Kompressyon değerleri neden düşük müş ?
Printable View
Gecen güne kadar imzalarında ppr mootorsport yazanlar Kaan soyle kapak yapar Kaan böyle kapak yapar diyenler nerde abi ne oldu onlara imzalar hemen silindi ?
Abi ne kaanla Nede başkasıyla isim olmaz ben kaani tanimazdim bana Kaan'ı overken millet
Kaan kusura bakma kardesim ben kaani tanımam benim kapağımı tek işleteceğim kisi CRM SUAT abidir demisimdir
Gecmiste kaani owenler simdi mı düşman oldular isleri olmadı diye mı ?
Her ne olursa olsun, kalp kırılmadan, çözüm üretici konuşulsun, ara gazı çekmek isteyenler,kösteklerin ağzı tutulsun.
valla tarafsız yorum getırıyorum ne olup bıttığını bılmeden ama dune kadar kaan abıyı savunan adamlar yaptığı işin performans verdığını söyleyenler sımdı çamur atmıs ozmn yaşadığınız performansta psikolojıktı.yapılan hıtam hırsızlık bence konu sonunda yalancı olan tarafın sıtede ısı olmaması gerek bırdaha.
@34tb9544 & seko tebrik konuya noktayi koycak yorumlar bence
haklısın bana sadece sunu sölesinler su arabayı yaptın yavaş gitti yürümedi diye?? ben her keze aynı özveriyi gösterdim herkezle dost oldum bunun tek bir sebebi var ahm ye ue 106 harici her arabayı ben götürdüm ALLAH biliyo yalan desin..crm suat abiden öğrendiklerini uygulayıp suat abiye kaldıran kendi kardeşim dediği adama arkadan küfür eden bir adam ben bunları değil yarın öbür gün sıkıcakmı diye köşe başında beklesem yeridir gönderdiğim adamları bana doldurup doldurup geri yolladı böle bir şey olamaz ne kadar hayin olduğunu ben gördüm arkadaşlarıda görüyo..
kaan kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz ortada arabaları yapılan kişiler mağdur olan kişiler arada kalanlar onlar usta söyler eksiğini olanı biteni eğer alicanın CVK da yapıldı diye para almışın sonuçta CUP sibobu çıkmamış şimdi de SS 306 nın siboplarını işledim demişsin 200 lira almışsın onuda işlememişin Alican senin KAnkan neden öyle bişy desin yapmadıysan ortada bi eksiklik var
Banada tuhaf geldi ondan soruyorum etliye sütlüye bulaşmadan bişi öğrenebilecek miyim diye sorayım dedim. Hadi madem soruyorum tam sorayım değil mi?
Şimdi bu araç orada burada gazlıyor bir RS konusu olunca CVK ile deneyin gırtlak dolu en iyi yürüyen S2000 kovalayan felan diye yazılan İstanbul'un referans RS'i değil miydi ? Her alan bunu gazlamak için almadımı. Gidişinden memnun olmayan birisi yoktu herhalde. Birden araba yürümemeye başladı felanda merak edip kompressyon ölçüldü değerler düşük çıktı. E madem yürümüyor değerlerde düşük denilip kapak açıldı.
Yoksa ya makina ne durumda segmanlar felan yerindeler mi afiyetleri sıhatleri nasıl diye meraktan ölçüm yapılıp değerler düşük çıkınca arabanın güzel yürümesi felan bir kenara bırakılıp açılıp bakıldı. Birde kapak rektefiyeye gitmiş.
Valla ben anlamadım birşey. Ticaret mahkemesinde hakim değilim kim kime ne satmış ne yapmış bana düşmez hiçbir karar. Burası teknik site ben olaya teknik olarak bakmak isterim. Bir konu açıldı ise biraz daha bilgi verilmesi lazım aksi halde sitenin bir anlamı yok.
2 tane tayyar kapagı yaptırdım tanesıne bin'er tl werdım sıbobunu lastıklerını gatlarını ne gerekıorsa yaptı jılet gıbı gonderdı..ısı ıslıgı tıcaretı we ınsanlıgıyla TR de sayılı sewdıgım bı ınsan..mutlaka yanlıs anlasılmalar olabılır ama bu konular burda konusulcak seyler degıl..emege her zaman saygı duyulmalı...