Hadi bunuda bulun bari
multiple org...s with insane blonde
fotolardan anlaşıldığı gibi gitmemekle sağlam iyilik yapmışım kendime
neyse bir dahaki yıl yurtdışına gider eğleniriz şimdilik nevizade paklar![]()
Live Stream from Sensation 'Wicked Wonderland' Turkey 2012 | Beat My Day - It's all about the house music! sensationdan canlı müzik yayını
link yasaksa editleyebilirim
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Turk apacisine kim dur diyebilmis.. gelmeyenler yorum yapmasin bence.. sunnery james ve ryan marciano caliyo suan . fena sayilmazlar![]()
iyiki satmışım ya bileti one be öyle =) sensation SAP olmuş direk. Amsterdam iyidir dünya gözüyle gitmek lazım diye düşünüyorum artık =)
feel is everything
Şanzelize White'12 @ GOP Wicked Wonderland![]()
ig: erayender
Ya ben gercekten anlamiyorum.. insan muzik etkinligine ne amacla gider? Yada senseysin.. Muzik/dans/ambians..
Valla bu kadar makaraya vurulmasi bana sacma geliyor.. Millet kari kiz kesmeye gidiyomus demekki, e orda laf ettiklerinizden ne farkiniz kaliyo madem konsepti bu sekilde goruyorsaniz..
Turkiye ye ilk kez gelen bi etkinlikti, muziklerde gayet guzeldi, herkes yeterince dans da etti..
Dogru amac ile giden herkesin parasinin karsiligini alip yeterince eglendigini dusunuyorum![]()
yalnız sosyete ve popüler şahsiyetler tweeterda yerden yere vuruyor hele erol köse bir fotolar paylaşıyor kendisinden pek hazetmesemde yorumları koparıyor sensation 1 erkeğe 6 erkek düşüyor gibisensationwhite diye umreye gidicekler toplanmış falan daha ne yorumlar yalnız fotolarda ciddi hatun görmek için mercekle aramak gerekiyor
![]()
Bu arada olay karı kız kesme olayı değil hatun herzaman her partiye renk katar neşe katar ortamda güzel bir görsellik yaratır bir insan önünde sap sakallı bıyıklı dans eden bir adm görüceğine müziğini dinlerken zarif bir bayan görmeyi tercih eder illa ona laf atıcak onu kesicek diye bir şey yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Twitterdan bir kaç eğlenceli makara yorum
Sensation White için yola çıkan 60 kişilik grup hac kafilesi sanılarak dualarla Mekke'ye uğurlandı.✈
Apachi / technoboy oranı eşittir etiler/ fikirtepe oranı ki 3,14 yani pi sayisina denk yeni 3 un 1 i
Sensation White yikiliyor kopuyoruz diyen genç esenler otogarinda bulmaca çozerken yakalandi ...
#sensationwhite toplu sünnet şöleni tadinda ,ya da bahriyeli mezuniyet töreni misali yalandan eğleniyomuş gibi durumu!
Sensation White'a en yakın ortamı Manisa'da acemi birliğime teslim olduğum gün görmüştüm.. orası da çok kalabalıktı.
Sanırım #SensationWhite askeriyede yapılıyor. Bir tane kız olmaz mı lan?
şu an sensation white konserindeyim bir tane hatun gördüm sandım oda travesti çıkdı)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)