User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Güvenlik filmi ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün eve gelirken çevirdiler tamam film yokmuş sen git dedi. tam arkamdakinede aynısını dediğini duydum.
    Ya onu diyorlar tabi ki, benim on camda 1 numara kaldi, en arkadaki 3 numara filme bir sey demiyorlar; on camda hafif karaltiyi gorup durduruyo yan camlarda bir sey olmayinca saliyorlar, artik guzergah secmedigim icin neredeyse her gun cevriliyorum.

Sadece guvenlik filmi veya isi gecirmeyen seffaf filmler cami koyultmadigi icin problem teskil etmez.

Mercedes'in camlari orijinalde mavimsi oldugu icin en on cama cektigimiz seffaf film yansimalari iyice artirdi sadece baska etkisini gormedik. O da yakindan bakinca bi koyulasmaya sebebiyet vermediginden polis laf edemez.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şeffafa bende bişey demiyorum. he isterse şeffaf içinde bağlar, kanunen şeffafta olsa yetkisi var film için bağlamaya.
    ama şeffaf filmi farketmediklerinden bişey demezler. çoğuda içeri göründüğü için durdurmaz bile zaten. ama azcık koyuluk bile olsa sölim affetmiyorlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)