User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Saç Mezoterapisi Yaptıran Varmı ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o ilaçları proscar falan uzun süreli kullanımlarda yan etkisi vardır cinsel isteksizlik menide azalma v.b doktorunuza danışmadan bu tür ilaçlar bence almayın..

saç dökülmesi genelde genetik ırsidır istediğiniz ilacı alın sadece bekletip geciktirirsiniz ama büyük son elbet bir gün gelir yani saç dökülür.. doktorunuz çok doğru demiş tam dökülsün dökülmenin şekli belli olsun ondan sonra ektirmeniz en güzeli bu kadarda stress etmeyin ne olucak etrafda milyarlarca sizden beter kel insanlar var hepside kendiyle barışık bayanlar konusunda zaten kıla tüye bakıp gelicek hatunda hiç gelmesin.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim valide medical estetic hekim yani bu islerle ugrasiyor..
    Sac mezoterapisi yaptigi tanidiklarimiz oldu hepsinde oldukca ise yaradigini soyleyebilirim.
    Fakat bu islem musteriler tarafinfan yanlis anlasiliyor. Sac mezoterapisi sac olmayan bir bolgeden sac cikartmaz, gozle gorulemeyecek kadar bile ince cansiz olan butun killarin kalinlasmasini koklerinin guclenmesini sagliyor yani bir nevi dokulmeyi onleyip dokulme egiliminde olan cansin saclari guclendirip kalinlastiriyor diyebiliriz. Cansiz ince killar kalinlastigi icin genel olarak kafadaki acik bolgeler nispeten daha kapaniyor diyebiliriz.
    Butun guzellik uygulamalarinda oldugu gibi sac mezoterapisindede yapan kisi ve kullanilan malzemenin markasi en onemli 2 etken. Guvenilir ismi duyulmus merkezlerdeki hekimlere yaptirmanizi tavsiye ederim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proscar ı prostat hastaları 5 mg kullanıyor saç dökülmesinde 1 mg kullanılıyor buda çok fazla bi yan etki yapmıyor 100 kişiden 2 kişide cinsel isteksizlik olur deniyor meni azalması yapıyor ama ilacı bırakınca normale dönüyor kallıcı ve önemli bi yan etkisi yok zaten önemli bi yan etkisi olsa fda dan onay alamaz ve doktorlar bukadar sık bu ilacı saç dökülmesi yaşayan hastalara yazmazlar ilacı kullandığın sürece dökülmeyi durdurursun bırakınca tekrar dökülme başlar mezoterapiyi iyi araştır yurt dışı forumlarına bak bağzı doktorlar yapıyor ama git gide bunu yapan kişiler azalıyor çünkü mezoterapi denen şey saç köklerine ilaç enjekte etmek enjekte edilen şey genelde minoxidil bunuda haftada 1 yada 2 kez yapabiliyorlar daha fazla yapıldığı zaman deriyi tahriş ediyor iltihaplandırıyor bu ilacında haftada 2 gün saç köküne enjekte edilmesi yetmiyor bunu çoğu doktor para tuzağı olarak görüyor minoxidil deriyi delmeden deriden emilen bir ilaç kullanan zaten faydasını görür

Cilthekimi - Soru Sor - Dr.Habibullah Aktaş şu siteyi iyice araştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proscar ı prostat hastaları 5 mg kullanıyor saç dökülmesinde 1 mg kullanılıyor buda çok fazla bi yan etki yapmıyor 100 kişiden 2 kişide cinsel isteksizlik olur deniyor meni azalması yapıyor ama ilacı bırakınca normale dönüyor kallıcı ve önemli bi yan etkisi yok zaten önemli bi yan etkisi olsa fda dan onay alamaz ve doktorlar bukadar sık bu ilacı saç dökülmesi yaşayan hastalara yazmazlar ilacı kullandığın sürece dökülmeyi durdurursun bırakınca tekrar dökülme başlar mezoterapiyi iyi araştır yurt dışı forumlarına bak bağzı doktorlar yapıyor ama git gide bunu yapan kişiler azalıyor çünkü mezoterapi denen şey saç köklerine ilaç enjekte etmek enjekte edilen şey genelde minoxidil bunuda haftada 1 yada 2 kez yapabiliyorlar daha fazla yapıldığı zaman deriyi tahriş ediyor iltihaplandırıyor bu ilacında haftada 2 gün saç köküne enjekte edilmesi yetmiyor bunu çoğu doktor para tuzağı olarak görüyor minoxidil deriyi delmeden deriden emilen bir ilaç kullanan zaten faydasını görür

Cilthekimi - Soru Sor - Dr.Habibullah Aktaş şu siteyi iyice araştır

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu minoxil ve proscarı aynı anda kullanırsak bir problem olmaz dimi? veya 2 sinden 1 ini tek kullanmak yeterlimi?
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu minoxil ve proscarı aynı anda kullanırsak bir problem olmaz dimi? veya 2 sinden 1 ini tek kullanmak yeterlimi?
    en yüksek etkiyi almak için ikisi bir arada kullanılması gerek zaten minoxidil losyon direk kafaya sürüyorsunuz kepekten başka bi yan etkiside yok eczanedeki %5 minoxil ide önermem 52 lira çok para ve yerli malı kırkland%5 minoxidil var 35 lira amerikan malı satılan sitenin ismini reklam olmasın diye yazmıyorum googleye yaz kırkland%5 çıkar

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eczaneden minoxil aldım 15 gun oldu daha önce haberim olsaydi keşke. neyse bundan alıyım dursun mino bitince kirklanda devam ederimde google da arattım çıkanlara baktım ama sitenin birinde 75 tl idi öyle 35 e fln göremedim site yi bana pm liyebilirmisin acaba?

birde bu proscarı 4 e mi bölücem 5 emi?
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ausch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birde bu proscarı 4 e mi bölücem 5 emi?
    5 e bölemezsni..
    4 e bölüp iç kardeşim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel mesaj gönderdim ama mesaj kutun dolu olabilirmi gidip gitmediğini anlayamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anneme yaptırmıştık saç mezoterapisi çok etkili oldu doktor Kerem Baykal ile görüştük araştırma yaptık baya ama hem gata mezunu olması sebebiyle hem de tecrübe sahibi olduğu için Kerem Baykal'a yaptırdık mezoterapiyi. Mezoterapi çok sık yapılan doktorların tecrübe etme fırsatı bulduğu bir uygulama değil o yüzden tecrübe sahibi doktor az Kerem Baykal ı oyüzden tercih ettik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)