (yay cıkması çatlaması vs.)
Kusura bakmayın okudugunuz şekilde düşünülebilecegini akıl edemedim o anlık kafayı yemiş olmanın etkisiyle yazdım zaten... Umarım sizde sorunlarınızı çözersiniz. Yardımcı olabilecegimiz bir konu varsa lütfen belirtin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)