Kaan arkadaş kapağı kapattıktan sonra mühür mü vurdu ? biyerlerde açılmadığı ne *****
Printable View
Kaan arkadaş kapağı kapattıktan sonra mühür mü vurdu ? biyerlerde açılmadığı ne *****
Yalnız burda forumda milletin kafasını karıstırmanın bir manası yok gibi yanlış bir olay ciddi anlamda varsa duyulur kötü haber tez yayılır ben kaan ı yeni taniyorum daha önce duydum işciligi gördüm kaan bana kalırsa Türkiyede işin tek örnegini yapan birisi bazı kişiler cekemiyor diyede biliyorum ortam kücük ne olursa olsun burası antalya ama istanbuldaki ankaradaki izmirde her olayı duyabiliriz ;)
Bizim rs tede kompresyon kacagi var yahu dyno da 153 hp cikti.
Siz dyno ya cikardiniz mi hic aracinizi ?
Benim silindir kapağımda sıkıntı çıkmıştı 2. kez kapağı açtırdığımda sibobların işlenmediği ortaya çıktı halbuki ben kaana siboblar işlenmesi için para vermiştim.. Abi dediğim adamın bana bunu yapması çok yanlış oldu hiç bi yerde dile getirmemiştim .. böyle bi konu açıldığını görünce haksızlığa dayanamadım bende..
ne oldu yanı bu konu sımdı kırlı camasırlarmı ortaya cıkmaya basladı ayıptır yahuu o kadar ıyı ıs arasında herkez parmakla gosterırıken ..
vallahi entersan
allah kimsenin kapağına zeval vermesn birinin kapak kayıp birinin subablar kayıp
kimse kimin nasıl kaybettiğini bilmiyor.
huzur stock'da yaw :)
Kaan'ın bana bir yanlışı olmadı. Götürdüğüm işleride layıkıylan yaptı. Bugün işim olsa gene gözüm kapalı teslim ederim malzemeleri.
3'e kadar yolu var bu konunun
simdi bizim yaptirdigimiz 10 larca iste birakin kusuru, efsanevi sonuclar alindi. diger yandanda sizde birakin verim almayi birde hirsizlik mi var? boyle birseyin ortasi bulunmaz beyler yapmayinnnn.
yüzlerce elma arasında bir kaç tane çürük normaldir,
hiç bir konuda %100 başarı yoktur, bu bilimsel bir gerçektir :icon_tup: