bunu söylemeye çalışıyorum bende. Senin "benim kapak" dediğin sonuçta 2006 çıkmadı.. 2003'le 2006 arasında kapaklarda falan farklılık yoktur diye tahmin ediyorum..
mini 2006 model arabada elinde fazla kalan 2003 yılında ürettiği kapağımı kullandı ? aklın alıyormu bunu ? benim almıyor ?
olm muhalefet olmaya çalışmıyorum ama bi yanlışlık var. ben ne kapak portlattım daha evvel, ne başka bişey, ne de Savaş Paşaoğlunu tanırım. Ama bütün millet bu kapağı kesin Savaş yapmadı dediğinde, kıçından mı sallıyordu ? yoksa kendi arabalarına kapak yaptırıp işlenişini görüp sonra mı bu kapak, o kapak olamaz diyordu ?
Hani kapak işlemede üstüne yoktu bu adamın ?
Madem bu adam bu kadar iyi, bunu yapmış olamaz diyorum ben. 2006 model arabadan 2003 kapak diye sen diyorsun

yanlış anlaşılmasın Cumhur'u falanda suçlamıyorum sadece bir karmaşa var.
taaaaa ilk sayfadaki ilk resimde, stock kapakta 3. bölümde kaynak izi var.. o zamanki kapakta EGT görmüşmüydü ki ?
yoksa daha evveli mi ? Google'dan bitane 2006 2005 kapak resmi bulup sıfır koyun buraya? orada da bu iz varmı ? Seri no'dan birşey anlaşılmamış çünkü anladığım kadarıyla ?