23 mlyara boyasizina istiyolar 25 yanlış bilgi bnce 106 nın ölüsüne 15 istiyolar
23 mlyara boyasizina istiyolar 25 yanlış bilgi bnce 106 nın ölüsüne 15 istiyolar
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
yıllarda geçse vti-gti hep birlikte anılacakama czt çok popüler ve mantıklı bir araba
bence kıyaslama yapılırken birbirine yakın araçlar kıyaslanmalı tabikide czt yani
CRC GARAGE
15-16 araliginda gayet duzgun,motoru saglikli 106 bulunur.
Gidip gorup incelemedim ama forumda saydigim fiyat araliginda duzgun duran 2tane 106 var.
Ben gecen sene jb106 yi 18 bine aldim. Beni gecen tek vti stage3 egzantrigi,84.50 dartonu olan eg swap bi vtecti. Ek kasa beni gecen bi vti hic olmadieski arabaminspeclerine ve fotograflarina eger actigim konu silinmediyse bakabilirsin
Colt czt ile deneme firsatim olmadi.
Evet czt mì vti mì gti mı.![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Ayrica konu yanlis yerde![]()
Drag mı roll mu?
Forumda daha önceden karşılaştırıldı CZT ile VTI.
Ayrıca VTI var GTI var diye adamlar 1.5 turbo üretmesinler mi? Mis gibi az yakıyor, gayet iyi kaçıyor. Tipi güzel. İç malzemesi kalitesiz gibi ve pek tutunamıyor diyorlar o kadar. Adamlar mis gibi araba yapmış, honda fanatiği hondaya binmeye devam etsin yahu.
K.
Bende o kadar çok baktımki cztye tipi dışında hic isinamadim yoksa gayet başarılı bir arac model konfor motor olarak o bir öz japonama her gencin hayallerini süsleyen araçlar vardır ben bunu sirasina göre yaşama taraftarıyım ilk önce 106 ya binilip ardından vti denenmeli zevkini alıp cztye binilir sonra sti
![]()
Demir blok 4G15, getrag sanzuman, 350 hp ye dayanabilen internaller, 32 bit mitsu ecu ( evo X ile ayni sayilir ), sifir sorun, az tuketim. Bir de ne taksan guc aliyorsun, CZT su anda en iyi hothatch bence.
300 un ustu onlarca colt ralliart ve czt stock internallerle senelerdir geziyor. Bir tane bile kiran olmadi. Ecuflash yarim yamalak okuyordu ama yazamiyordu, ben biraktim o isleri,belki coktan kirilmistir. Haritalarin yuzde 90 nini bulmustu zaten community ( colt ralliart tactrix kullaniyorlar)
Built to fall....
czt donanımsal olrakta diğerlerine göre bi adım önde.gidip 20-25 milyar vti a verceğime czt alırım
CıZırTı![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
belki cztye biraz fikir verebilir
http://www.techturkey.com/forum/vide...ml#post5800264
czt alır herturlu bence o araclar fecı yuruyor yanı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)