bu cezaları ödememenin bir yolu olmalı yıl 2012, 2009 yılının cezası geliyor çok saçma
bu cezaları ödememenin bir yolu olmalı yıl 2012, 2009 yılının cezası geliyor çok saçma
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
şuayb geçmiş olsn ya valla ayar oldum son msjınıda görünce bendede bitane cam filmi cezası vardı arabayı sattım ben nereden görecem vergi dairesine gitmeden o cezanın ne oldugunu...
işe bak ya...
sana cok geçmiş olsun bu işin peşini bırakma az değil ya meblalara bak 1 ay çalışılıyor bu paralara.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
faiz cezanın 2 katı oluyor duruyor.ana cezanın üzerine bu ekleniyor.bana 711lira gelmişti.ana parası 230 mu öle bişeydi.2008de yediğim radar cezası.![]()
Mali borçlarda usulen zaman aşım süresi 5 yıldır.
Tabi bu tahsil edilmeyen borçlar için
Maliyemiz 5 yılını tamamlamamış borç için 1 kuruş ödüyor ve zaman aşımı ortadan kalkıyor...
cezanın tutarının 2 katı kadar faiz biner sonra durur yani toplamda cezanın 3 katı olmus olur.. o şekilde kalır daha fazla faiz binmez..
bizede zamanında böyle ceza gelmişti cezayı yedikten 3 ay kadar sonra öğrendik eve kagıt falan geldi.. itiraz ettik geç tebliğ edildigi için faizinide sildiler bide indirimli ödedik o zamanlar 2 tane park cezasıydı..
bir yılda 2 katını geçemez diye bir madde vardı..hatta şu yolda durdurulup elimize verilen makbuzların arkasında yazar. 2009 da kesilmiş bir ceza 100 lira ise 2010 maks 200 lira, 2010 da bu iki yüz liranın maksimum iki misli katlanabilecek şekilde faizlendirilmesiyle işlem yapılıyor. yani cezanızda fazla bir miktar söz konusu değil aslında. 265 bir yılın sonunda 530 lira gibi bir rakam ediyor zaten.. bir yıl daha ekleyin, 530 un iki mislini alacak şekilde.. az bile gelmiş diyebilirim.
Polislerde Şaşırdı İyice Kotasını Doldura Bilmek İçin Kime Ne Ceza Yazacağını Bilemez Oldu Malesef![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)