Yazılanlar dışında Alfredo ya gidip, alfredo sosunun ilk yapıldığı yerde makarna yemenizi tavsiye ederim
Printable View
Yazılanlar dışında Alfredo ya gidip, alfredo sosunun ilk yapıldığı yerde makarna yemenizi tavsiye ederim
15 30 eylül arası sıcak bölgeler nereleri olur arkadaşlar.
Yıllık izne çıkacağım. Antalya bölgesi sıcak olur mu ?
Antalyanın en iyi zamanıdır eylül sıkıntı çekmezsin denizi falan mis gibi olur
Dolar almaya newYork'a gidicem fiyatlar ne alemde?
Tatilden yeni geldim. uzun bir gezi yaptık ailecek . heryeri gezdik yaşadık kaldık genel itibariyle karadeniz i baya bi gezdik. yerler:
Çorlu
Düzce
Hoşdere
Bolu
Tosya
Osmancık
Merzifon
Ladik
Samsun
Çarşamba
Terme
Ünye
Fatsa
Tokat
Reşadiye
Çambalı
Kirazalanı
Perşembe
Aybastı
Ordu
Boztepe
Giresun
Trabzon
Beşikdüzü
Akçaabat
Of
Rize
Ardeşen
Çayeli
Çamlıhemşin
Şenyuva
Pokut
Sal
Zilkale
Elevit
İspir
Bayburt
Gümüşhane
Zigana
Sinop
Erfelek
Sarıkum
Ilgaz dağları
Kastamonu
Taşköprü
Melikgazi türbesi
Karabük
Safranbolu
Düzce dönüş
Çorlu
İyi günler,
Eşimle aralık başı kısa bi tatil yapma düşüncemiz var.
Trabzon-Rize yapalım istiyorum.1 aralık sabah izmirden çıkıp 5 aralık akşamı dönüş olarak düşündüm.iki kişi gidiş geliş uçak 500 tl gibi.yolcu360 ta bu tarihlerde egea 301 tarzı araç 280 tl günlük 70 tl ye geliyor şuan ödersem.dilek car rental diye bir firma.fiyat çok uygun geldi, güvenilir mi acaba?bilgisi olan, daha önce araç kiralayan var mıdır?
O tarihler de trabzon rize tarafı mantıklı mıdır?hava durumu nasıl olur?egeayla rahatça gezebilir miyiz?ayder vs.yol durumu nasıl olur? Gidelim mi, gtmeyelim mi?gidersek nereleri gezelim nerede yiyip içelim nerede konaklayalım?teşekküdler şimdiden
Tv de haber izliyorum, 10 dk oldu mesaj atalı, trabzon rize diyeli, haber de trabzon da sel, heyelan, okullar tatil dedi.Doğa bize gelmeyin mi diyor bilemedim :) Söylediğim tarihler de trabzon rize mantıklı olmaz derseniz ne tarafa gitsek keyif alırız?Sahil vs sürekli ege akdeniz de olduğumuzdan doymuş vaziyetteyiz.çok yorucu olmadan 4-5 gün doğa ve tarih içerikli gezi tavsiyeniz ne olur?
Kapadokya en güzel yer
Ben nedense kışın daha çok seviyorum şömineli oda olmazsa olmazım extra olarak jakuzi hamam vb odalı bi yer olsa hiç fena olmaz..
Güzel soru 2 senedir gitmiyorum ( gidemiyorum çoluk cocuk.. )
En son gittiğimde Kayakapı da kalmıştık çok fantezik değişik bi oteldir meşhur havuzlu odasında kalmak istedik ama doluydu daha öncelerinde ise kışın sakin olduğu için rezervasyon yaptırmadan dolaşa dolaşa beğendiğimiz yerlere gittik dediğim gibi çok sakin olduğu için sıkı pazarlık güzel oluyor..
Çok eşsiz harika oteller mevcut hani dünyada pek örneği görülmeyecek cinsten..
Gezip görülecek yerleri netten bulabilirsiniz ama araç ihtiyacı olacaktır mesafeler hep araçla gidilebilecek şekilde ona göre ayarlama yapın mutlaka..
fiyatlar uçmuş :D
2 otelede baktım biri 700 biri 900 civarı başlıyor
400e falan bulunuyor otel artık beklentiyi biraz düşük tutarım
lokasyon olarak uçhisarı mı öneririsiniz?
Subat ta dogum gunumde Turks and Caicos a giidyorum, daha onceden giden varmidir ;)
Beyler kasım başı Antalya nasıl olur ? Tavsiyesi olan var mı.. Aile ile gidecegim.
Bayram tatili geldi yollara düşenler olacaktır :D Son zamanlarda tecrübe edenlere danışmak istediğim bir şey var. Kaş/Kalkan yolları nasıl?
Antalya'ya hiç karadan gitmedim geçen ay Bodrum yapmıştım dolayısıyla aşağıdaki 2 alternatiflerden soldakini Akhisar'a kadar biliyorum sonrası belirsiz
Sağdaki yolu da Kütahya'ya kadar biliyorum, Bozüyük'e kadar iyi de sonrası Kütahya'ya kadar çok gürültülü taşlı yapıda bir yoldu en son sene 2012 falan gittiğimde :)
Polo'mda 205-40-17 lastik var, coiloverlı ve basık olmasına rağmen altı yüksek olsa da çok esneyince lastik çamurluklara sürtüyor. Orijinal 15lik lastikler çok eski o yüzden hiç uğraşmadan gidesim var, hayatta olmaz der misiniz, nolursa olsun 15'e geçip yükselteyim mi? Abidik gubidik köprü geçişleri vs bi anda yol düşük banket oluyor çok esneriz falan derken o kadar yol zaten bitmez diye hızlı gidicem, başıma bela alır mıyım? En son Söğüt, Burdur'dan sonrası çok virajlı batmalı çıkmalı diyorlar
Yarın (cuma) iftar sonrası çıkmayı planlıyoruz çok trafik olmazsa, gece radar olmaz heralde. Haricinde tuzak radar vb. tüyoları olan varsa çok makbule geçer. Ön plakayı da sökebilirim çok jandarma çevirmesi falan olmazsa ama 23 nisan tatilinde bodrum yolunda çok kontrol vardı, kiralık minibüsle hiç durdurmadılar ama filmli lipli falan parlak mavi poloyla çok şansım olmayabilir öyle :D
https://i.imgyukle.com/2019/05/30/kN5N4o.jpg
Mavi işaretli güzergahı tavsiye ederim. Ispartaya kadar yol çok temiz asfalt. Ispartadan sonra yer yer bozuk zeminler oluyor ama basık araçla sorun çıkaracak kadar değil. Yoruculuk olarakta en az yoran güzergah budur. Kalkan ve Kaş yollarıda standart şehiriçi yolları gibi sorun yaşamazsın. Radarlar için bişey diyemem ama yolların kalabalık olacağını düşünerek kurallara uyarak gitmeni tavsiye ederim. 1-2 saat için kendinin, sevdiklerinin ve diğer insanların hayatını riske atmaya değmez. Şimdiden iyi yolculuklar.
Salda - Fethiye arasındaki yol dışında problem olacağını sanmam. açıkçası 2 sene gittim öyle bir sorun yaşamadım. köprüden geçmek yerine Sakaryadan bilecik yoluna sapabilirsin. çok bir şey değişmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=_L_dUd4C47A
Bu bayram Hatay'a gidiyoruz hanımla google amcaya göre rota ankara-aksaray-adana-hatay şeklinde. Alternatif sunacak var ise alabilirim :)
https://eksiup.com/images/46/92/kv209405tqyr.png
Sabaha doğru hataya düşersen İstanbul'dan ona göre çık derim.
Bayramda hicbir yere gitme taraftarı değilim
***** sebeplerden dolayı :)
gece 12'de çıkmayı planlıyoruz bakalım.
Bu gece İstanbul/Bartın yapacağım fakat İzmit'te yol çalışmasının olduğu ve trafiğin şehir içine verildiği söyleniyor, Yandex'ten yol açık gözüküyor ama bilen var mı acaba?
Tertemiz rota, senerlerdir giderim zaten. Gri alternatife girmeyi düşünmeyin bile.
Alternatif olsun diye aksaray'dan sonra ücretsiz otobana girmemezlik falan da etmeyin, ulukışla çok rezalet oluyor. (Ben fantazi olsun diye yapmıştım, pozantıya kadar eziyet oldu)
Yine belki alternatif olsun diye ceyhana gelmeden otobandan çıkıp eski yoldan (duble yoldan) gidebilirsiniz, ama radar falan olabilir, gerçi yolu da bir miktar kısaltır.
Valla İzmit'te D100'de kurtarmayabilir üstten Şekerpınar üzerinden Kandıra bile yapmak gerekebilir. Geceleri genelde daha sakin olur tabi.
ceyhandaki otoban yap-işlet devret değilse bayramda beleş olur diye düşünüyorum ondan dolayı gidişi en azından riske etmek istemem de dönüşte geze geze döneceğiz bakalım.
https://eksiup.com/images/21/22/2o21513xabs8.png
yolun tek eğlenceli kısmı burası olacak gibi. 4 yaşımdan beri hemen hemen her sene İstanbul-Datça yaptığımızdan virajlara çok alıştım düz yol sevmiyorum :)
Bayramın 1. günü itibariyle ege akdeniz tarafında 3 yada 4 kişi herşey dahil biyer bakıyoruz, öneriler tavsiyeler varmı ? herşey dahil olmasa da olur rakamına göre.
aklımızda ölüdeniz var şuanlık ama yer seçemedik.