Kardeşim Kore'de yaşıyor ilerleyen zamanlarda inşallah oraya da gideceğim :)
Ama önce Bodrum'u aradan çıkartmak gerek. Bu sene parayı dışarıya bırakmayalım zaten sektör kötü katkımız olsun :)
Printable View
valla düne kadar turiste 3 te 1 fiyat verip bize köklüyorlardı. bakalım şimdi ne olacak. yurt dışı şu an için ilk tercihim tatil için.
bayram tatilinde 3-5 gün tr de tatil yapıyorum. oda güzel bir otel bulup kendi aracımla hiç bir yere bağımlı kalmadan , gittim bölgeyi komple keşfetmeye çalışıyorum.
ben yine çanakkaleden başlar çeşmeye inerim ,genelde toram şu şekilde çanakkale bozcaada geyikli babakale kadırga koyu asos altınoluk sarımsaklı didim izmir çeşme şeklinde.. keyifli oluyor 2-3 gün farklı farklı yerlerde kalmak
Arkadaslar , Antalya Kemer - Belek - Beldibi tarafinda hersey dahil kaliteli, kaydirakli 19 Mayis - 22 Mayis arasinda 3 4 gunlugune nerde kalabiliriz ? Voyage Belek'e baktim ama yer yoktu, alternatif nereler olabilir ?
***** siteden izmir gümüldürde hertşey dahil 1hafta tatil aldım.dünde pendik yalova feribotundan gidiş dönüş biletimide aldım.tatille ilgili kafam rahat.
esasında kuşadası aquafantasy istiyorduk.şuabat ayında 3300 fiyat almıştım 1 haftasına.bir dostum tanıdık var daha uyguna halledirim dedi 2 hafta sonra tanıdık fiyatı 3800 dü.***** sitedeki fiyatta 4200 olmuştu.şuan 3800lere düştüler.her ay fiyat güncellemesi yaşanıyor.7 yaşındaki oglum için istiyordum kısmet degilmiş.seneye inş. :)
siz m.a.l.u.m yazdikca yildiZliyor sistem, cok bahtiyarim
Yılbaşı için vizesiz tatil mekan önerilerinizi alabilirmiyim? :)
Avrupa ilk tercih..
güncel, 19 mayıs tatilinde Ankaraya çok uzak olmayacak, doğası güzel fotoğraf çekmeye müsait otelleri insan düdüklemeyen cinsten yer tavsiyesi rica edeyim.
ankaradan gidilecek yer listesinde
abant-amasra-akçakoca ,
Burak 1 ay kadar önce Safranbolu'ya gittim, aradığın özellikleri barındıran bir yer. Yol 2 saat civarı sürüyor, otobandan Gerede sapağından ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 saat kadar normal yoldan devam edip ulaşıyorsun. Doğası fotoğraf çekmeye uygun, şehir bir kanyon içine kurulu, aynı zamanda gezip, doğa yürüyüşü yapabileceğin kanyonlar da var. Bir tane de meşhur mağarası bulunuyor. Hilton GardenInn otelde kahvaltı hariç geceliği(2 kişilik oda fiyatı) 138tl'den kaldım, Beypazarı gibi konakları da mevcut ancak ben işi şansa bırakmak istemedim.
Eğer gitmeyi düşünürsen biraz daha detaylı yazarım.. Ama genel olarak tavsiye ederim.
Abi Abant'ı 3-4 kere ziyaret ettik, eyvallah öneri için
Teşekkürler, akçakocayı araştırıyorum
Eyvallah dikkate alacağım, kanyon olayı ve otel fiyatı güzelmiş :) araştıracağım, değerlendirilebilir
Kısmetse 22 mayısta bodrumdayım.. 1 hafta kafa dinleyecem..
Bayramın 2.günü didim beach resort a gideceğim daha önce konaklayan var mı?
Haziran ortasi gibi klasik Fort Lauderdale - Miami, 6-13 eylul Bodrum, 13-30 Eylul Istanbul, sonrasi Washington devam.
Geçen sene didim de idim denizi çok hojdir
17 haziransa marmaris içmelere gidecez ama deniz soğuk diyolar inş olmaz :)
Soğuk denizi sevmiyimmmm :)
ben tatil işini üzün süreli çozdum ,artık bodumlu sayılırım haliyle tatil nerde nasıl vs derdi kalmadı :D adresimiz belli çok şukur
Önce Halkidiki orta bacak / Sithonia
Sonra thassos
tatiller hariç 4 ay spor salonunda online'ım kısmetse :)
ev alma niyetim var fakat şuan için almadım yıllık kiralamak biraz mantıklı geldi sebebi ise tam anlamıyla nerde oturmak istediğime karar vermemiş olmam ve villa fiyatları ortalama 400-500bin tl civarında (iş yapar olanları minimum) haliyle kiralamakta çok mantıklı oluyor düzgün bir ev ortalama aylık 3000tl civarı :D birkaç donem farklı yerleri denedikten sonra inş denk gelicektir istediğimiz gibi biryer
geçen sene turgutreis kadıkalesindeydim ama onu donemlik kiralamıştım bu sefer tum yıl olarak karaincirde , akyarların biraz ilerisi site içerisinde villa kiralamayı tercih ettim konum güzel zaten araba var ulaşımı pek takmıyorum yaz kış yaşanabilirliği gozlemlicez artık bakalım kismet :)
bu arada kışında gelmeyi düşünüyorsan gerçekten turgutreis ve çevresi dışında çok başka yere bakmaya gerek yok bence
Her sene eylulde Turgutreis yapiyorum bende abd deki tek Turk arkadasim bodrumlu annesi turgutreiste yasiyor full time, Onda kaliyoruz. Anladigim kadariyla turgitreis genelde yerlilerin yasadigi yer ve oldukcada ucuz yada bana ucuz geliyor dolar kazandigim icin. Bakalim arastiriyorum bende. Denk gelir heralde birseyler.
Bu sene tatili kredi kartı puanlarım ile beleşe getirdim. Belek te Sueno Deluxe u tercih ettik. Ulaşım da şirket yan faydadan yakıt olarak hallettim.
Bu sene beleşe kapattık :)
Justiniano park conti'ye giden var mıdır? Ücretsiz herşey dahil 4 gece var,kısmetse çarşamba ordayım. Okurcalar mevkiinde kalıyormuş otel. Nasıldır acaba oralar?
Bekarlar için Ukrayna Odessa tavsiye edebilirim.
Evet beyler öneri lazım yurt içi aşağıdaki kriterlerde bir öneri lazım.
*3 yetişkin + 1 çocuk (2 yaş)
*Aile odası öncelikli
*Her şey dahil (alkol tüketmiyoruz olmasa da olur kıstas değil)
*Denize yakın olursa güzel olur.
*Bebek için park vs olsa o da güzel olur.
Tarih 1-9 Eylül arası düşünüyorum.
Saray beklentisinde değilim huzurlu sakin kafa dinleyip aileyle vakit geçirecek bir yer arıyorum kısacası, özellikle çocuğu ile giden arkadaşların tavsiyesi önemli.
@delta0o öneri için teşekkürler.
Konu varken sorayım ben genelde booking kullanırdım, ***** kapandı.
Şimdi önereceğiniz site var mı arkadaşlar. Farklı farklı fiyatlar çıkıyor her yerde.
Allah cezalarını versin
Geçen sene booking sayesinde gerçek yarı yarıya tatil yaptım
Valla gerisi hepsi hikaye malesef
Etsde bazen düşeş düşüyor 5.200 tatili 3.700 zar zor yakaladım
Booking olsaydı 2.800 filandı bu sene
Otel fiyatları booking kapanınca malesef uçtu
Eşim hamile olmasa villa kiralamak daha mantıklı :)