benı unutmaaa :)
Printable View
+1000 kisilik mekan neresi var TR de ?
sayfaları alt ust ettım turkey goremedım
ben apaçilere kesin gözüyle bakıyorum zaten:D
Cicisler gelin kesin pembe var ustunuzde diye almayip olay cikartirlar :)
ölmeden önce gidilmesi gereken partilerden olarak görüyorum, bi yolunu bulup kesin gitmek lazım :)
Biletler çıksa da alsak hemen, çok özel bir organizasyon, umarım gelir.
haziran'da rusya'da varmış vize felan'da sıkıntı olmaz sanırım gidecek arkadaş varsa rusya'dakine arkadaş yoldaş kanka olurum :D
1000 lira verip içeride atletle dolaşan tipleri hala görmeniz mümkün :) Zira ülkemize herkes atlet giyer :D
2000 tl de olsa gidilirr :D
Gelirse mükemmel olur tabi de, fiyatların muhakkak yüksek tutulması lazım :) He bilet fiyatları 1000 lira falan denmiş de, 1000 liraya buradaki ne olacağı nasıl olacağı belli olmayan organizasyona gideceğime yurtdışındakine giderim karaborsa biletle daha iyi :) ***** bilet kalmamış sanırım Amsterdam a :D
Türklere laf atıyosunuz yazın tatil yerlerindeki yabancı kızları diskolarla clublarda görmüyosunuz herhalde onlar bizimkilerden daha kro tabi göze batmaz renkli gözleri sarı saçalrı daha ön planda oluyor. Kendi milletinizi aşağalamayı ne kadar çok seviyorsunuz.
Parkami giydim hazirim, ezilenin her zaman yanindayim, ben bu iste ustayim.
Kusura bakma ama gerceklerle yuzles :) adamlarin muzik kulturunde bu tarz muzikler daha cok var. Bizde ki trance vs dinleyici kitlesinin cogu bi yandan arabesk bi yandan depresyon stayla veya dididiceey hakki can gibi insanlari dinler. Onlari icin 'patlama' sarkilari bunlar. Yabacilarda bu kesim az bi yuzde olusturuyor bizde tam tersi. Gercekler acitir :)