Hahahaha çok iyimiş :))) Zıçan Adamda koptum :D
Printable View
Hahahaha çok iyimiş :))) Zıçan Adamda koptum :D
Red Bull After Party
http://youtu.be/gzcrxHaz3ZE
Youtube a performans videoları gelmeye başladı.. Müzik dinlemeye gidip memnun kalmayan olacağını sanmıyorum. :)
Karı kız erkek top sap homo tro bilmem gidilmesi gereken bir organizasyondu.
Benim gözümden kaçmış :D
bu partyi agustosda antalyada yapıcaklar 1 erkege net 5 kız düşmezse ülkeyi terk ederim :D
Sapsetion dienlere ne oldu :D
Gene ilk olan bi organizasyon ıcın kalabalık olsn muzık kalıtesı ıyı ıdı :)
en çok cicişler karçırdık larına üzülürdü sanırım :D
türkiyede senseyşın yaparsan öle olur tabi 1 erkeğe 5 erkek düşer hahahah:D
Şu gelmeyip de tek foto üzerinden yorum yapanlara cidden gülüyorum ya.. Kaçı gerçek birer elektronik müzik takipçisi acaba ?
Resmi sayfa fotoğraflarını bekleyin.. ;) He bu arada çok laf ediliyor ya, kaldıracak olanlar kızları kaldırdılar zaten:) Çok örneğine denk geldim :)
Fedde Le Grand b2b Deniz Koyu
Fedde Le Grand b2b Deniz Koyu at Sensation
Sunnery James & Ryan Marciano
http://soundcloud.com/exqlusiv_com/s...nd-turkey-2012
Dodoocum;
beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez dünden beri elektronik müziği sevmeyenleri sevmeye zorluyosun :) kültürsüz yaptın,zevksiz yaptın dahane kaldı kanka :D sevmiyorum olum suçmu zevk benim kulak benim :D bide herkes senin mantıkla oraya gitmedi.. Beklentiler çok fazlaydı.. Ama sonuç : Sensation White için yola çıkan 60 kişilik grup hac kafilesi sanılarak dualarla Mekke'ye uğurlandı. ✈ :D
Bence iyi ya da kötü Türkiye'deki elektronik müzik akımı için iyi bir başlangıç.bundan 5-6 yıl önce kim sensation Turkey diye tahmin edebilirdi ki :) İnşallah Asot 600'de gelirde gideriz :)
eşşek hoşaftan ne anlar bile dedim :cool:
@gökan
Hocam gidip de yok işte şu apaçi kız arkadaşıma laf attı bu abaza kızı taciz etti vs. böyle birşey denk gelmedim duymadım.. Kız arkadaş grubuyla gidenler bile hep memnun ayrılıyor.. Diyeceğim o ki, müzik dinlemeye gidenler memnun ayrılırken, gelen bütün bu şikayetler ya gelmeyenler tarafından yapılıyor yada abaza apaçi kesim kız bulamayan kesim tarafından.. :)
Bu kadar abartılıp büyütülmesine gerek olmadığını düşündüğüm için bu kadar savunuyorum :)
Seneye de 300den satsalar, eminim yine abaza dolacak :) 1000lira altı gelir seviyesi olup da son model iphone alan adam bi bilete 205 lira mı veremeyecek :)
Onların sensationwhite'ları varsa bizimde faruk k mız var.. Şimdi onlar düşünsün..
Honki Ponki (Faruk K) - YouTube
Azar Azar (Faruk K) - YouTube