konunun amacı bellı dılmı zaten Kaannın yaptıgı işler ortada bnce bu yapılanlar ayıp ve cok gereksız yazın baklaım nere kadarr;)
Printable View
konunun amacı bellı dılmı zaten Kaannın yaptıgı işler ortada bnce bu yapılanlar ayıp ve cok gereksız yazın baklaım nere kadarr;)
camur at kalsın ali bak bunları unutmuyorum haberin olsun :) senin arabanın kapağını yaptım artı rodajını bile yaptım yapmadın kötü yaptın bana diye biliyomusun dersen zaten şeytansın..kimseye öle bir şey demedim cvk yı ahmet yapıyo dediler iyi güzel dedim can bana dedi kapağı sana getirelim tamam getirin kontroller yapılır 1 mm de buyuk sübap yaparız dedim tamam dedi can ahmet kapağı kaana yollama dedi ii dedim bende ne diyim :)bak bir laf vardır insan en iyi kazığı kendine atar..ben size en ufak kötülük yapmadım
mininin değişen(sır olan) kapağı gibi cvk'nın da kapağı değişmesin??
Konuyu Toplam 136 üye okuyor. (117 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) :D
[QUOTE=EK648;5792048]Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin[/QUOTE
Selçuk zamanında Suat abiyede laf edilmişti o yüzden yazdım Suat abi öz Abi'm gibidir horoz olduğunu belki herkesden iyi bilirim kendi dusuncemdi yazdım ama zamanında kaanla herkes iyiydi problem yoktu ? Simdi ne oldu
ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..
saydıgın arabalar haricinde bi araba yok saten niceleri, de yok senin le ali tanıştırdı beni saten 1 aylık bi tanşmışlıgımız vardı o zaman sonra baktım bana göre bi insan degilsin yani anlaşamadık ve yolları ayırdık hepsi bu ben gene sölüyorum kimseyi boklamak degil niyetim olanı söledim sadece bu suçmu araç sahibide konu açmış benim konu falan açtırdıg yok ben,m ekmegimi şimdiye kadar senmi veriyodun
yatağa yattığında kimin kafası rahat olucaksa yaptıklarından ötürü o haklıdır ama konu burda daha çok uzayacak belli
bu adam çözücem dediği halde konu açmak araç sahibinin kendine gol atması gibi olmuş...
bu arada kaanıda ahm yide tanımam forumdan bilirim 5-6 aydır ayda bi kere barcelona - real madrid gibi konularını okuoyurz ama hala anlamadım kim haklı . ve aranızda maşallah laf taşıyanlar süpermiş ikinizin yazılarında tek ortak nokta aranızdakilerin öyle dedi böyle dedi olaylarını birbirinize taşımalarıymıs.
bide şuan arac sahibi yerinde olsam adam gel ben sorununu çözücem para almıcam dediyse kesinlikle konu açmazdım...
Ya birakinda su jet 106 yi cikarinda bi regle deneyelim .3 gunde anca bu kadar yurutebildik ama olsun bi deneyelim ..
senin şanzumana gelince madem yazdın açıklık getirim bana arabanı getirdin şanzumanıı açtık dedimki kaan daha önce typer şanzumanı dagıtmadım istersen şanzumancıya götür yalanmı sen bizim yapmamız lazım dedin eksik olabilir beş parmagının beşi bir degil herkez hata yapabilir
bazı seyler para değildir namdır nam o şimdi kapağı alıcak ben yaptım diye sağa sola yazıcak paradan önemli seyler vardır..sen parayı kaç ayda ödedin bana mesela en yakın örnek paracı olsam değilmi..ARABA YÜRÜSÜN 1 MİLYAR DEĞİL 5 MİLYAR CIKSIN CEBİMDEN ALİ BEY İNSAN ÖMRÜ 80 YIL ORTALAMA NE KADAR ŞEREFLİ YAŞADIĞINA BAKICAKSIN HER ŞEY PARA OLSAYDI AHMET ŞANZUMANI PARÇALAYINCA CANIM YANDIĞINDAN BURAYA NAL GİBİ KONU AÇARDIM..
[QUOTE=mami_makinen;5792110]:):):):):) abi sizlerin yeri ayrı elinizde büyüdük derler ya öyle oldu :) izmitte 306 mı aldığım ilk günleri hatırladım simdi :) gti görünümlü xs :)
Kadirin olayindada o aksam Suat abiler yanimdaydi yanarım yanarım Suat abi bizim yanımızda ayıp ettin ezdin bizi dediğine yanarım. Mami abi yeriniz farklı herzaman ;)
CVK nın kapağını 2 hafta beklettin okanlar başında durdu 2 satte yaptın verdin ahm CVK nın kapağı söküldüğünde selcukta vardı bende gördüm digital aletle ölçüldü hiç biri birbirini tutumuyodu ölçüleri ahm tekrardan işledi düzeltti conta dahi gelen havanın önünde duruyodu onuda düzeltti ama bikere denemelere çıktığındada kaan yaptı dedi polish i sen sütten çıkma akkaşıksın yapma allah aşkına yaa çocuk olmayalım
beyler noluyor burda esnaf adamlarsınız yakışmıyo büle sözler size kimin kimin le sorunu varsa arasın telden cözsün. herkez ekmeginde kapatın bu konuyu artık dünya okuyu rezil olmaya gerek yok herkez baksın yaptıgı işe ekmegine.................
ya bitaraftan ahmet abi ben kimseye bişe demedim konu açması için dio kaan bitaraftan bana telefon açtılar ahmet konu açmamızı istiyor die önce bunrda anlaşılsın konuyu açan arkdaş ta söylesin bakalım varmı yokmu böyle bişe o nerdeee ?
Açıkcası konu iyice laçka olmuş
Konuya hakim olmayıp yazanlar ortalığı karıştırmış
Ben ikisinide gayet yakından tanırım
Kaan yaptığı işlerde ne kadar başarılı ise Ahmette o kadar başarılıdır meziyetlidir
Ahmet ustayı kötülemeye hiç gerek yok
Ahmet usta kaç tane araba götürdüysem seve seve ilgilendi yeri geldi 5 kuruş para almadı
Şimdi kalkıpta tanımayan bilmeyenler bu adama nasıl ortalığı kızıştırıyor diyor anlamıyorum ?
Kaan zaten yaptığı işlerlen kendini kanıtlamış yer yerde böyle konulara denk gelmiş
Araç sahipleri bu adamlara para veriyor ve hesabını tabiki sorucak !!!
CVK RS 'te Supsan çıktı deniliyorsa gidilir bakılır uzaktan afra tafra yapmaya gerek yok
JDM_VTİ Alican arkadaşımızında subaplarında problem çıkmış
Madem böyle bir sorun var gidilip bakılır karar verilir
İşinizin arkasında olun
Bizler araç kullancıları olarak bu işlere para veriyoruz
kaaan ne parası ben 11.000 lira harcadım JGL ye sana vereceğim 500 lira yalamı kaç hafta diyosun ozaman yokmuş okadar para harcamışım nakitim kalmamış benim aylık giderim 50 binlira şirketimde sen 500 lirayı 1 ay sonra almışın ona takılmışın sen benim somua cvp ver lafı dolandırma adama niye şimdi getir diyosun ozaman niye takmadın sibopları onu söyle
senin port polish mantığın bu kadar benim hiç bir yaptığım kapak bir birini ne portları nede kapaklar tutar sebep açıklıyorum:port desing yani port dizayn aracın specleri hesaplanarak yapılır speclerden kastım egzantirik derecesi lift oranı aracın sıkıştırması öle kafaya göre olmuyor malesef..portlar evet birbirine tutmaz sebebine gelelim gaz kelebeği konumu önemlidir birinci port xxx hava cekiyorsa 3 4 port baska hava ceker sebebi ise emme yapısı gaz kelebeği konumu ben kafama göre yapmadığım için malesef içinden gecen hava değerine göre yapıyorum...o yüzden haliyle tutmuyor..başka soru??cvk nın sadece gayd larını centerlıyarak kesme yağıyla kestim 2 saatte evet.başka soru bilmişlik yapmadan araştır.
Konuya vakıf olmamakla beraber..
PPR kaan ın FL RS bendeyken aracıma faydası cok olmuş olup..
Parasını bile almadığı dunya iş yapmış,gerek işçilik,gerekte esnaflık acısında son derece memnunıyet duymusumdur kendısınden..
Yıne dıyorum,konuyu bılmem..Ama illaki kaan ın adı gectıgı bı karısıklık mavcuttur dıye dusunuyorum..
Dipnot:Kaan babamın oglu degıldır..
o yüzden video koydu kesme yapmadan ekledi abicim :) ben mekanikçi değilim suat abininde o işlerde iyi olduğunu biliyorum benden daha iii yapardı o işi ama orcunda maddi sıkıntılar vardı elini cebine sokturmadan yaptım hepsini benzinleride dahil..orcun cözdü sorununu yapıcaz ALLAH ın izniyle
cvk rs bana geldiginde kapagı açtım okanda hep sölüyordu konuyu okuyo yazar saten abi cvk nın kapagını kaan 2 saatte yaptı iyi olmadıgını biliyorum dedi manifoltları ben kendim işledim selçuk okan ali vardı yanımda hepsi birbirinden farklıydı artı senteside kaçıktı filtreli ekzozlu rs le örnegin ss rs le kafakafaya gidiyordu yapılan işlemlerden sonra 3 4 boy hızlandıgını herkez gördü