Beyler hızı düşenler arasında yani hepimizin arasında akk bize uygulanmadan önce ttnete 2 yıllık taahhüt veren kimler var internette bazı kişilerde 2 yıllık taahhüt yaptıktan sonra akk olayına takılmaya başladıklarını söylüyorlar
benim şuan sözleşmem falan yok ama genede düştü , bence bu 2 aydır denetimi sıkılaştırdılar ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şöyle bi imza kampanyası başlamış...
Düşük Hıza Hayır !
beyler internet sçşlardamı yine ? İnanılmaz yavaş şu anda sadece benimkimi böle acaba
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
aynen bende de öle var gene bi sıkıntı ..
Evet arkadaşlar bugün itibari ile akk sıfırlandığı için eski hızıma kavuştum demekki artık her ay düzenli olarak uygulanmaya başladı
aynen öle oluyor , kapatcam zaten 3 aya pek önemi kalmadı şimdilik![]()
kota sonrası hız 3 katına çıkmış...
İnternette kota yönetmeliği değişti | Mynet Haber
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
1 değilde 3 mbit verince öle oluyor tabilaf oyunları , ayrıca sms ile haberdar edilcekmişiz falan zaten sabit ayın 15 olunca 3 e düşüyor hız direk
![]()
Bana 3-4 aydır sms ile uyarı geliyor. Daha hız kısıtlandığı olmadı, demek kota yetiyor. Daha önceleri aylık 150 gb veri indirdiğimi bilirim![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
50 gb dan sonra 320 lere falan düşüyorum indirme hızında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)