Abi sen büyüksün 2 tarafıda yan yana getirip şahsi ve bu durumu çözsene..
Printable View
o zamanda taktım bak bana yalancı muamelesi yapma ali zoruma gidiyo artık yapmadığım bir şey için...dediğim gibi *** atıcağınızı bildiğim için kapak nasılsa ahmette insanlar inanmak zorunda efendilik bende kalsın ismime benim yapmadığım bi iş içinde olsa leke getirmemek..olay bundan ibaret zaten şartım suydu kapağı bana getir tek kuruş almıyacağım ben ahmete sübap yollama dedim..:)
kaan boşver dostum bakma sen bunlara işinde çok iyisin yaptığın işlerlede kendini kanıtladın
Kaana ben de emme manifoldu islettim. S2000 nde ilkp ben yaptirdim ve tekerde 7 beygir aldik. Bu isi yaptigi fiyati soylemiyim konu karisir sonra.
Birini hirsizlikla suclarken 50 defa dusunun oyle suclayin. Adam bu isi hobi olarak degil ekmek parasi icin yapiyor. Yaptigi isler de ortada. Ortami kizistirmanin alemi yok. Yanlis yapiyosunuz. Ozellikle bir iki tip var surekli yapmamissin etmemissin gibi ithamlarda bulunuyorlar. Sark kurnazliginin alemi yok.
Kaan sana guvenim sonsuzdur kardesim. Yaptigin isi ve emegi kendi gozumle gordum. Birak vizildayan vizildasin. Sen yoluna devam et ;)
lan salak dükkan var burda 400 kirası demedinmi ne düşürcem lan kend,iimi herkez benim ne oldugumu bililyo rahat ol sen cvk nın kapagını açtıgımı duyunca araç sahibine kapagın eksikleri olabilir bana getirn bi kontrol edim demesini biliyon bunun üzerine bende araç sahibine kardelşim arabayı toplim istersen komple arabayı götür ben başkasının yaptıgı işe garnti vermem dedim hatta parada almıcam getir demişsin
kaan ozaman rektefiyeci yalan söylüyo süpsan değil cup sibopları
madem öyle neden adama getir ben 1000 liralık siboptakıcam diyon madem taktıysan rektefiye işçilik dahil para almıcam diyon ben seni kötülemek içni söylemiyom adamın söylediği CVK nın sahibi yoksa yapmışın yapmamışın umrumda değiil ben cvp ımı alamadım
Bence kişiler yüz yüze gelip bu işi çözerler
Siteden bu iş olmıycak
Kaan ve Ahmet yan yana gelin abi sakin sakin bakılsın duruma
En iyisini yapıyorsunuz zaten ikinizde
Ortak bir karar alın
İki tarafada dokunmasın
Olay saptırılıyor sürekli çünkü
salak mı anlaşıldı bu iş internetten cözülmeyecek...karşı karşıya gelelim varmısın oratk bir yerde tek gel sen bende tek geliyim konuşalım birde salağı yüzüme söle bakalım..
açtığını bana can geldi ataşehirde söledi kapağı sana getirelim dediğini kaç kişi vardı biliyomusun yanımda bak ben sana hiç kötü bir söz etmedim.terbiyeni takın tamam ben gelirim senle erkekçe yüzleşirim dersen saygı duyarım ne gereği var değilmi..
madem işini dorudürüs yapıyosun contayı nedne kontrol etmiyosun farkındaysan sen bana lafları sokmaya başladıktan sonra ben sana yazmaya başladım içimde hainlikte yok buzamana kadar seni kolladım diyemi hayin oldum şimdi herkeze buzaman kadar kaan şöyledir böyledir dedim yaptığın işlerde gözümle gördüm kulağımla duydum gene seni savundum vardır bi yanlışlık dedim yok dedim o işini bilir dedim şimdide hainmi oldum bırak allhını seversen emin ol senden daha çok allh korkum var benim.
kaan hep yalan hep yalan ne bu kardesim yaw. bana da abi senin arabanin flitreyi sokup oradan girer kelebk turbo agzi, us kapak polishini falanda yaparim ustunede 500 tl veririm dedin.sesin cikmio haci.
salla olm takma kafana adamlara baksana isi bitirmis buyuk esnaflar ya hemen konu ac diyolar adamlara. komik komik seyler.
cup sübapları 750 800 tl dir ben 350 mi 400 tl aldım ve bunları bana emre getirdi ben sanayide bir yerde unutmuştum hatta ne farkı var diye karşılaştırmıştık..ve clio rs selçuk şahittir süpsanla cup valfi arasındaki farkı ben göstermiştim selçukta teşekkür etmişti.hatırlar yazdı..ben bunu bile bile arkadaşlar soruyorum süpsan takım yaptığım işi niye kötüleyim böle bir piyasada ???ben bunun farkında değilmiyim yani.
Her ikinizde esnafsınız böyle şeylere gerek yok olay nerden nereye gelmiş.Sonuç itibariyle kimse kimsenin ekmeğini vermiyor arkadaşlar böyle birbirinize düşerek bu olay çözülmez sakinleşin kimse kimseyi karalamasın bi anlık öfke herşeye yol açabilir ikinizde iş yerinizden para kazanıyorsunuz ki zaten kaan abi kendisini tanımıyorum olaya çözümü en başta önermiş ben 5 kuruş para almadan yaparım demiş keşke böyle bi konu olmasaymış olan 2 esnafa oldu.Abilerim böyle tartışmalara gerek yok bi anlık öfke sinir ile yapıcağınız şeyler Allah korusun ömrünüze maal olur sonra ben ne yaptım diyceğiniz şeyler yapmayın sizden ricam....
Clio Cup denilen Subap gene orjinal subaplardır
Bu bir halk arasında yaygınlaşmış ağızdan ağıza dolaşan ucu boş bir değnektir
Renaultun kendi servis programından bile bakıldığında ''CLİO CUP'' denilen subap aslında Megane RS te Clio Rs te ve hatta Laguna 140HP lik seridede aynıdır
Hiç bir ekstrası yoktur
Referans numaralarına kadar aynıdır
Supsan marka ile namı değer orjinal Clio Rs ''yalandan CUP'' farkı şöyledir
Zaten resimide Kaanın arabasında çekmiştim açıklayıcı olması için
Hangisinin supsan marka olduğunu söylemeye gerek yok
http://img705.imageshack.us/img705/1439/slc0351.jpg
adres beli kardeş gel görüleim sıkıntın varsa benim bi sıkıntım yok sen gel dersen senin yanınada gelirim ondada sıkıntı yok gene sölyorum ben seni kimseye kötülemedim ben senin cvk ya cup supapı taktıgını bile bilmiyorum bugün okan söledi ee okanda senin aradı haliyle sende bende supsp var cuma günü gümrükten gelecek 16 tane supapı verin ben size 16 tane cup supapı vericem diyen sen degiklmiydin bugün okana
sağ cop mu
kanka üzüldüğüm nokta su iyiliği yap denize at derler ama bütün arabalarda benim götürdüğüm arabalar..crm suat abi iş gösteriyo anlatıyo sonra bana telefon açıyo suat abiye böle böle dedim kapattım adam öle kaldı yaptım giderimi diyo ve aynı suat abi hala bazı konularda yardımcı oluyo dükkanına gidince cay corba ikram ediyo.ben böle şeylere şaşırıyorum aslında bunlar hepsi benim hatam ah ah hayri abi bana defalarca sölemişti seçkin şahit..
konuyu kitledim, okudugumda ortada net birşey yok, suçlamalar ithamlar var , 2 tarafta suçluyor birbirini..Bir sonuca varmayacak..
burdan bu şekilde kalpler kırılması yerine yüzyüze görüşüp anlaşılması daha dogru ve güzel olur kanaatimce.
O şekilde daha net anlaşacagınızı düşünüyorum.