nereye ama ne zamana?
Printable View
nereye ama ne zamana?
Voyage Torbadayim su anda, daha once farkli otellerinde de konaklamistim, bu da digerleri gibi hizmet kalitesi olsun personeli olsun cok basarili. Tavsiye ederim
Bende tatil için öneri alabilirim. 18 Ağustos akşamı yola çıkıp 19' u otele giriş yapıp 6 gece 7 gün konaklama düşünüyoruz. Maks 3000 TL' ye kadar önerisi olan varmıdır?
H.sonu için Ayvalık'ta Otel tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
Su bana gore gayet ideal, hanima biraz soguk geldi.. hava dingin ve guzel, bogucu sicagi ve hamam suyu gibi denizi sevmiyorum
Gecen sene oradaydim otel guzel ama burada cocuk icin cok alternatif var. Asil guzel olan voyage bodrum, 3-4 defa kadim ama cocuk almiyorlar
Selamlar
Antalya/Lara Melas otele rezarvasyon yaptirdim 7gün.Tam olarak sehirde nerde ne yenebilir alisveris yapilabilir+ulasim bilmiyorum antalyali arkadaslar yardim edebilirse sevinirim :)
ilk defa bu yaz komple istanbuldayım yazlışa bile geçmiycem.. sizde gitmeyin :D tatil kötü şeydir :D
Arnavutluk hakkında düşünceleriniz nedir? Daha giden varmıdır? Ağustos ayında gitmeyi planlıyorum.
kafam çok karıştı kıbrıs tatil için yer önerisi olan varmı yada bodrum marmarıs tarafı hersey dahıl olucak :(
Sentido Orka Lotus Beach | Etstur.com
bu sene burdayım marmaris içmeler bir arkadaşım tavsiyesi üzerine gidicem
Arnavutluk Kıyıları | İyonya
geçen sene benim anne baba böyle bişey yaptmıştı ama denizi güzel yakalayamdılar
denildiği gibi tiran da pek bir şey yoktur.
kültür doğa turu olarak düşünürseniz. BERAT(bizim safranboluya benzer. bin pencereli şehir derler ), KRUJE , GJİROKASTER şehirlerini gezebilirsiniz.
ayrıca BLUE EYE ( SYRI I KALTER ) VE eski bir roma şehir kalıntıları olan BUTRİNT i gezebilirsiniz.
Arnavutluk iç kesimini 7 sene önce gezmiştim yollar çok kötüydü. geçen sene sahil tarafını gezdim. vlore durres İşkodra ve tiran bağlantısında kısım kısım yeni yollar yapılmış ama iç kesimler dağlık olduğu için pek değişmemiştir diye düşünüyorum. araç kiralayıp gezerseniz bilginiz olsun.km olarak mesafeler az gözükebilir ama zaman olarak fazla sürer.
deniz ,kum,güneş için ise. vlore den sonra Yunanistan sınırı sarande ye kadar güzel yerler var. durres tarafı biraz pis.
hizmet sektörü pek gelişmemiştir,aynı zamanda etraf biraz çer çöp doludur. ama deniz gerçekten muhteşem.ve bol bol ucuz taze balık.
tl çok değer kaybetti ama Arnavutluk hala bizim için biraz ucuz.
ben geçen eylül dhermi ye gittim muhteşemdi.
siz inceler beğendiğiniz bir bölgeye gidebilirsiniz.
iyi tatiller.
Top 5 Beaches in Albanian Riviera! (HD) - YouTube
Albanian paradise - Dhermi Beach, Palase and Drymades - YouTube
@Shadow_Dancer Soner kankam bana geldi 5 gun tatile O'na ellerimle cocktailler hzirliyorum:D
http://i1287.photobucket.com/albums/...psqwdqyxfo.jpg
Yaz geç geldi, geç gidecek.
Tatil planımız, okullar açıldıktan sonra evin kapısını kilitleyip arabaya binmek şeklinde.
Nereye gideceğimiz umurumuzda bile değil.
Öyle çok daha güzel ve maceralı oluyor.
Ege köylerinden birinde, bir bağ evinin bahçesinde kahvaltı yapmışlığımız da var (plansızdı, soru sormaya girdik, sofra kurdular)
Bodrum'a gidelim derken Ilıca'da denize girip mısır yemişliğimiz de var
Atina'ya gidelim derken Tiran'da yemek yemek, Ohrid'de göl kıyısında kalmak da var...
Ama, okullar açıldıktan sonra.
O zaman her yerde yer var. Her yer sakin. Her kavşakta yazı-tura atılabiliyor.
Tavsiye ederim.
Yarın sabah venedik gidiyorum
Geçen sene 1 gün geçirmiştim turdan sebep
4 gün yavaş yavaş gezmeyi planladım
Yemek konusunda tavsiyeleri alabilirim
Dönüşte 1 hafta marmaris sonrada kızım doğacak ve tatil matil iptal olacak :):)
Bodrum Akyarlar civarında otel tavsiyesi olan var mı? Öyle lüks beklentimiz yok düzgün temiz ve plaja yakın olsun yeterli.
Ani bir karar değişikliği ile Yunanistan vizesi için bugün randevu aldım arabayla gideceğiz inşallah bir aksilik olmazsa :) Bodrum vs yerlerle aynı hesaba geliyor bence aklında olanlar araştırıp değerlendirsin.
Hocam şuan bir detayımız yok. Yarına yeni ehliyet için randevu aldım bugün onun evraklarını hazırladım. 12 hazirana da vize için randevu aldım. Yunanistan için bulunduğun ile göre vfs global veya kosmos vize den randevu alman gerekiyor. Ben istanbul olduğundan kosmos dan aldım. İnternet sitelerinde boş gün yok ama telefonda gün veriyorlar bilginiz olsun. Bu akşam oturup rota çizmeye başlayacağım. Büyük ihtimalle üç dört gece Thassos'ta kalıp sonra Selaniği görüp dönerim diye düşünüyorum.
Camping alanı tavsiyelerinde bulunabilecek var mı?
Kabak koyu gibi güzel koylar ...
aynen araçla en mantıklısı olabilir zaten orda kriz var nakit parayla aynı şekilde tatil yaparsınız
ayrıca schengen almakta zorluk çekiceğini düşünen veya çok uğraştırıcak biryere başvurucak varsa istanbuldakiler için diyorum yunana başvursun arabayla 1 gün git gel kahvaltı akşam yemeği yapar diğer ülkelere uğraşmazsınız bu hafta annemlere oyle yaptım :)
Bayram tatili için 3 arkadaş istanbul a yakın olan yerlerde balıkesir vb gibi yerlerde tatil önerisi olan varmıdır nerden yer ayırtabilirim ?
Marmaris de normal zamanda gittiğimiz bir otel var, genelde gecelik 2 kişi zamanina göre 120-180tl arasında değişiyordu fiyatları bugün aradım bayram için kişi başı gecelik 200tl dediler, inşallah aç kalırsınız dedim kapattım ayıptır yahu fiyatta bu derece değişiklik
3 4 gün böyle aç kalmayacağımız antalya bodrum marmaris gib civarda önerebilceğiniz otel varmı rahat edebileceğimiz eşimle düşünüyorum