üstüne birde 2. el alıp verelim diyorlar..ne kadar ayıp !! hakkınızı arayın öyle yağma yok.
üstüne birde 2. el alıp verelim diyorlar..ne kadar ayıp !! hakkınızı arayın öyle yağma yok.
Emre araç neydi?
aracı çektikleri yerde güvenlik kamerası yokmuymuş?
Karakol hemen karşı sokagında zaten geçmiş olsun
Bende etilerde çalışıyorum öğlen önünden geçtim ama sen kaç gibi oradaydın?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
onlar anlasma yapmaya calısıcaklardır dırek polıse gııdın benımde basıma gelmıstı dırek alırsınız makınayıda camıda hatta makınanızın ucunde 1500 dolarlık mercek vardı bıle dıyebılırsınız. gecmıs olsun bı cumartesı gunu hasılatınıda sıze versın vale beyler elelamın arabasını jantlarını kut kut surte surte parkedıolar kaldırımlara cıkıolar hatta bı mekanın valelerı ara sokakta bırbırlerıyle bıle carpıstıgını gordum husran
Öncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim. Vale biraz panik durumda,duyulmasını pek istemiyor,elimden gelen herşeyi yapacağım vs. diyip duruyor,bakalım bugun arayacak hesapta.Olmaz ise dediğiniz gibi önce restoran sonra şirket ile bağlantıya geçeceğim. Fotoğraflar var elimde zaten. Polis tutanağı da mevcut.
Güvenlik kamerası var sokağı gören. Ama malesef burası Türkiye; kameranın önünde ağacın dalları oldugu için görünmüyor birşey. 10 metre önünde büfe var,ordakiler de görmemişler. Aracın durduğu yer Big Chefs'in depo girişinin önü. Oradan da bir cacık cıkmadı. Yanda banka var onun kameraları da araç hariç herşeyi görüyor. Saat 15:00-16:00 arası.
Polis gelip parmak izi cart curt aldı ama birşey cıkacağını beklemiyorum.
Makine sorgusuna gelince artık gittiğine göre D5000 (ki zaten artık satılmıyormuş) sıfır bedelini alıp üstüne ben de ekleyip daha iyi birşey alayım diyorum. Buna istinaden sormustumCanon serisini pek bilmiyorum Nikon'da D7000 düşünmeye başladım şu an. Sadece body alsam lens daha ucuza bulur muyum?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)