User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Megane RS sorgu

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazısıda böyle araçları almayı hak ediyor işte. bu gün giden arkadaş için değilde biri beni aradı dediki zamanında yky için..

dostum servis kayıtlarına baktım motordaki bütün parçaları değiştirmişsin sorun mu var dedi koptum orda zaten

ya arkadş adamlara diyorumki motor komple sıfır sensörlerine kadar herşeyi sıfır. adamlar motorun sıfırlanmasını takıntı etti.

gitsinler hiç bişeyi sıfırlanmayan böyle araçları alsınlar demekki onla mutlu olucaklar.
    +10000 bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum,ben böyle bir aracı alacak olsam motor sıfır değişti desinler hiç düşünmeden alırım,bizim araçların canı zaten öldürsen patlatsan 150.000 km,ondan sonra kaldır at

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazısıda böyle araçları almayı hak ediyor işte. bu gün giden arkadaş için değilde biri beni aradı dediki zamanında yky için..

dostum servis kayıtlarına baktım motordaki bütün parçaları değiştirmişsin sorun mu var dedi koptum orda zaten

ya arkadş adamlara diyorumki motor komple sıfır sensörlerine kadar herşeyi sıfır. adamlar motorun sıfırlanmasını takıntı etti.

gitsinler hiç bişeyi sıfırlanmayan böyle araçları alsınlar demekki onla mutlu olucaklar.
    ya bide şöyle düşün adam belki has modifiyeci olmak için motorun kendisinde kırılmasını istiyor. Hani bazıları var ya hava atan sen bilio musun ben kaç kere motor kırdım diyen modifiyeci tayfası. Bunların arasına katılmak istiyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehehe 1 senedir çıkamadı yurt dışına araba yüzünden yazıktır adama yaw. Yakından gördüğün zaman zaten kaçarak uzaklaşacaksın. Resimlerde gene durumuna göre iyi çıkmış.
    IN BOOST WE TRUST

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehehe 1 senedir çıkamadı yurt dışına araba yüzünden yazıktır adama yaw. Yakından gördüğün zaman zaten kaçarak uzaklaşacaksın. Resimlerde gene durumuna göre iyi çıkmış.
    ahahhahahhahahaha ))))))
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce koymadığım için pişmanım. kötü laf etmedik diye kötü olduk. aracın durumu budur içine sinen gider alır.

mat siyah bs rsin durumu budur. lütfen o diğer konunun devamı gibi uğraşmayın bu konuyla. sorgu konusu olarak dursun.

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilinmeyen rs yok zaten piyasada artık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mat Siyah Bs plakalı satılmış , o kadar olay olursa sonunda olacağı bu. araba prim yaptı

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman dediğim tek birşey var, satacaksan araban pert patlak olmalı ki hemen satılsın

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mat Siyah Bs plakalı satılmış , o kadar olay olursa sonunda olacağı bu. araba prim yaptı
    KIMIN ALDIGINI MERAK ETTIM
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurumedigini goren sahibi ugrasip yurutemeyince yakinda ilana yeniden duser merak etmeyin. Esasinda saseler duzgunse sahibi 20 ye falan verseydi ben hurturlu alip proje araci olarak alip adam ederdim. yatak takimi kol piston turbo intercooler egzost ile gayet yuksek hpler alonirdi. yani ustune 20 harcadin mi tamamdi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda teslim etmeden önceki dyno verisi ( haa bilmem ne kadar doğru orası ayrı ).

alper yürümediğine dair bir kanıya nasıl vardın ? denemişliğin veya görmüşlüğün varmı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KIMIN ALDIGINI MERAK ETTIM
    bilemiyorum ama yakında öğrenilir forumlara üye değilse bile olur hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan ben araba alırkende bu araba ilandaydı. O zaman bakmadığım araba kalmadı. Kozyatağından kalkıp Gökhanın arabasına bile gittim baktım Mimarsinana. Bu arabayıda gördüm. Yanımda arkadaşım vardı motoru çalıştırır çalıştırmaz seslerden huylandık kaportasına bakmadık bile. Ben kaportadan anlamam arkadaşım o yüzden vardı Teşekkür ettik ayrıldık. Şimdi bu araba bu değeri verdi ya iki gazlasınlar bakalım neresinden ne problemler çıkacak görürler. Gazlarken viraja girsinler görsünler önü nereye arkası nereye gidiyor şaselerden dolayı.

Haa bi de şunu da söyliim denedin mi diye soruyorsun ya. Kimse kusura bakmasın ama ben standart ya da sadece yazılımlı Megane RS ile denemem nasıl Cliolarla denemiyorsam. İnanç la satmadan önce denedik yazılım varken farkı o söyler sorarsanız.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan ben araba alırkende bu araba ilandaydı. O zaman bakmadığım araba kalmadı. Kozyatağından kalkıp Gökhanın arabasına bile gittim baktım Mimarsinana. Bu arabayıda gördüm. Yanımda arkadaşım vardı motoru çalıştırır çalıştırmaz seslerden huylandık kaportasına bakmadık bile. Ben kaportadan anlamam arkadaşım o yüzden vardı Teşekkür ettik ayrıldık. Şimdi bu araba bu değeri verdi ya iki gazlasınlar bakalım neresinden ne problemler çıkacak görürler. Gazlarken viraja girsinler görsünler önü nereye arkası nereye gidiyor şaselerden dolayı.

anladım , bilmediğimden soruyorum ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)