User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
183 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüzlerce elma arasında bir kaç tane çürük normaldir,

hiç bir konuda %100 başarı yoktur, bu bilimsel bir gerçektir
    emre bu konda en farklı bakışı sen getirdin ortada başarı deil bi kaptırmaca olmuş. bidaha oku konuyu.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bunu anladım arkadaşlık dostluk hepsi yalan bedavaya iş kimseye yapmıyacaksın bu kadar olur bende diyecek laf kalmadı seni bitirmeye oynuyoruz diye telefon açan adamdan ne beklenir daha.. daha varsa sıkıntısı olan yazsın arkamdan konuşupta yüzüme gülen adam olmassın
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben verim alamadim diebilir kisiler, eyvallah kabulumuz olur. ancak buradaki ithamlar cok baska. para alip isi yapmamak ve hirsizlik... orda bir herkez duracak
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bu konda en farklı bakışı sen getirdin ortada başarı deil bi kaptırmaca olmuş. bidaha oku konuyu.
    abi bunu JDM VTI için yazdım,
    ilk yorumum farklı, ilk sayfada sanırım

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende itiraf ediyorum kaan a kapak yaptırdım parasını ödemedim çokta güzel oldu
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan abiye güvenip iş yaptıranlar üşenmese de açıp baksalar kapaklarına sonra burada paylaşılsa kapak olsa bazılarına. adamın ekmeğiyle oynamayın günahtır.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan abi giderken benim arabanın kapağını sana bırakıcam haberin olsun bir fiyat alabilirmiyim pmden?
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç kimseyi tanımam ama birini hırsızlıkla itham etmeden önce iki kere düşünün derim.herşey bir yana kul hakkı var bu işin!
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi bizim yaptirdigimiz 10 larca iste birakin kusuru, efsanevi sonuclar alindi. diger yandanda sizde birakin verim almayi birde hirsizlik mi var? boyle birseyin ortasi bulunmaz beyler yapmayinnnn.
    abi bunlar hep iyi niyetten kaynaklanıyo ahm performance denilen garaj benim hediye ettiğim bıçaklarla port polish yapıyor hala konularda devamlı üzerime yazıyolar..yazmıyodum oralı olmuyodum ben onlarca değil 100 lerce insana iş yaptım kime koyduğum şeyi yanlış söledim birde hırsızlık bu konu başka yerlere kaydı ama takipcisi olucam bir insanı yüceltmek 10 senedir kötülemek 1 saniye sürmez bundan faydalanılmaya calışılıyo yemiyo içmiyo beni kolluyo bu arkadaş şanzumanım param parça etti typerın hiç bir yerde yazmadım coluğu cocuğu ailesi var diye adam konuyu bana özellikle açtırıyor..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim kiminle oynuyor açıkçası bilmiyorum. İşlerimin yoğunluğundan ve arabamla uğraşmaktan herşeyden uzak kaldım.

Kaan;

Sakinliğini koru. Altın çamur içindede altındır kardeşim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya alican bi ara inan herkese polish yaptırdnmı faydası cok bu speclere bi polish gider ppr ile görüş yazıyordun neredeyse stock arabama polishmi yaptırsam diye geçti aklımdan

madem arabanda polish yokmus nasıl oldu bu deneyimin?

sakın art niyetli anlayıp ters bişey yazma en son bişey sordugumda ters anlayıp ters yazmıştın bunu yapma diye baştan uyarıyım.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim kiminle oynuyor açıkçası bilmiyorum. İşlerimin yoğunluğundan ve arabamla uğraşmaktan herşeyden uzak kaldım.

Kaan;

Sakinliğini koru. Altın çamur içindede altındır kardeşim.
    yapıcak bi şey yok abi abi diye gezenler vuruyor bizi senin arabanıda yaptım ne sıkıntı oldu düzgün iş yapıyorsan indirmeye çalışan cok oluyor..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi herkes kapağının basında Dursun o zaman ne Kaan'a lafım Nede okana bı is yapılıyorsa basında bekleyin heleki bu arenin mevzudan sonra arabamı hic bi yere bırakamaz oldum birinin kapağı kaybolur birinin subaplari değişik çıkar yakında arabaları ararız hangi ustaya bıraktık diye
    C R M performance

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıcak bi şey yok abi abi diye gezenler vuruyor bizi senin arabanıda yaptım ne sıkıntı oldu düzgün iş yapıyorsan indirmeye çalışan cok oluyor..
    Nazar değdi araba pert oldu daha ne olacak

Moruk belkide benim kelebek emme kapak işlediğin ilkler arasındadır. o zaman flow test makinan vs şimdiki kadar gelişmiş vs değildi. Ona rağmen ben birgün bile sorun yaşamadım. Ellerine kollarına sağlık.

Maddi durumum el verse konuştuklarımızı yapmaya başlardık. Oda zamanla inş.

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 civarı gibi birşeydi ..
    eski sibopların hala bende varmısın karşılaştırmaya ???alican kapağını işedim değiştirdim yaptırdım tek kuruş para almadan neler oluyor..alican ALLAH yukarda bu kadar olur..
    haydeee.birii 200 tl diyor biri hiç para almadım.2 tarafıda tanımam, tarafsız biri olarak şu okuduklarımdan kaan haklı gibi gelıyor bana.

bu olay acıga cıkınca haksız tarafın sitede kalmaması gereklı bence.çünkü ithamlar ve soylenenler ağır.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya alican bi ara inan herkese polish yaptırdnmı faydası cok bu speclere bi polish gider ppr ile görüş yazıyordun neredeyse stock arabama polishmi yaptırsam diye geçti aklımdan

madem arabanda polish yokmus nasıl oldu bu deneyimin?

sakın art niyetli anlayıp ters bişey yazma en son bişey sordugumda ters anlayıp ters yazmıştın bunu yapma diye baştan uyarıyım.

yok serkan sibopları işlenmemiş standartmış birde tek kuruşta para almadım kapağını yaptım sibopları kötü durumdaydı cıkmacıdan alıp üzerlerinden paso geçtirdim.. kapağıda günlerce uğraştım işledim çürük kapağını cıkmacıdan çürük olmıyanı ilede değiştim

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ahm ahmeti anlıyorum tabi rant meselesi konuyu açtıranda o telefonda görüştük senle zaten sübapları veririm sırf arkamdan konuşulmasın diye ben o arabaya öle bir sübapta takmadım 1 yıl önce yaptığım araba ahmet devamlı üzerime oynuyo ALLAH her kezin kalbine göre versin diyecek bir şey yok..böle bir dünya görmedim araba 1 sene sırf her yerde gazladı gitti sıkıntı yok 1 sene sonra bir çalışmadı kaan kötü oldu böle bir dünya yok yazık vallaha yazık kardeşim insanların ekmeği ile oynarsan unutmayınki bu bir gün dönüp başınıza geri döner bu konuyu o açtırdığı için sölüyorum..arabnın 3 sahibi bu kadar olur ya ALLAH aşkına...

cup sübabı veriyim demedim ppr motorsport marka sübap vericektim oda elimde var sen parayı verdik kapağıda parayıda bize vermiyor dediğin için.
    sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sübaplar için 400 tl aldım 16 adet ..gaydları kendimden taktım para almadım port polishe para almadım okan o zaman sıkışıktı filtre kiti verdi süpsan filanda takmadım bastırıyorum üstüne bunlar sırf politika araba 1 yıldır her yerde gazladı sadece çalışmadı diye kapak açıldı olay bu...
    benim çalıştıgım rektefiyeci crm suat abinin rektefiyecisi o zaman bu adamlar bişe bilmiyo araba bana geldiginde sıkıştıormaları 140 psi çıktı sıkıştırma olmayan arç patlama da yapmayacagı için bujileri ıslatıp çalışmayabilir
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)