Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
5 bin masrafa girip kapağın kendi kapağı oldugunu öğrendiğinde tek sevinen üye sen cıktın aren![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hocam senin iki konuyuda başından sonuna kadar takip ettim öncelikle geçmiş olsun sonrasındada gözün aydın sonuca ulaşmışsın
Benim merak ettiğim bi açıklama yapılmadımı yani herşey ortada
Çırak filan deney yapmış sanki sürrealist bi polishing olmuş
Adı geçen Savaş Paşaoğlunu tanımam ama okuduğum kadarıyla onun elinden değilde yanında çalışanlardan biri yapmış olabilir.
Everyday I ** çapuling...
Ben ismi gecen sahisla alakali konusmak istemiyorum neyse ne ben sonucta herseyi tek tek ortaya cikardim kanit dendi belge dendi tek tek cikardim bana hala konuyu kaldir yeni bi konu ac ozur dile o zaman kapaginla ilgilenirim yardimci olurum dedi daha once kendisi ile bi surtusmemiz olmustu ozur dilemedim konuyuda kaldirmadim kaldirsam bircok arkadasim yanlis dusunurdu neyse ben zaten kendisinden ne para ne kapak nede el isciligi hicbirsey talep etmedim bana yardimci olucakmis bana bedava kapak verse portlasa arabama takmam is gurur meselesi oldu benden uzak istedigine yakin olsun
Bence bilerek yapılan bir şeyse son derece ayıp ve terbiyesizce...Bunun öteki tarafıda var demiyorum orası zaten varda bıde burdada çeker elbet sorumlu kişi İNŞALLAAAHHH
Scorpion TypeR
Kanka dondum anca iste bu islere odaklandim ki islerim cok yogun 1 gunumunayirdim ondada isi cozdum tabi siz okumadiniz kendini bilmezin biride yok adam inanmis beyler yok dgalin seni portlarim gibi talihsiz seyler yazdi ama sesi su anda cikmiyoherseyi lamba gibi koydum dahada inanmayanin aklindan suphe duyarim
![]()
aynı firmayla, s2k ile alakalıda bi mevzu olmuştu dimi? yanlış hatırlamıyorsam.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)