o değilde adam bildiğin atlet giymiş kardeşim ya..demişlerdide yok artık demiştim türkiyede durum cidden kötü,bugün burdan bi arkadaşıma gösterdim bi daha dönmem türkiyeye bu ne abi dedi :D
Printable View
o değilde adam bildiğin atlet giymiş kardeşim ya..demişlerdide yok artık demiştim türkiyede durum cidden kötü,bugün burdan bi arkadaşıma gösterdim bi daha dönmem türkiyeye bu ne abi dedi :D
yani oraya hatun bulucam die giden adamın aklına şaşarım..
kaba taslak hesap la..
bilet 205.. e orda en azından muhtemel bulabıldıgın hatunla ıctıgıne ettıgıne 300.. cıkısta after party baska mekan felan enaz 300.. taksi otel ve diger harcamalar ıcınde 300 desek enaz..kabataslak 1100 kusurlere gelir ki buda orda hatun u bulup bulmayacagında mechul:D buldun farzedelım ki bın kusur lıra parcalanınca dahamı tatlı oluyor:D
vermıssın parayı adam gıbı gıt eglen karı kız ınsan gıbı kes belkı ama yanı o amac ta gıdılmez abi..
yanı cok o amac ta varsa ınternette arasın 205 lıraya hersey dahıl paket programlar mevcut :D
foursquare de etıkletmek ıcın kendını de verme yanı o parayı yazık..
kısmet ben gidemedim..
benım merak ettıgım bı ust bılet alınca farklı yerlerde mı eglenılıyor? yanı 205 lıralık biletten farkımız ne olacaktı?
o bir şey değil birde hatun diye eve götürücen hoşgeldin harun abi misali.. :D
hadi bunuda iteledik yunanlara :D:D:D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...96037_700b.jpg
öteleyin yunana :D
Düşene bi de biz vurmayalım... :)
her ne kadar ezeli düşmanımız olsalarda
terör örgütü gibi şerefsiz bi millet değiller.
gazetede ilk defa doğru yapılan bir haber gördüm ahahahha aklıma geldikce kıkırdıyorum sapsation
http://imageshack.us/a/img191/7120/imageucf.jpg
Partide bize gösterilmeyenler :D
Photos | 2012 | Turkey | Istanbul | Sensation
352
resimdeki adamlar etiket oldu yanlız sansation turkey i temsil etcekler hep :)
Beyler benim abilerle alakam yoktur nette denk geldi :D
Denize beyaz donla giren, Ocakbaşında beyaz atlet giyen;
bir millet olarak bize her yer Sensation White !
Takvimdeki twitlerden biri
bu arada bu greece fotosundaki adamların hepsi ünlü oldu, taş atmak için demiyorum kesinlikle, ama hani erken sevinen ve timsah yürüyüşü yapan elemanlar vardı ya, aynı onlar gibi herkes tanıyor artık :D
Konunun bi başını okudum bide sonunu, hüsran olmuş heveslenenler için :D:D