User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
183 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

ibratice
    Misafir
    ben kapağımı kaan ( arkadaşımıza ) yaptırdım ve çoğu arkadaşlarımızada tavsiye ettim şuanakadar hiçbir yanlışını ne gördüm nede duydum bir problem bir yanlışlık varsa kaan halleder ' halletmesse buraya konu açar maduriyetini anlatırsınız anladığım kadarıyla kaanın ekmeğiyle oynamak isteyen arkadaşlar ve gazcıları var kimse konuyu uzatmadan onlar varsa bir yanlışlık kendi aralarında halletsin kimse konuyu körüklemesin.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim garajda ne gibi problemler çıktı onu anlayamadım senin şanzuman hariç
    saymamı istiyorsan sayarım ama seni burda kötülüyerek ben bir yere varamam senin gibi sana gelen ue haricinde bütün işleri getirdim şanzuman komple yandı için ayışığı hondada ibrahim usta yaptı geri tek kişiye ahmet yaptı demedim ahmetin ustası var dedim o unutmuş dedim ustanda yoktu coluğun cocuğun aklıma geldi sen değil emin ol bunuda ALLAH biliyor..ben işlerimle kendimi kanıtladığımı düşünüyorum her gün araştırıyor okuyorum bilgime bilgi katmak için ve insanlarla paylaşıyorum senin gibi telefon açıp seni bitiricem yakında demiyorum veya sölede dedin bitiricektik ama boş ver dedim dedin bu kadarmı ahmet bu kadarmı hiç mi faydam dokunmadı ne zararım oldu sana.ygz typer yc rs cvk rs ve clio rs zor gtc ev rc daha niceleri bunları hep ben sana getirdim.yalan desen bu kadar ekmek yediğin adama sen neden yaptın bunu...
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALLAH sabır versın katıl olmak cok kolay. ınsanın ekmegı ıle oynamaya calısıyorlar. bana 16 subap esıt kacırıyor dıyen ustaya cay ıcmeye bıle gıtmem bırak arabamı teslım etmeyı
    kişm demiş yaa 1r6 supap birden kaçırıyo diye burda ki sıkıntı suppaplarmıu komjpresyon degerlerimi yoksa cup sipapı oldugu sölenipte supsan çıkan supapmı benim kimseyle bi alıp veremedigim yok bana bi arba geldi söktüm ve olanları araçsahibi gördü bende olanı biteni söledim şaşırmayın
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartisacaksaniz konuyu tartisin baksana herkes usta kesildi 5 dakikada ben bile o kadar araba yuruttum o kadar tamirhanelerde bulundum ama halen bi ustaya ustalik yapamadim ..
    Nokta laf ettin abi

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Cvk nın kapağıda ne olaylıymış ince conta var diyolar normal conta çıkıyor şimdide cup supap yerine supsan çıktı deniliyor bu kapakta bi i.nelik var anlaşılan..

Kaanın yaptığı işleride az çok biliyorum bedavaya hatta cebinden masraf ederekte yaptığı işler çok oldu ben şahidim sırf araba yürüsün diye..Çoğu araba ilede kendi arabası gibi ilgilenir iş yaptıranlar bilir.öle 100 200 lirada gözü olan adam bedavaya iş yapmaz...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş kapagı teslim alırken görmemiş mi işlenmedigini ? hayırdır ?

SNOPYY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun amacı bellı dılmı zaten Kaannın yaptıgı işler ortada bnce bu yapılanlar ayıp ve cok gereksız yazın baklaım nere kadarr
    Time is money time is power!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kaaan bana maval okuma ahm ye işleri ben gönderiyorum dedin buzamana kadar ahm senin sayendemi evine ekmek götürüyodu milleti arayıp oraya araç götürmeyin alın aracınızı diye benmiyim oraya geln insanlar söylüyo bunu adamlar almayınca sende adamlarla kötü oldun ne kimsenin ekmeğiyle oynamıyom masalını anlatıyon bana sen
    camur at kalsın ali bak bunları unutmuyorum haberin olsun senin arabanın kapağını yaptım artı rodajını bile yaptım yapmadın kötü yaptın bana diye biliyomusun dersen zaten şeytansın..kimseye öle bir şey demedim cvk yı ahmet yapıyo dediler iyi güzel dedim can bana dedi kapağı sana getirelim tamam getirin kontroller yapılır 1 mm de buyuk sübap yaparız dedim tamam dedi can ahmet kapağı kaana yollama dedi ii dedim bende ne diyim bak bir laf vardır insan en iyi kazığı kendine atar..ben size en ufak kötülük yapmadım
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mininin değişen(sır olan) kapağı gibi cvk'nın da kapağı değişmesin??

Konuyu Toplam 136 üye okuyor. (117 Kayıtlı üye ve 19 Misafir)
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=EK648;5792048]Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin[/QUOTE

Selçuk zamanında Suat abiyede laf edilmişti o yüzden yazdım Suat abi öz Abi'm gibidir horoz olduğunu belki herkesden iyi bilirim kendi dusuncemdi yazdım ama zamanında kaanla herkes iyiydi problem yoktu ? Simdi ne oldu
    C R M performance

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mininin değişen(sır olan) kapağı gibi cvk'nın da kapağı değişmesin??
    Neden olmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş kapagı teslim alırken görmemiş mi işlenmedigini ? hayırdır ?
    ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saymamı istiyorsan sayarım ama seni burda kötülüyerek ben bir yere varamam senin gibi sana gelen ue haricinde bütün işleri getirdim şanzuman komple yandı için ayışığı hondada ibrahim usta yaptı geri tek kişiye ahmet yaptı demedim ahmetin ustası var dedim o unutmuş dedim ustanda yoktu coluğun cocuğun aklıma geldi sen değil emin ol bunuda ALLAH biliyor..ben işlerimle kendimi kanıtladığımı düşünüyorum her gün araştırıyor okuyorum bilgime bilgi katmak için ve insanlarla paylaşıyorum senin gibi telefon açıp seni bitiricem yakında demiyorum veya sölede dedin bitiricektik ama boş ver dedim dedin bu kadarmı ahmet bu kadarmı hiç mi faydam dokunmadı ne zararım oldu sana.ygz typer yc rs cvk rs ve clio rs zor gtc ev rc daha niceleri bunları hep ben sana getirdim.yalan desen bu kadar ekmek yediğin adama sen neden yaptın bunu...
    saydıgın arabalar haricinde bi araba yok saten niceleri, de yok senin le ali tanıştırdı beni saten 1 aylık bi tanşmışlıgımız vardı o zaman sonra baktım bana göre bi insan degilsin yani anlaşamadık ve yolları ayırdık hepsi bu ben gene sölüyorum kimseyi boklamak degil niyetim olanı söledim sadece bu suçmu araç sahibide konu açmış benim konu falan açtırdıg yok ben,m ekmegimi şimdiye kadar senmi veriyodun
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camur at kalsın ali bak bunları unutmuyorum haberin olsun senin arabanın kapağını yaptım artı rodajını bile yaptım yapmadın kötü yaptın bana diye biliyomusun dersen zaten şeytansın..kimseye öle bir şey demedim cvk yı ahmet yapıyo dediler iyi güzel dedim can bana dedi kapağı sana getirelim tamam getirin kontroller yapılır 1 mm de buyuk sübap yaparız dedim tamam dedi can ahmet kapağı kaana yollama dedi ii dedim bende ne diyim bak bir laf vardır insan en iyi kazığı kendine atar..ben size en ufak kötülük yapmadım
    iyide kaan buzamana kadar parasını dahi aldığın sibopları yapmamışın şimdi de adamı arayon getir ben ona 1000 liralık sibop takıcam cebinden para çıkmıcak diyon ozaman niye yapmadın okandaykende şimdi kapağı istiyon

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=34tb9544;5792094]
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin[/QUOTE

Selçuk zamanında Suat abiyede laf edilmişti o yüzden yazdım Suat abi öz Abi'm gibidir horoz olduğunu belki herkesden iyi bilirim kendi dusuncemdi yazdım ama zamanında kaanla herkes iyiydi problem yoktu ? Simdi ne oldu
    Karar ver suatmi abin benmi abinim

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatağa yattığında kimin kafası rahat olucaksa yaptıklarından ötürü o haklıdır ama konu burda daha çok uzayacak belli

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adam çözücem dediği halde konu açmak araç sahibinin kendine gol atması gibi olmuş...

bu arada kaanıda ahm yide tanımam forumdan bilirim 5-6 aydır ayda bi kere barcelona - real madrid gibi konularını okuoyurz ama hala anlamadım kim haklı . ve aranızda maşallah laf taşıyanlar süpermiş ikinizin yazılarında tek ortak nokta aranızdakilerin öyle dedi böyle dedi olaylarını birbirinize taşımalarıymıs.

bide şuan arac sahibi yerinde olsam adam gel ben sorununu çözücem para almıcam dediyse kesinlikle konu açmazdım...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya birakinda su jet 106 yi cikarinda bi regle deneyelim .3 gunde anca bu kadar yurutebildik ama olsun bi deneyelim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin şanzumana gelince madem yazdın açıklık getirim bana arabanı getirdin şanzumanıı açtık dedimki kaan daha önce typer şanzumanı dagıtmadım istersen şanzumancıya götür yalanmı sen bizim yapmamız lazım dedin eksik olabilir beş parmagının beşi bir degil herkez hata yapabilir
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)