Aldık biletimizi :)
Printable View
Aldık biletimizi :)
Loca için ortak araniyor :)
line up berbat, aynı gün almanya duseldorf'da var, en iyi elemanlar orda çalıcak, verilmez o para, gods kitceh çok daha başarılıydı
Eğlenceli olucak :)
line-up için kimi gayet iyi diyor kimi çok kötü. Türkiyede yapılan organizasyonların sayısı belli, ben sırf ilk sensation olduğu için aldım biletimi ilk günden. Line up çok mu kötü, bence değil, çok mu iyi, iyi değil idare ederin biraz üstü bana göre.
Yani samsung caddebostana ve nişantaşına aynı gün 2 tane sağlam dj getirebiliyorsa (avicii&bob s.) ve bu ücretsiz bir tanıtım organizasyonuysa, one colony de sensation için 200/430 lira bir bilet parası isterken daha iyi isimler getirebilirdi diye düşünüyorum.
Mr. White
Dennis Ferrer
Fedde le Grand & Deniz Koyu
Sunnery James & Ryan Marciano
Daniel Sanchez & Juan Sanchez
Yine de bence eğlendirir bu kadro :)
dj list gayet boktan ama eğlenmeye bakıcaz, tek korkum apaçilerin gelmesi.. Gerçek bir sensation deneyimi Amsterdam'da olur bence, seneye o da nasip olsun :)
ortama bak ya vay arkadaşş :D
Armin ONLY&UMF&Global Gathering sensation eskisi gibi değil artık..
Arkadaşlar 18 yaş sınırı var mı buna?
ben böle bir line-up için , paramı vermem arkadaş.
parayı verirsem sırf orda olmak için veririm , o da benim formatıma aykırı :)
ordalaaaar allahıma ordalaaaar gibi olmuş :D
yani genel olarak zengin-fakir belli olsun diyorsunuz? :soru:
Bazı şeylerle yaşamayı öğrenmeliyiz geniş bakış açılı olmalıyız diyorum ben şahsen.İşte bundan avrupaya giremedik onlar bize giriyor ya :icon_tup:
Seviyormuyum sevmiyorum ama yaşamayı biliyorum...
detaylı bilgi varmı içerde fiyatlar falan ne durumda olucak bilet satışları ne durumda vsvs gidelimmi gitmiyelimmi bilemedim...