Adam resimli belgelerle yazılarla sunuyor hala değimiştir bişe yapmıştır vs deniliyorsa zaten aklından şüphe etsin daha napsın adam apaçık kanıtlamış.. Geçmiş olsun tekrardan
Güzel bi yüksek lisans tezi, bilgi almak isteyenleri doyurabilir ;
Motorlu araç kimliğinin tespiti [Motor vehicle identification]
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Sagol Alican inanin yiprandim ben paranin pulun pesinde degilim cok sukur yaptim toparladim eskisinden 100 kat iyisini yaptim artik bu konu prestij meselesi oldu herkez bnle sakayla karisik takiliyo en azndan kapak benimmis degismemis icim cok rahat degistirilmemis bu bana yeter
Kapaklar ayni hic bunun yok calinmis degismis yok iste kapak benim kapagim sabah birtakim arkadaslar canimi skti yok kanit belge daha lazimsa elmden geleni yaparim buda kapak yaptiricak arkadaslara ibretlik paylasim kapaginizin basinda durun gormeden taktirmayin sagolsun suanda kapagimi serdar usta peak garage yapiyo fotograflarini paylasacagim saygilar
ya öylede kapağın başında duramıyon işte kimin n olduğu belli olmuyo piyasada güvendiğin insanlarda yanlışlarla dolu oluyo işini gücün oluyo mecburen bırakmak zorunda kalıyosun o da yapan adamın elinsafına bırakıyom öyle 1 saatte de yapılıp verilmiyo az çok sende biliyon
Bu kapak isleri bu ara sikintili harbiden arenim gecmis olsun ins en kisa zamanda sonuc istedigin dogrultuda gelisir
aren emg çok daha iyi oldu zaten daha sıkma canını rahatla biraz iyi tarafından bakalım araba en azından herhangi bi yerde kurcalanmamışkapak arabanın orjinal kapağı ayrıca o.b.k. da yazmış konuya ama aynı seri nolara üretim tarihlerine sahip aynı yerişnde aynı izler olan aynı yerinde kaynak tamir birebir izleri aynı ikiz gibi kapak olduğuna inananlar 2006 arabada 2003 kapak olucağına niye şaşırdı
ahada kapak ahada resimler
kardeşim mutlu sona ulaştın sonunda çok kararlıyım bulucam bu işin peşini bırakmıycam diyordun ve herşeyi kanıtlarıyla ortaya sundun. Tebrik ediyorum seni azminden dolayı, abuk subuk konuşanlara da kulak asma bütün resimler detaylar burda hala anlayamayan varsa onlara denebilecek çok birsey yok ... EMG artık daha da gergin![]()
en üstteki alıntı yapılmış fotoda gayet belli oluyo. geçmiş olsun. giden para olsun.
Parcalamiyorum kankacim azmettim buldum mutluyum en azndan kapak kendi aracima ait bilmek istedigim buydu
Basinda duramiyosun hergun evet ama arada gitmek gerekir yada takmadan bir bakmak serdar abi kapak yapicak bitince gel gor bakalim kapagini dediresmleri patlasirim
selcuk sagolasin kankam ugrasiyoruzaksilikler silsilesi
kanka kapak 2003 olabilir sonucta araba ile ayni anda uretilmiyo kapaklar aracim 2006 7. Ay son minilerden elde kalan kapaklardan kullanilmistir banttan cikarken
Kanka gercekten cok hizli EMG dahada gergin gelmiyosun artik mesayinden kesicem
Para degildi meselem zaten prestij meselesi olmustu bu konu artikcozdum mutluyumda
Rıza Komsere buradan selamlarımı yolluyorum![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Zamanında benimde başıma geldi serviste yapılan aracı servis garantiye sokmadı 3.000tl boşuna harcama yaptım 1 ay beklememde cabası resmi servis olmasına ragmen.
Özel bir servisde v8 bmw motoru yaptırdım yanlış torklama sebebiyle araç bloğu kastırdı ve çatlattı. 8.000tl zarar ettim hiç yoktan yere.
Geçmiş olsun inşallah başka problem çıkmaz.
kardesim tekrardan gecmis olsun.arenim bosver kardesim zaten soluyodun bu kapak meselesini me olursa olsun sonuclandiricam diye herseyiylede kanitladin zaten acikladinda insallah bundan sonra emg cok cik daha guzel olucak
Kanka sozumde durdum sonuna kadar gidicem dedim ve gittim sonucta buldumda sunu iyi anladim hic bisey gizli kalmiyo ole yada bole cikiyo emg ile gezicem artik heryerini sifirladim birazcik dolastirsin beni
Seni operim guzel kardesi ama bu kapak cikasasenden suphelenicektim![]()
Fotograflari gordum .
Bugun kapagida canli canli gordum .
Fotografdaki kapakla , kaynakli kapak ayni. Kaynagi izleri ezikleri lekeleri ayni bire bir .
Ne fotograflarda nede kapakta burada arenin yazdigi haricinde bir durum sozkonusu degildir .
Bunun disindaki mevzular beni ilgilendirmez .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)