Arkadaşlar aramızda mayıs ALES'e girecek arkadaşlar var mı?
Bende alesle sözleştim,kısmetse
şifreyi veriyorum :'' 1de redline, 2 de yan, 3 de isyan''![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
olmamı2011 sınavında hasta hasta 0 çalışmayla 40 aldım
bu sefer hedef 45
yetiyo
hayırlısı
açıkçası ben calışmıyorum, kpss kasıyorum ögretmenlik için. gelirse ekime hesabıyım
Sınav tecrübesi olanların tavsiyeleri nelerdir, zaman sıkıntı oluyor sanırım?
ben gecen seferki sınavda yetistiremedim 86 almistim 90 ustune cıkmaya giriyorum calismiyorum sınava 1 hafta kala deneme cozer girerim
Ben de giriyorum kapisabilirim isteyenle
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
zaman sıkıntı oluyor derken hızlı yaparsan hepsini yetiştiriyorsun, geçen sene girmiştim yüksek lisans için, biraz kasarsan yanlışsız bile yaparsın ben sayısalın 2. bölümünde 15. sorudan sonra kaydırmışım sonraki 30 soruyu yanlış işaretlemişim diğer sayısal 1 vesözelde 1 yada 2 yanlışım vardı 75 puanmı ne almışım![]()
körler sağırlar
Hızlıyım aslında, antremanlıyımda denemelere falan,ama soru tiplerine aşina olmadıgımdan biraz yavaşlayabilirim, normalde 30 türkçe sorusu 20-25 dk arası çözüyorum, kpss formatında, ama alesle oranlayamayız sanırım,sınav tarzları farklı.
hız en önemlisi dgs ye gırenler bilir.
Dikkat ve hız cok onemli. Bakalım nasıl olucak bende hiç çalışmadan giriyorum vakit bulabilirsem belki deneme falan bakarım biraz.
Bende giricem, birkaç deneme çözerim onun dışında pek vaktim olmaz çalışmaya..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
2 ya da 3 sene önce girmiştim ben de, ilk tecrübemdi, deneme bile çözmemiştimSözeli erken bitiririm diye sözelden başlayıp sayısalı rahat rahat yaparım diye düşünmüştüm, meğer sayısal olduğumuz için sözel 2'nin bir faydası olmuyormuş bize sonradan öğrendim, sayısal 2'ye vaktim yetmemişti, buna rağmen 59 almıştım nasıl olduysa.
Zonguldak'ın neresindensiniz?
arkadaşlar Askerliği 2013 Agustos'a tecil ettirmiştim. Ales'e gireyim diyorum belki mastera başlarım..
Başvuru geçmiş sanırım bir dahaki ne zaman ? sınav hangi tarihlerde oluyor ? yılda 1-2 kere oluomuş galiba ?
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)