Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96877331
yurtdısına cıkıyormus ama takaslı![]()
Hehehe 1 senedir çıkamadı yurt dışına araba yüzünden yazıktır adama yaw. Yakından gördüğün zaman zaten kaçarak uzaklaşacaksın. Resimlerde gene durumuna göre iyi çıkmış.
IN BOOST WE TRUST
daha önce koymadığım için pişmanım. kötü laf etmedik diye kötü olduk. aracın durumu budur içine sinen gider alır.
mat siyah bs rsin durumu budur. lütfen o diğer konunun devamı gibi uğraşmayın bu konuyla. sorgu konusu olarak dursun.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yurumedigini goren sahibi ugrasip yurutemeyince yakinda ilana yeniden duser merak etmeyin. Esasinda saseler duzgunse sahibi 20 ye falan verseydi ben hurturlu alip proje araci olarak alip adam ederdim. yatak takimi kol piston turbo intercooler egzost ile gayet yuksek hpler alonirdi. yani ustune 20 harcadin mi tamamdi.
IN BOOST WE TRUST
Ozan ben araba alırkende bu araba ilandaydı. O zaman bakmadığım araba kalmadı. Kozyatağından kalkıp Gökhanın arabasına bile gittim baktım Mimarsinana. Bu arabayıda gördüm. Yanımda arkadaşım vardı motoru çalıştırır çalıştırmaz seslerden huylandık kaportasına bakmadık bile. Ben kaportadan anlamam arkadaşım o yüzden vardı Teşekkür ettik ayrıldık. Şimdi bu araba bu değeri verdi ya iki gazlasınlar bakalım neresinden ne problemler çıkacak görürler. Gazlarken viraja girsinler görsünler önü nereye arkası nereye gidiyor şaselerden dolayı.
Haa bi de şunu da söyliim denedin mi diye soruyorsun ya. Kimse kusura bakmasın ama ben standart ya da sadece yazılımlı Megane RS ile denemem nasıl Cliolarla denemiyorsam. İnanç la satmadan önce denedik yazılım varken farkı o söyler sorarsanız.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)