ben bunu anladım arkadaşlık dostluk hepsi yalan bedavaya iş kimseye yapmıyacaksın bu kadar olur bende diyecek laf kalmadı seni bitirmeye oynuyoruz diye telefon açan adamdan ne beklenir daha..daha varsa sıkıntısı olan yazsın arkamdan konuşupta yüzüme gülen adam olmassın
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben verim alamadim diebilir kisiler, eyvallah kabulumuz olur. ancak buradaki ithamlar cok baska. para alip isi yapmamak ve hirsizlik... orda bir herkez duracak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende itiraf ediyorum kaan a kapak yaptırdım parasını ödemedimçokta güzel oldu
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Kaan abiye güvenip iş yaptıranlar üşenmese de açıp baksalar kapaklarına sonra burada paylaşılsa kapak olsa bazılarına. adamın ekmeğiyle oynamayın günahtır.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
kaan abi giderken benim arabanın kapağını sana bırakıcam haberin olsunbir fiyat alabilirmiyim pmden?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
hiç kimseyi tanımam ama birini hırsızlıkla itham etmeden önce iki kere düşünün derim.herşey bir yana kul hakkı var bu işin!
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
abi bunlar hep iyi niyetten kaynaklanıyo ahm performance denilen garaj benim hediye ettiğim bıçaklarla port polish yapıyor hala konularda devamlı üzerime yazıyolar..yazmıyodum oralı olmuyodum ben onlarca değil 100 lerce insana iş yaptım kime koyduğum şeyi yanlış söledim birde hırsızlık bu konu başka yerlere kaydı ama takipcisi olucam bir insanı yüceltmek 10 senedir kötülemek 1 saniye sürmez bundan faydalanılmaya calışılıyo yemiyo içmiyo beni kolluyo bu arkadaş şanzumanım param parça etti typerın hiç bir yerde yazmadım coluğu cocuğu ailesi var diye adam konuyu bana özellikle açtırıyor..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Kim kiminle oynuyor açıkçası bilmiyorum. İşlerimin yoğunluğundan ve arabamla uğraşmaktan herşeyden uzak kaldım.
Kaan;
Sakinliğini koru. Altın çamur içindede altındır kardeşim.
ya alican bi ara inan herkese polish yaptırdnmı faydası cok bu speclere bi polish gider ppr ile görüş yazıyordun neredeyse stock arabama polishmi yaptırsam diye geçti aklımdan
madem arabanda polish yokmus nasıl oldu bu deneyimin?
sakın art niyetli anlayıp ters bişey yazma en son bişey sordugumda ters anlayıp ters yazmıştın bunu yapma diye baştan uyarıyım.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Abi herkes kapağının basında Dursun o zaman ne Kaan'a lafım Nede okana bı is yapılıyorsa basında bekleyin heleki bu arenin mevzudan sonra arabamı hic bi yere bırakamaz oldum birinin kapağı kaybolur birinin subaplari değişik çıkar yakında arabaları ararız hangi ustaya bıraktık diye![]()
C R M performance
Nazar değdi araba pert oldu daha ne olacak
Moruk belkide benim kelebek emme kapak işlediğin ilkler arasındadır. o zaman flow test makinan vs şimdiki kadar gelişmiş vs değildi. Ona rağmen ben birgün bile sorun yaşamadım. Ellerine kollarına sağlık.
Maddi durumum el verse konuştuklarımızı yapmaya başlardık. Oda zamanla inş.
haydeee.birii 200 tl diyor biri hiç para almadım.2 tarafıda tanımam, tarafsız biri olarak şu okuduklarımdan kaan haklı gibi gelıyor bana.
bu olay acıga cıkınca haksız tarafın sitede kalmaması gereklı bence.çünkü ithamlar ve soylenenler ağır.
BaYTaR MURO
sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki
sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)