User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
204 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kapak Hikayesinde Mutlu SON:D

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şu iki detaydan drekt anlaşılıyo zaten.

POLİSH ÖNCESİ

POLİSH SONRASI
    Sagol kanka anlayan adam anliyo iste daha ispat kanit isteyen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam resimli belgelerle yazılarla sunuyor hala değimiştir bişe yapmıştır vs deniliyorsa zaten aklından şüphe etsin daha napsın adam apaçık kanıtlamış.. Geçmiş olsun tekrardan

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bi yüksek lisans tezi, bilgi almak isteyenleri doyurabilir ;

Motorlu araç kimliğinin tespiti [Motor vehicle identification]
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam resimli belgelerle yazılarla sunuyor hala değimiştir bişe yapmıştır vs deniliyorsa zaten aklından şüphe etsin daha napsın adam apaçık kanıtlamış.. Geçmiş olsun tekrardan
    Sagol Alican inanin yiprandim ben paranin pulun pesinde degilim cok sukur yaptim toparladim eskisinden 100 kat iyisini yaptim artik bu konu prestij meselesi oldu herkez bnle sakayla karisik takiliyo en azndan kapak benimmis degismemis icim cok rahat degistirilmemis bu bana yeter

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bitane daha var detay olarak onu atlamışın çizmeyi ben çizdim belirgin kırmızı yuvarlak bu günlerde moda oldu zaten yapılan işi kabulllenmememk bakalım ne olacak bu işlerin sonu kapak aynı kim ne derse desin işte kendi derdini anlatamamak insanlara bu olsa gerek çok can sıkıcı bişy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapaklar ayni hic bunun yok calinmis degismis yok iste kapak benim kapagim sabah birtakim arkadaslar canimi skti yok kanit belge daha lazimsa elmden geleni yaparim buda kapak yaptiricak arkadaslara ibretlik paylasim kapaginizin basinda durun gormeden taktirmayin sagolsun suanda kapagimi serdar usta peak garage yapiyo fotograflarini paylasacagim saygilar

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arencim sen nie kendini parçalıon ki kanka sal gitsin mevzunun merkezi sensin zaten sen doğruyu biliyosan eğer tamamdır kim ne düşünürse düşünsün
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapaklar ayni hic bunun yok calinmis degismis yok iste kapak benim kapagim sabah birtakim arkadaslar canimi skti yok kanit belge daha lazimsa elmden geleni yaparim buda kapak yaptiricak arkadaslara ibretlik paylasim kapaginizin basinda durun gormeden taktirmayin sagolsun suanda kapagimi serdar usta peak garage yapiyo fotograflarini paylasacagim saygilar
    ya öylede kapağın başında duramıyon işte kimin n olduğu belli olmuyo piyasada güvendiğin insanlarda yanlışlarla dolu oluyo işini gücün oluyo mecburen bırakmak zorunda kalıyosun o da yapan adamın elinsafına bırakıyom öyle 1 saatte de yapılıp verilmiyo az çok sende biliyon

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kapak isleri bu ara sikintili harbiden arenim gecmis olsun ins en kisa zamanda sonuc istedigin dogrultuda gelisir

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren emg çok daha iyi oldu zaten daha sıkma canını rahatla biraz iyi tarafından bakalım araba en azından herhangi bi yerde kurcalanmamış kapak arabanın orjinal kapağı ayrıca o.b.k. da yazmış konuya ama aynı seri nolara üretim tarihlerine sahip aynı yerişnde aynı izler olan aynı yerinde kaynak tamir birebir izleri aynı ikiz gibi kapak olduğuna inananlar 2006 arabada 2003 kapak olucağına niye şaşırdı ahada kapak ahada resimler

CanberkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim mutlu sona ulaştın sonunda çok kararlıyım bulucam bu işin peşini bırakmıycam diyordun ve herşeyi kanıtlarıyla ortaya sundun. Tebrik ediyorum seni azminden dolayı, abuk subuk konuşanlara da kulak asma bütün resimler detaylar burda hala anlayamayan varsa onlara denebilecek çok birsey yok ... EMG artık daha da gergin
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en üstteki alıntı yapılmış fotoda gayet belli oluyo. geçmiş olsun. giden para olsun.
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arencim sen nie kendini parçalıon ki kanka sal gitsin mevzunun merkezi sensin zaten sen doğruyu biliyosan eğer tamamdır kim ne düşünürse düşünsün
    Parcalamiyorum kankacim azmettim buldum mutluyum en azndan kapak kendi aracima ait bilmek istedigim buydu
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya öylede kapağın başında duramıyon işte kimin n olduğu belli olmuyo piyasada güvendiğin insanlarda yanlışlarla dolu oluyo işini gücün oluyo mecburen bırakmak zorunda kalıyosun o da yapan adamın elinsafına bırakıyom öyle 1 saatte de yapılıp verilmiyo az çok sende biliyon
    Basinda duramiyosun hergun evet ama arada gitmek gerekir yada takmadan bir bakmak serdar abi kapak yapicak bitince gel gor bakalim kapagini dedi resmleri patlasirim
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi kapak isleri bu ara sikintili harbiden arenim gecmis olsun ins en kisa zamanda sonuc istedigin dogrultuda gelisir
    selcuk sagolasin kankam ugrasiyoruz aksilikler silsilesi
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren emg çok daha iyi oldu zaten daha sıkma canını rahatla biraz iyi tarafından bakalım araba en azından herhangi bi yerde kurcalanmamış kapak arabanın orjinal kapağı ayrıca o.b.k. da yazmış konuya ama aynı seri nolara üretim tarihlerine sahip aynı yerişnde aynı izler olan aynı yerinde kaynak tamir birebir izleri aynı ikiz gibi kapak olduğuna inananlar 2006 arabada 2003 kapak olucağına niye şaşırdı ahada kapak ahada resimler
    kanka kapak 2003 olabilir sonucta araba ile ayni anda uretilmiyo kapaklar aracim 2006 7. Ay son minilerden elde kalan kapaklardan kullanilmistir banttan cikarken
    Alıntı CanberkD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim mutlu sona ulaştın sonunda çok kararlıyım bulucam bu işin peşini bırakmıycam diyordun ve herşeyi kanıtlarıyla ortaya sundun. Tebrik ediyorum seni azminden dolayı, abuk subuk konuşanlara da kulak asma bütün resimler detaylar burda hala anlayamayan varsa onlara denebilecek çok birsey yok ... EMG artık daha da gergin
    Kanka gercekten cok hizli EMG dahada gergin gelmiyosun artik mesayinden kesicem
    Alıntı peace1747 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en üstteki alıntı yapılmış fotoda gayet belli oluyo. geçmiş olsun. giden para olsun.
    Para degildi meselem zaten prestij meselesi olmustu bu konu artik cozdum mutluyumda

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rıza Komsere buradan selamlarımı yolluyorum
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında benimde başıma geldi serviste yapılan aracı servis garantiye sokmadı 3.000tl boşuna harcama yaptım 1 ay beklememde cabası resmi servis olmasına ragmen.

Özel bir servisde v8 bmw motoru yaptırdım yanlış torklama sebebiyle araç bloğu kastırdı ve çatlattı. 8.000tl zarar ettim hiç yoktan yere.

Geçmiş olsun inşallah başka problem çıkmaz.

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim tekrardan gecmis olsun.arenim bosver kardesim zaten soluyodun bu kapak meselesini me olursa olsun sonuclandiricam diye herseyiylede kanitladin zaten acikladinda insallah bundan sonra emg cok cik daha guzel olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meh66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim tekrardan gecmis olsun.arenim bosver kardesim zaten soluyodun bu kapak meselesini me olursa olsun sonuclandiricam diye herseyiylede kanitladin zaten acikladinda insallah bundan sonra emg cok cik daha guzel olucak
    Kanka sozumde durdum sonuna kadar gidicem dedim ve gittim sonucta buldumda sunu iyi anladim hic bisey gizli kalmiyo ole yada bole cikiyo emg ile gezicem artik heryerini sifirladim birazcik dolastirsin beni
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında benimde başıma geldi serviste yapılan aracı servis garantiye sokmadı 3.000tl boşuna harcama yaptım 1 ay beklememde cabası resmi servis olmasına ragmen.

Özel bir servisde v8 bmw motoru yaptırdım yanlış torklama sebebiyle araç bloğu kastırdı ve çatlattı. 8.000tl zarar ettim hiç yoktan yere.
    Malesef benim sansizligim araclardan yana bole ama varsin bole seyler olsun uzulmuyoru artikcalistim
    Geçmiş olsun inşallah başka problem çıkmaz.
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rıza Komsere buradan selamlarımı yolluyorum
    Seni operim guzel kardesi ama bu kapak cikasasenden suphelenicektim

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotograflari gordum .
    Bugun kapagida canli canli gordum .
    Fotografdaki kapakla , kaynakli kapak ayni. Kaynagi izleri ezikleri lekeleri ayni bire bir .
    Ne fotograflarda nede kapakta burada arenin yazdigi haricinde bir durum sozkonusu degildir .

Bunun disindaki mevzular beni ilgilendirmez .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotograflari gordum .
    Bugun kapagida canli canli gordum .
    Fotografdaki kapakla , kaynakli kapak ayni. Kaynagi izleri ezikleri lekeleri ayni bire bir .
    Ne fotograflarda nede kapakta burada arenin yazdigi haricinde bir durum sozkonusu degildir .

Bunun disindaki mevzular beni ilgilendirmez .
    Eyvallah sagolasin abi sende yasadigim stresi canli olarak gordun kapagida gordun bugun burada kanitlamak iscin dunyanin zamanini harcadim ama sonuc olarak cikti ortaya kapak degismemis ya super haber

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)