Mecburi iki ödeme seçeneğin var ;
- Kredi kartı
- Nakit
Eğer kredi kartı ile ödediysen, iptal işlemi gerçekleştikten 2 iş günü sonra kredi kartı hesabına iadesi gerçekleşir.
Eğer nakit ödediysen, iptal işlemi gerçekleştiği an iadeni yapmaları gerekir. (gerek havale , gerekse elden. )
Dilersen bana ö.m olarak biraz bilgi ver. Acente ile ben konuşayım senin adına, anladıkları dilden... Tabi tanıdığın bir yer değilse, yoksa ayıp olur.
Bir de şöyle bir durum var;
Bu trafik sigortaları ve tüm zorunlu sigortalar , genelde bir çok sigorta acentesi tarafından sadece kredi kartı tahsilat yöntemi ile yapılabiliyor. (kapalı ekran sistemi deniyor.)
Şimdi sen nakit vermişsindir adamlara, ama ekran kapalı sistem olduğu için oradan bir çalışan veya patron kendi kredi kartı ile basmıştır poliçeyi. Senin verdiğin nakdi de kendisi almıştır.
Şimdi ee banane bundan ben verdiğim nakiti bilirim diyebilirsin haklı olarak. Haklısın da..
Adam iptali yapmıştır , kk 'ına iadesi de olmuştur fakat sonuçta bu kk şahsi harcamaları da içeriyor. Ve adamın cebinde sana iade yapcak kadar nakit ödeme durumu da olmayabilir

)
Malesef bu tarz durumlarla karşılaştım bir kaç kez. Seninki de bir ihitmal böyle bir şey çıkabilir..