Hadi ateyizler bunları da açıklayın :)
https://www.facebook.com/media/set/?...6094996&type=1
Printable View
Hadi ateyizler bunları da açıklayın :)
https://www.facebook.com/media/set/?...6094996&type=1
Keşke Resimleri paylaşmadan önce bir kendin baksaydın ordaki hatunların hepsi zaten hemen hemen aynı hatunlar ve içlerinde 5-6 tanede travesti var.. travestiyide kadından sayıyorsan hakkatten ataist olsa açıklayamaz :) ..
ben bu kadar hararetli savunmanıda anlayamıyorum organizayonda görevli falanmıydın müzik güzelde insanlara bir şeyler ispatlamana gerek yok ispatlıyım derken dahada bence batıyorsun :)
valla tek tek baktım yorum yapmayacaktım ama kim bilir kaç karenin içinden cımbızlandı bunlar hem yarısı da oldukça kötü olduğunun göstergesiydi (müziğin değil ortamın)...
ha bu arada sadece kendi dinlediğini sandığın müzik türlerini takip ediyorum ben de en az senin kadar biliyorum yani neyin ne olduğunu, eleştirenler ne yazık ki eleştirilerinde haklılar..
@darkmoon
yok hocam gorevli falan degildim de, insanlarin kendi ulkelerini asagilayip yerden yere vurmalari hosuma gitmiyor.. Ben yapilan yorumlarin abarti oldugunu dusunuyorum sadece.. Linke gelecek olursak one colony nin yayinladigi fotograflari paylasacaktim.. Bunda cirkinler cikmis :D
@cabrioleter
He evet koca forumda bi ben dinliyorum :) nerden cikardin bu dusunceyi, ben house un krali falan ilan etmedim kendimi :) Herneyse, sence eglenmeye engel bir durum var mi peki ? Buraya gelen adam bay bayan yuzdesini hesaplayarak mi geliyor? darkmoon onceki mesajlarinda demisti bayan cok olunca daha bi hos olur duye, dogru tabi ama buna yapilabilecek birsey yok kesenin agzini acip deluxe bilet almak disinda :)
bu beyaz giyme olayı uyuşturucuyla alakalı değil mi?
Bizim milletin böyle yerlere öncelikli gitme amacı karı kız >eğlence>müzik içindir yabancılar ise eğlence>müzik>karı kız eğlenmek için böyle yerlere gider. O izlediğiniz after movie videolarında ise normalin 2-3 katı bayan kitlesi gösterilir. Şovdan erkeklerin beklentisi ile karşılaşılan arasında çok fark olduğundan öncelikli şeyin şov olmadığından anlıyoruz. Önerim sadece müzik eğlence için gidecekseniz Tomorrowland burada görüşmek üzere 3 günlük kamp dahil fiyatı 175€ (Bu sene ne olur bilemem) Haa bu arada 200.000 adet bileti bir kaç saat içinde tükenen bir etkinlik artık nasıl bir şey olacağını siz düşünün.
Travestiler akıyo reizzzz :D
bunlarda travesti değilse ben sex hayatımı bitiriyorum :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...38914695_n.jpg
Sabah sabah iyi guldum :D
Organizatörün sahibinin kardeşi öldükten sonraki partide herkes'den beyaz giyilmesi istendi. Daha öncesinde ilk organizasyonda dress code yoktu. İkinci org'dan önce yaşanan ölümden sonra başlayan akım ile tüm partilerde beyaz giyilmeye başlandı.
Uyuşturucu ile nasıl bağdaştırdın onuda anlayamadım :)
Bu elbise bir harika doatummm... burundan cekiyorum koltuk altimi
sensationa giden tencere imalatçısı arkadaşım var benim
organizasyonda görev alan bir arkadaştan resmi rakamlar
Erkek : 12.500
Bayan : 5.000 civarı imiş.