Ne diyeyim Allah hayr etsin aren...
zittir senden aldıgımda kapağın millerini sökmek için çekiç balta tornavida gibi bilimum kesici biçiçi kırıcı malzemelerle giriştim 2 kapaktan 1 kapak anca cıkardımda taktım![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
oncelikle gecmis olsun, savas ustayi tanirim, severim boyle bir konuyuda anlatsalar inanmam. peki bu port polish islemi sizin arabayi aldiginiz kisi yani cumhur tarafindan mi yaptirildi yoksa aracin onceki sahiplerinden biri mi?
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
1. mesaj degismis konudaki cumhur yaptirmis, peki kapakta kaynak niye var?
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Cok sagol insallah son olucak
Walla oldu Sinanda biseyler oldu cocuk haksiz cikti yok yere bide
Cuneyt abim bide gereksiz siknti stres yasadik 2 aydir neticede kanitsa kanit belgeyse belge verdim daha dicek bisey yok
Cok yaratici yakin takibindeyim abi
Bu konuyu ve bir ust kapak hikayesi adli konuyu okuyun hersey ortada hani baska bir aciklamasi ve yolu kalmadi 2 aydir buyuk beyin firtinasi yasadik neyse ki bitti kapak bana ait tek tesellim o oldu en azndan![]()
eyvallah tamam simdi tek tek arattirma bana gozunu seviyim bir suru isim var cogunu okudum zaten iki konununda, ben bir taraf degilim kimesyide savunmuyorum sadece kaynak neden var onu merak ettim yazi ver![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
geçmiş olsun arkadaşım işin cözülmüş.benim anlamdığım neden sabahtan beri sana gerizekalı muamelesi yapılıyor onu anlamadımdemek insanlara kanıtta yatmiyor tek tek kapağı alıp gezmen gerekeiyor demekki..neyse tekrar geçmiş olsun
aren araba cok goz onunde be kanka kımse bu kadar gıderının olucagını bılmıyodu o kapakla oyle gıttıyse sımdı nasıl olur gorucez ıns
Hediyeni aldim Aren araban çıkmadan gel al cok güzel bı hediye bı sana bide Mesuta (Bayrampasali) ya aldim ama gormessem konuşmam
C R M performance
her garajın yamuk işleri var burada şimdi herkes bi yazmaya başlarsa ortalık karışır.. hata olmuş bitmiş gitmiş, görenler gördü duyanlarda duydu ,Daha fazla uzamasın.Bi garaja bu kadar alenen , yüklenmeyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)