bu organizasyonun pek takipçisi değilsin herhalde. Tr de yapmaya çalıştılar, Tiesto vs geldi konserde tesisat kesilmeleri falanbu orjinal sensation organizasyonu.
ha unutmadan kapağı aşağıya bıraktım
Sensation - Produkt/Dienstleistung - Amsterdam, Netherlands - Sensation Turkey | Facebook
kapak için çok teşekkür ederim. Gayet takipçisiyim yurtdışında katıldığım da oldu... TR açısından pek irdelemedim olayı ama orada canlı canlı yaşadığımı bir kenarda tutunca buradaki organizasyon olsa da sensation white olmaz o, adı sensation white olur anca![]()
Çok sevindim ya uzun süredir takipteydim.Valla parası neyse verilir gidilir![]()
Legen...wait for it...dary!
1000 tl olarak konuşuluyor fiyat.e mecbur yoksa içerdeki atletli tipleri düşünün..o diilde dave seamen the hall deydi belki gelenleriniz oldu ama muhteşemdi..
valla TR de olması inanılmaz iyi olur
antalyada lara beach de tiesto konseri dinlemişliğim var müthiş bi ortamdı..
umarım trdede bu etkinlik olurda bizde nasipleniriz
parası neyse verek gidek![]()
bencede absult gelmedi fiyat gelen keko sayısı azalır en azından biraz paralı kekolar olur sadece.fiyat kulakdan dolma tabi kesin değil sonra yalancı çıkmayim![]()
Ama hollandada biri bagiriyordu Hizlanamayruuuummm diye cenesi yanaklarindan cikacakti eleman rizeden gelmis hollandadaki akrabalari varmis kafa trilyonduistanbulda olursa bu eleman yine gelir adi metin di
![]()
Official siteye konmadıgına göre muhtemelen yokluyorlar acaba olur mu diye, tepkilere bakıyor olabilirler. Eskisi kadar da çok lokasyonda yapılmıyor biraz küçülmeye gittiler gibi, yeni yerler deniyor olabilirler. Koskoca Düsseldorf yılbaşı partisini iptal ettiler bu yıl onca yıl yaptıktan sonra, kesin giderim derken mal gibi kaldık...He gelsin gelmesin demiyorum bende tabi ama elektronik müzik bizim gençliğin çok benimsediği bir şey değil. Alternatifciler-Rockcular bir de eller havayacılar grubu var yani elektroniğin hakkını vererek dinleyecek %0,01 falan kitle(18-35 yaş) vardır-yoktur. Gelmezse üzülmeyin yani talep işi bu, en ucuz bileti danimarkada 75€ dan satarken burada onun yarısını verecek binlerce adam çıkmayacak... Küçük bir parti yapıp da isimlerini küçülteceklerini sanmıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)