yok ya boya komple boyaya giricek araba![]()
![]()
yok ya boya komple boyaya giricek araba![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
@darkmoon:::valla en güzelini yaparsınız,bide kaportanın cızgı ayarlarını yaptınızmı miss..
@sultanoğlu::: 425 lık bı motor olsun 67 fastback mustang olsun,bide benim olsun..cok seymi istedim bro ben![]()
kısmetse oda olucak senin yanına gelicekdikde acil bir durum çıkdı hastanelik bir mevzu ona gitmek zorunda kaldık görüşürüz bir gün gene..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sonunda konu canlandıhakotech doğru lt1 ls serisine göre daha az performans canlısı ama fena değil yinede şu videoyu tavsiye ederim yapılınca oluyor Camaro SS turbo build episode 6 Dyno tuning - YouTube
benim araçta lt1 compocamps 503 egzantirik kooks headers k&n cold air induction kit vs daha detaylı yazarım listesi uzun, bu arada sultanoğlu makyajlanmamış kasa gen 2 camaro favorimdir
Bende 2 tane 1974 ve 2012 Camaro SS sahibiyim Fbody lere hastalık derecesinde hayranım. Böyle bir başlığın olması güzel oldu...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
@sultanoglu::: kanka sen benim koduğum resme bı bak,ilk aklına geleni bi yaz Allah'ını c.c seversen
@speedfreak:valla aracınızı cok merak ettim,cok keyıfli olmustur varmıdır resmı falan??
Merak etme koymam , bende zaten '' şimdilik '' şıp sıtandart binicem zaten hala rüye gibi geliyor arada gidip gidip bakıyorum da hemen niye dışladın beni yahu hala klasiklerin nüfüsü ağır basıyor , daha 74 photoshoot yapıcaz hayırlısıyla çıkarsa benim araba boyadan
...
- The Ultimate Sleeper -
Otomatik ten yana kullandım tercihimi , zaten daha çok taze dün teslim aldım. İlk başta manuel manuel diyordum fakat TR-6060 şanzımanın 2 ve 3 teki cırtlama problemleri beni biraz soğuttu ve diğer bir faktörde hemen hazır olanın otomatik olmasıydı. Mustang i kesinlikle sınıfta bıraktı fakat mustang 5.0 hala düz de daha hızlı bir araba hafifliği yüzünden...
- The Ultimate Sleeper -
araç keyifli ancak subarudan indikten sonra verdiği tepkilere alışmak zaman alıyor 3. viteste 2000d/d ilerlerken gaza hafif dokununca arkasının gezmesine hala alışmadım (lastikleri daha 1000km yol yapmadı) yakında ekliyecem fotolarını eğer hava bozuk olmasaydı bugün boya korumadan sonra foto çekmeyi düşünüyordum meteorolojinin durumuna kaldı artık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)