Nişantaşında ışıklarda bekliyordum, 5 araba önümüzde taksinin üstüne yıkıldı binanın iskelesi...
Allah korudu vallahi...
Bir iki kişi fotosunu çekmiş.
![]()
Nişantaşında ışıklarda bekliyordum, 5 araba önümüzde taksinin üstüne yıkıldı binanın iskelesi...
Allah korudu vallahi...
Bir iki kişi fotosunu çekmiş.
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
renkli bir kisilikimdiyelimbirazdan yola cikicam dunyada ilk ve tek ruzgar gucuyla calisan smartimla
74 model sehpa...
Ankara' da yola çıkacaklar çok dikkat etsin. Anayollarda, özellikle İstanbul-Eskişehir yollarında mümkün olduğunca sol şeridi kullanmayın. Ağaçlar beton duvarların üstünde devrilmiş, mızrak gibi duruyor. 2-3 tanesini kıl payı atlattım. Yanımda giden kamyonun sol yandaki tekerleklerinin 2 sn kadar tamamen yoldan kesildiğini gördüm, bu nasıl havadır böyle.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
bu sabah yeşilkoy pazarının yanına stand açmaya gittim hava okadar güneşli ve sıcaktıki
ara ara kafama soğuk su dokuyordum
10dk içinde oyle bir ruzgar toz bulutu olduki hortum çıktıta ortasına duştuk sandım
pazar darmadağın oldu arabaya zor bindimki arabanın içi kum doldu ayakkabıma kadar kum doldu boyle bişeyi ilk defa goruyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ankara haarbiden rezalet . nefes almak işkence gibi geliyo insana , o degilde eve nasil gidecez....
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
yaklaşık 40 50 km yol geldim kendimce tasarruf yapıcam diye çıktım yola rüzgar yüzünden denemem yarım kaldı birde symbol vardı 950kg düz yolda direksiyona iki elle sarıldım geldim araba kendinden şerit değiştiriyorduAllah korusun dışarıda olanları.
Esenlerdede 2-3 saat once gözümün önünde bi çatı yıkıldı , Esenler-Bakırköy hattındaki bır otobusunde uzerıne catı dusmus bayağı kötüydü umarım kımsenın canına zarar gelmez.
yalanmotors
Kayseri organize iptal
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Gerçekten fena rüzgar vardı. İşten geldim arabamın yanına saksı düştüğünü söylediler resmen tepemden aşağı kaynar su döküldü. çok şükür yanına düşmüş arabada bişi yok .
Şirketten an an izledik nişantaşındaki olayı çok yazık oldu.... yaralılara geçmiş olsun vallaha.. Hiç beklenmedik anda oldu bitti herşeyİnşatın reklam panosunun arkası boş olduğundan paraşüt etkisi ile uçtu aynı şekilde karakolunkıde öyle.. Hala hatunların çığlıkları kulaklarımda vallaha
![]()
tuzla tersane de 3 kısının dengesını kaybedıp hayatlarını kaybettıgı haberını ogrendım gunduz den komsu apartmanın catısı uctu gıttı denıze...agaclar sokuldu dırekler devrıldı tuzla gercekten cok fenaydı...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)