User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
183 sonuçtan 172 ile 183 arası

Konu: PPR Motorsport Hakkında..!!!!

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan salak dükkan var burda 400 kirası demedinmi ne düşürcem lan kend,iimi herkez benim ne oldugumu bililyo rahat ol sen cvk nın kapagını açtıgımı duyunca araç sahibine kapagın eksikleri olabilir bana getirn bi kontrol edim demesini biliyon bunun üzerine bende araç sahibine kardelşim arabayı toplim istersen komple arabayı götür ben başkasının yaptıgı işe garnti vermem dedim hatta parada almıcam getir demişsin
    salak mı anlaşıldı bu iş internetten cözülmeyecek...karşı karşıya gelelim varmısın oratk bir yerde tek gel sen bende tek geliyim konuşalım birde salağı yüzüme söle bakalım..

açtığını bana can geldi ataşehirde söledi kapağı sana getirelim dediğini kaç kişi vardı biliyomusun yanımda bak ben sana hiç kötü bir söz etmedim.terbiyeni takın tamam ben gelirim senle erkekçe yüzleşirim dersen saygı duyarım ne gereği var değilmi..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    contayı ben kesmedim conta öncesinden vardı taa izmirden onu ben görmedim??ben usta değilim kardeşim ben garajımda yok.ama sen hayinsin onu biliyorum 100 de 100
    madem işini dorudürüs yapıyosun contayı nedne kontrol etmiyosun farkındaysan sen bana lafları sokmaya başladıktan sonra ben sana yazmaya başladım içimde hainlikte yok buzamana kadar seni kolladım diyemi hayin oldum şimdi herkeze buzaman kadar kaan şöyledir böyledir dedim yaptığın işlerde gözümle gördüm kulağımla duydum gene seni savundum vardır bi yanlışlık dedim yok dedim o işini bilir dedim şimdide hainmi oldum bırak allhını seversen emin ol senden daha çok allh korkum var benim.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan ozaman rektefiyeci yalan söylüyo süpsan değil cup sibopları

madem öyle neden adama getir ben 1000 liralık siboptakıcam diyon madem taktıysan rektefiye işçilik dahil para almıcam diyon ben seni kötülemek içni söylemiyom adamın söylediği CVK nın sahibi yoksa yapmışın yapmamışın umrumda değiil ben cvp ımı alamadım
    clio cup subabı nasıl anlaşılıyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan hep yalan hep yalan ne bu kardesim yaw. bana da abi senin arabanin flitreyi sokup oradan girer kelebk turbo agzi, us kapak polishini falanda yaparim ustunede 500 tl veririm dedin.sesin cikmio haci.
    salla olm takma kafana adamlara baksana isi bitirmis buyuk esnaflar ya hemen konu ac diyolar adamlara. komik komik seyler.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cup sübapları 750 800 tl dir ben 350 mi 400 tl aldım ve bunları bana emre getirdi ben sanayide bir yerde unutmuştum hatta ne farkı var diye karşılaştırmıştık..ve clio rs selçuk şahittir süpsanla cup valfi arasındaki farkı ben göstermiştim selçukta teşekkür etmişti.hatırlar yazdı..ben bunu bile bile arkadaşlar soruyorum süpsan takım yaptığım işi niye kötüleyim böle bir piyasada ???ben bunun farkında değilmiyim yani.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ikinizde esnafsınız böyle şeylere gerek yok olay nerden nereye gelmiş.Sonuç itibariyle kimse kimsenin ekmeğini vermiyor arkadaşlar böyle birbirinize düşerek bu olay çözülmez sakinleşin kimse kimseyi karalamasın bi anlık öfke herşeye yol açabilir ikinizde iş yerinizden para kazanıyorsunuz ki zaten kaan abi kendisini tanımıyorum olaya çözümü en başta önermiş ben 5 kuruş para almadan yaparım demiş keşke böyle bi konu olmasaymış olan 2 esnafa oldu.Abilerim böyle tartışmalara gerek yok bi anlık öfke sinir ile yapıcağınız şeyler Allah korusun ömrünüze maal olur sonra ben ne yaptım diyceğiniz şeyler yapmayın sizden ricam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem işini dorudürüs yapıyosun contayı nedne kontrol etmiyosun farkındaysan sen bana lafları sokmaya başladıktan sonra ben sana yazmaya başladım içimde hainlikte yok buzamana kadar seni kolladım diyemi hayin oldum şimdi herkeze buzaman kadar kaan şöyledir böyledir dedim yaptığın işlerde gözümle gördüm kulağımla duydum gene seni savundum vardır bi yanlışlık dedim yok dedim o işini bilir dedim şimdide hainmi oldum bırak allhını seversen emin ol senden daha çok allh korkum var benim.
    nasıl ölçtün benden daha fazla ALLAH korkunu ??? bunu ölçen bir cihaz mevcutmu veya nasıl anlaşılıyor??imanın kimde olduğu bilinmez.bilinirmi yoksa??sen bana kendin dedin senin bana yaptığuını kimse yapmaz diye şimdi ne oldu ali şimdi ne oldu ???

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio cup subabı nasıl anlaşılıyor?
    Clio Cup denilen Subap gene orjinal subaplardır
    Bu bir halk arasında yaygınlaşmış ağızdan ağıza dolaşan ucu boş bir değnektir
    Renaultun kendi servis programından bile bakıldığında ''CLİO CUP'' denilen subap aslında Megane RS te Clio Rs te ve hatta Laguna 140HP lik seridede aynıdır
    Hiç bir ekstrası yoktur
    Referans numaralarına kadar aynıdır

Supsan marka ile namı değer orjinal Clio Rs ''yalandan CUP'' farkı şöyledir
    Zaten resimide Kaanın arabasında çekmiştim açıklayıcı olması için
    Hangisinin supsan marka olduğunu söylemeye gerek yok

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salak mı anlaşıldı bu iş internetten cözülmeyecek...karşı karşıya gelelim varmısın oratk bir yerde tek gel sen bende tek geliyim konuşalım birde salağı yüzüme söle bakalım..

açtığını bana can geldi ataşehirde söledi kapağı sana getirelim dediğini kaç kişi vardı biliyomusun yanımda bak ben sana hiç kötü bir söz etmedim.terbiyeni takın tamam ben gelirim senle erkekçe yüzleşirim dersen saygı duyarım ne gereği var değilmi..
    adres beli kardeş gel görüleim sıkıntın varsa benim bi sıkıntım yok sen gel dersen senin yanınada gelirim ondada sıkıntı yok gene sölyorum ben seni kimseye kötülemedim ben senin cvk ya cup supapı taktıgını bile bilmiyorum bugün okan söledi ee okanda senin aradı haliyle sende bende supsp var cuma günü gümrükten gelecek 16 tane supapı verin ben size 16 tane cup supapı vericem diyen sen degiklmiydin bugün okana
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

ibratice
    Misafir
    sağ cop mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan hep yalan hep yalan ne bu kardesim yaw. bana da abi senin arabanin flitreyi sokup oradan girer kelebk turbo agzi, us kapak polishini falanda yaparim ustunede 500 tl veririm dedin.sesin cikmio haci.
    salla olm takma kafana adamlara baksana isi bitirmis buyuk esnaflar ya hemen konu ac diyolar adamlara. komik komik seyler.
    kanka üzüldüğüm nokta su iyiliği yap denize at derler ama bütün arabalarda benim götürdüğüm arabalar..crm suat abi iş gösteriyo anlatıyo sonra bana telefon açıyo suat abiye böle böle dedim kapattım adam öle kaldı yaptım giderimi diyo ve aynı suat abi hala bazı konularda yardımcı oluyo dükkanına gidince cay corba ikram ediyo.ben böle şeylere şaşırıyorum aslında bunlar hepsi benim hatam ah ah hayri abi bana defalarca sölemişti seçkin şahit..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu kitledim, okudugumda ortada net birşey yok, suçlamalar ithamlar var , 2 tarafta suçluyor birbirini..Bir sonuca varmayacak..
    burdan bu şekilde kalpler kırılması yerine yüzyüze görüşüp anlaşılması daha dogru ve güzel olur kanaatimce.

O şekilde daha net anlaşacagınızı düşünüyorum.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)