marka olmak kolay deyıldır temız ıs kalıte markanın adını yukseltır adam adını koymus markasını koymus yanlıs bır durum varsa markasının arkasında duruyor duzeltmek ıcın cabalıyor ıste ben buna marka derım ;)
Printable View
marka olmak kolay deyıldır temız ıs kalıte markanın adını yukseltır adam adını koymus markasını koymus yanlıs bır durum varsa markasının arkasında duruyor duzeltmek ıcın cabalıyor ıste ben buna marka derım ;)
Mami abi ahmetin Kaan'ı ovdugu günleri unutmadın dimi
Orda ahmetin yüzünde söyledim herkes 106 yapsın Suat abi yapsın denesinler Suat abinin yaptıgı araba onde olur olmassa arabamı veririm dedim
Ahmet de ordaydi bilmem etmem dedi ben lafımın arkasindayim o gun bana Kaan'ı övüyordu Kaan kapağımı Macaristana gönderdi dedi bana güneşli mc te kapak dükkanda çıkınca kotu oldular herhalde kimsenin ekmegiyle oynamaya gerek yok bence herkes de akıl var mantık var
Kaan kızma ben o gun dedim Suat abi benim çocukluğumdan beri 106 yapar yapti yapiyoda Kaan yeni başladı bu ise ben yaptırsam Suat abi olur dedim
Suat abiye gözüm kapalı degil ruhsatı ustune yapar veririm sorun degil
Olay başka yerlere çekilmesin ...
evet ben biliyorum varmı itirazın beni tanımıyosun yani bu konuda..sende bakma böle yazıyosun filan ama clio rs headersı 106 tıya oluyomu diye soruyodun madem bel altı vurmaya başladınız vurun bakalım ama burdan size söliyim ALLAH inancınınz ne kadar bilemiyorum ama kimse kimsenin ekmeğiyle oynıyamaz konu ben cok kişiye açtırırdım su zamana kadar neden açtırmadım biliyomusun cünkü ben cevabımı yaptığım işle veriyorum ve bir gün olsun ahmet kötü demedim kimseye ama o her gelene benden bahsetmiş..
sen nasıl esnafsın boyle konular acılması ıcın mılletı tesvık edıyorsun. bak sanzıman toplamayı bıle beceremıyormussun. esnaf dedıgın arkadas ıs cevırmez. madem boyle bırsey var alırsın musterını gıdersın kaana oturur cayını ıcersın konu hakkında bır ortak noktaya varırsınız. konu actırmak neymıs nasıl bır terbıyesızlık bu. gece rahat uyuyabılcen mı? boyle esnaf mı olur
Bir kaç zamandır Kaan PPR Hakkında bir cok konu açıldı yazıldı çizildi..
Ben emme manıfoldumu kaana yaptırdım
sagolsun 10 numara işçilik ile yaptı gonderdı
Hayatımda Gormedım tanımadım sadece telefonda konsutugum kısı
bana cıkartı 40 metre headers sargısını bedava yolladı
emme manıfold contası gerektı cıkardı yolladı
Boyle kısıler Adamın dıbıdır
kımseye yanlıs yapacak kısı degıldır..
Bence konu acmadan ısın aslını tam anlamı ıle arastırıp
konu açcasydınız
Benım adım Mertcan ıse Kaan ın bır yanlıs yaptıgına ınanmıyorum..
Bi yerde ufak bir hata vardır
elbet duzelcek bır hatadır hayatta herkes hata yapabılıyor
kaan saolsun her aradığımda herşeye çok ilgili ve kendi arabasıymış gbi herşeyi enince ayrıntısına kadar anlattı çok ilgiliydi herşeyde , böyle bişey yağcağını kesinlikle düşünmüyorum teknik ağızdan çıkan kelimelerede bakılırsa hazırlanılmadan bi saldırı gbi olmuş ilginç.. keşke ustalar bu işi kendi aralarında halletselerdi herkes ekmeğinin peşinde bi yanlış anlaşılma vardır muhtemelen ...
ya kaaan bana maval okuma ahm ye işleri ben gönderiyorum dedin buzamana kadar ahm senin sayendemi evine ekmek götürüyodu milleti arayıp oraya araç götürmeyin alın aracınızı diye benmiyim oraya geln insanlar söylüyo bunu adamlar almayınca sende adamlarla kötü oldun ne kimsenin ekmeğiyle oynamıyom masalını anlatıyon bana sen
Bence bu konunun forum ortamina taşınması gereksiz.
jdm vti kardeş bu adam sana okadar yardımcı oldu vs abim diyodun en azından yorum yapmasaydın iyiydi :) okadar süslemeler yaptın imzanda onun hatrına bari ...
çok kapak gönderdik antalyadan bizim garajın kapaklarını işler, Allah işini rast getirsin...
Ben bu konuya yorum yazmak istemiyorum ama, Astrayı aldığım günden beri bakım olsun değiştirme geliştirme olsun her iş için ahmet abinin yanıan gittim. Kaan abi ile muhabbetimiz geçen seneden arabayı aldığımda ahmet abiye yaptırmak istediğimi arayıp bi konuşmasını sölemiştim konuştu götürdüm bıraktım iyiki götürmüşüm. Ve kaan abi ile ahmet abinın arası bozulduktan sonra defalarca ahm ye gittim kaan abinin arkasından hiçbirşey demedi. Hatta kapak muhabbeti geçtiğinde ahmet abi hiçbirşey demedi sökelim kardeşim kaanıda arayım istersen dedi. O hafta sökmedik daha sonra ahmet abinin işlediği 106 kapağını gördüm gözüm flow makinası olmasada en azından kaliteli işçiliği ayırt edebilcek durumdayımdır. Daha sonra kapağı ahmet abiye sökelim dediğimde sen işle abi dediğimde tekrar istersen kaanada götürebilirsin benim için sorun yok söker takarım dedi. Bence burda AHM yi suçlayanlar yanlış yapıyor. Ha şölede bi durum var kapağı ahmet abinin sökme fotolarını koyduktan sonra sürekli yazışıp konuştuğum kaan abi yok oldu.. İmzamdaki pprmotorsport u silmemin nedenide kapağı onun işlediği sanılmasın diye.
Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin
Tartisacaksaniz konuyu tartisin baksana herkes usta kesildi 5 dakikada ben bile o kadar araba yuruttum o kadar tamirhanelerde bulundum ama halen bi ustaya ustalik yapamadim ..