işte bu güzel haber :)
Printable View
işte bu güzel haber :)
kimse yapmamış ben yapayım 'orayı yıkarlar kesin'
bu arada bende düşündüm olurda organizasyon düzenlenirse kız arkadaşımla gitsem nasıl olur düzgün ortam vs diye ama sonra göbek deliği hizasında düğmeleri açık loca tipleri aklıma geldi hevesim kaçtı.
bu sensationa oranla eş zamanlı bi ortam kurulursa apaçiler direkt oraya yönelir kanımca :D
hacı panpalar siz heyacan yapmışsınıda ne kadar kezban varsa dolar oraya...
KesınlıkLe
15 eylulde burda var norvecte :D 3 tane yi bitirdim bunada gidersem 4. olacak :D ama kesın olarak soleyebilirimki tr de bu organızasyon olsa loca verseler yine gitmem kabinde olsam gine gitmem :D bunye kaldırmaz cunkı o kadar apacıyı aynı anda gormeyı :D
Amma sikayetcisiniz haa, yok ben almayayim apaci gorurum yok dugmesi acik dolar vs. Ortama gidicekseniz gidin baska yere anasini satiyim gelmeyin zaten :) yurt disindaki gibi bir kitle beklentiniz neden var anlamis degilim zaten. O kulturde insan bizim memlekette yok. Kol basti gibi oynamak icin dinleyenler var bu tarz muzikleri. Gelenlerin %70 butun parcalari haraketli saniyor aslinda bildigin dugusal parcalarda var. Organizasyonu yapacak firmanin cok buyuk etkisi olacak bence. Islerini guzel yaparlarsa sorunsuz guzel bir organizasyon olur :) muzigimizi dinler evimize doneriz.
Geçen sene bu duyumu aldım,bi arkadaşımın arkadaşı bu oranizasyon'da görevliymiş ve "2012'de İstanbul'a da gelinecek" demiş. (Ne derece doğru bilmiyorum ama)
bu zamana kadar yapılan orgınazasyonların hepsı yarı acık alanlarda yapıldı stad vs.. dogal olarak +1000 kısı degıl cok daha fazlasını kaldırabılecek potansıyele sahıp yerler var turkıyede... harbıye rumeli vs.. yurtdısındakı organızasyonların cogu stadlarda duzenlendı.. benım kendı fıkrım buyuk ıhtımal turktelekom areneada olur.. bırkac arkadas ne kadar meraklısınız vatanınızı kotulemeye demıs ama gercekler acıdır..egıtım sevıyesı bu kadar dusuk oldugu surece kı altına cızıyorum okula gıderek egıtım saglanmaz,egıtım aılede baslar bu yorumları her zaman gorecegız.. fıyatlar cok ucuk olmaz oyle 1000 lıralar falan hıkaye.. muzık konusuna gelınce trance muzıgı gercek anlamda seven kısıler dırek yorumları ıle kendını bellı etmıs.. kesınlıkle katılıyorum kafa yasamak ıcın haplanıp gıdecek bırcok ınsan gorecegız..tıestonun turkıyede kı ılk organızasyonu olan 16 kasıma katılmıstım ortamda bulunmak mumkun degıldı cevrenızdekı dolu kafalardan dolayı.. bunu dusunmesı bıle korkunc.gonul ısterkı gıdelım ama cok zor tadını cıkarabılecegımız.. kız arkadasıyla gıtmek ısteyenlere ıse lafım geceyı olaylı gecırmek ıstemıyorsanız loca kıralayın baska turlu katıl olmanız kacınılmaz,en azından sonunuz karakolda bıter :icon_tup:
edit amma yazmısım be =))
Haziranda st.petersburg'da sensation'a gidiyoruz sonunda tam gidicegim sene yapicaklar ne yazik, umarim beklenileni karsilarlar