User Tag List

Sayfa 18/88 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
1654 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Tatil planları

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6-7 senedir çeşmeye gidiyorum ve güneydeki gibi otel bolluğu olmadığından ve de genelde çok gezdiğimden apart tercih ediyordum. Bu sene yaşlılıktan sanırım herşey dahil bir otele rezervasyon yaptırdım

ağustos 2. hafta kemer kiriş tarafında bir tanıdığımızın oteli Şeker Resort diye bir yer bakalım nasıl olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanirim evren abi yazmisti gecenlerde , aklimda kalmis da heveslendim yunanistan icin guzel otel onerileri varsa alabilirim

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde senelerdir her yaz bi kac kere cesmeye alacatiya gidiyoduk ama bu sene elim ayagim gitmiyo resmen
    Guzel yer iyi hosta
    Monaco ya mi gidiyoruz st tropez e mi yoksa cesmeye mi kavrayamiyorum nasil oluyosa donumuzu vermedigimiz kaliyor

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fethiye kabak hakkında bilgisi olan var mı?
    Everyday I ** çapuling...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gethiye bodrum marmarıste kalabılcegımız 1 gunluk otel gezerek izmirden gelicem kaş vs gezıcem
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu sene fransa sahilerinden ispanya sahillerine uzanan bir tatil düşünüyorum ufak ufak haritayı çizmeye başladım. Bu konuda daha önce gezmiş gitmiş birileri varsa önerilere açığım. İtalya tatili düşünenler içinse 2 sene önceki yol haritamı paylaşabilirim. Topuktan girip, çizmeden çıkmıştım. Arada modena'ya uğrayıp ferrari ile gazlamalı bir map.
    ben çizmenin altında başlayıp ispanyaya geçmeyi çok istiyorum. ama oğlanla hanımla nasıl yaparım hiç bilmiyorum... italyadan karavan tarzı yatabileceğim kalabileceğim bir araç kiralayıp ispanyada teslim etmeyi geze geze 15-20 günlük bir tur.

MBALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaşta ve Göcek'te güzel beach tavsiyesi olan var mı ?

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaş'ta liman ağzından güzel (sessiz,sakin) beachler var... pancar motorlu kayıklarla adaya gidiyorsunuz.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafe pi otopark 30tl giriş 40tl idi haziran ayında. Şuanda nedir bilmiyorum.

Benimde Kaş çevresi için beach tavsiyesine ihtiyacim var.
    Kaputaştan baska biyer bilmiyorum. Kaliteli , Kalbur üstü ,denizi temiz güzel bi beach arıyorum.. var mı tavsiyesi olan ? Göcektede aynı kriterde yer arıyorum. Sadece temiz düzgün parası önemli değil. Kaliteli biyer olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaşta ve Göcek'te güzel beach tavsiyesi olan var mı ?
    Kaş'ın yapısı itibariyle beach olayı yok ama Derya Beach ve Küçükçakıl Büyükçakıl'dan denize girilir çok güzeldir. Derya'nın fiyatlarıda uygun öyle giriş miriş yok ama sabah erken gitmek lazım yer kalmıyor

Kaş'a 15-20 km tam hatırlamıyorum Pataraya gidebilirsin orasıda çok güzeldir. Dünyanın en uzun kumsallarından biridir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaş'ta liman ağzından güzel (sessiz,sakin) beachler var... pancar motorlu kayıklarla adaya gidiyorsunuz.
    Pardon liman ağzını atlamışım Liman ağzı biraz daha pahalı fiyatlar

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avşa da 3 günlük konaklama için denize yakın düzgün yer önerebilir misiniz daha önce gidenlerin önerilerini bekliyorum 19 temmuz pazar orda olacağız
    dasestar

AZO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konaklama(iki kişilik oda kahvaltı dahil) 250-300 (3gece yada 4 gece) otel pansiyon
    yol (otobus) 150
    yeme içme (ogle-aksam) 150
    toplam 550-650 kişi başı bütce
    arkadaslar bu butce planına göre kız arkadasla gitmeye uygun,agustosun ikinci haftasında nereleri onerebilirsiniz? olympos istemiyoruz. kaş da kafamıza göre yer bulamadık,fethiye tarafını bilmiyoruz.herturlu fikir ve tavsiyeye acıgım,yardımcı olabilirmisiniz.özelliklede sizin daha önce gidip memnun kaldıgınız yerler varsa mutlaka bilmek isterim

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar , bir ramazan bayramını da geride bıraktık. Herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
    kimler nereye gitti, memnun kaldınız mı ? hangi yoldan gittiniz, yolların sıkıntıları nelerdir ? Buradan paylaşırsak eğer bir sonraki tatil planın da bilgi sahibi olmuş oluruz
    Fiyat - yemek - sunum vs nasıl bilgi verirseniz sevinirim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanirim evren abi yazmisti gecenlerde , aklimda kalmis da heveslendim yunanistan icin guzel otel onerileri varsa alabilirim
    Gittim, gördüm, geldim

3 Bacaktan 1'i ve en hareketlisi olan Kassandra bacağında kaldık biz. Bacağın batı tarafında ikamet etmek, hem güneşin batışını hem de günün uzunluğunu kullanmak açısından daha verimli. İstanbul'dan otele yol yaklaşık 7-8 saat sürüyor. Yunanistandaki yollar genellikle radarsız, dümdüz ve otoban. Benzin fiyatları son 1 ayda epey artmış.. Litresi 1.53 - 1.63 Euro arasında geziyor..

Kaldığımız otel Kassandra Palace'tı. Fena olmayan 5*'lı bir otel. 2 kişilik odanın fiyatı kahvaltı dahil 100 Euro civarı. Ancak otelde kahvaltı vakti haricinde pek durmadık, durmamak da gerekiyor. Halkidiki beach'ler cenneti.. Her gün farklı bir beach'e gidebilirsiniz, gitmelisiniz.. Bizim en beğendiklerimiz lime, cocus, anemos ve cabana'ydı. Bu beachlerin çoğunluğunda şemsiye, şezlong vs ücretsiz. Ancak kişi başı minimum 10 Euro harcama yapmanız gerekiyor ki 1 colanın 3,5 Euro olduğu yerde 10 Euro pek uçuk bir rakam sayılmaz.. Gün içinde 2 kişi öğle yemeği dahil 40 Euro civarı bir para harcıyor. Dolayısıyla otel için çok fazla düşünmek pek anlamlı değil.. Zira oteller herşey dahil konseptinde olmadığından otelde de en az ( otel yemek fiyatları daha pahalı ) bu kadar para harcıyorsunuz. Dolayısıyla her gün aynı denizi görmek ve 1 yere bağımlı kalmak çok keyifli değil.

Beachler gerçekten şahane.. Kum, deniz, hizmet son derece başarılı.. Türkiye'nin aksine, insan yerine koyuyorlar misafiri..

Yemeklere gelirsek, deniz ürünlerinin cenneti denebilir. Barbun, mırlan, karides, kalamar ve diğer mezelerle beraber uzo'lu 5 kişilik bir akşam yemeği 100 Euro civarında ki bu da kişi başı 20 Euro ediyor.

Yunanistan ( Selanik dahil ) gelişmişlikte, modernlikte İstanbuldan 8-10 sene geride.. Ancak insan kalitesi olarak sayısız sene ileride.. Genellikle bayanlar çalışıyor, erkekler fazlasıyla tembel. Yunan Türk'e düşmanmış falan hikaye.. Kendi vatanımda görmediğim güler yüzü, ilgiyi orada gördüm.

Krizden midir yoksa hep mi böyleydi bilmem ama bir çok mekan kredi kartı kabul etmiyor. Sınır yakınındaki benzinciler de buna dahil. En pahalı benzinciler de genellikle sınır civarında.. Merkeze yaklaştığınızda kredi kartı kabul eden ve litre fiyatı daha makul olan benzincileri rahatlıkla bulabiliyorsunuz.

https://instagram.com/p/5Ec01xKrON/?taken-by=evrenozdal
    https://instagram.com/p/5NXPQfqrPs/?taken-by=evrenozdal
    https://instagram.com/p/5HQNSCKrGu/?taken-by=evrenozdal
    https://instagram.com/p/5HI2ClKrPb/?taken-by=evrenozdal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağustosun son haftası 4 arkadaşımla tatile gitmeyi düşünüyoruz , ultra full bi otelde en az 5 gün kalmak suretiyle otel arıyorum bodrumda. tavsiye verecek yardımcı olacak büyüğüm var mı

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ultra full bir otelde 5 gün kişi başı size baya baya pahalıya patlar Bodrum pahalı bir şehir , hele ki gideceğiniz yer biraz da lüx ise.. Booking.com dan her gün kovalayın derim, her gün her saat indirim oluyor değişik değişik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ultra full bir otelde 5 gün kişi başı size baya baya pahalıya patlar Bodrum pahalı bir şehir , hele ki gideceğiniz yer biraz da lüx ise.. Booking.com dan her gün kovalayın derim, her gün her saat indirim oluyor değişik değişik..
    5gün için kişi başı herşey dahil 1000-1100 tl gibi fiyat aldım kişi başı. Adam gibi tatil için bu fiyatları gözden çıkardık , otel tavsiyesi var mıdır bodrumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurban bayramı için Aska Lara Resort'a rezervasyon yaptırdım Ets tur üzerinden.2 çift gideceğiz. Daha önce konaklayan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurban bayramı için Aska Lara Resort'a rezervasyon yaptırdım Ets tur üzerinden.2 çift gideceğiz. Daha önce konaklayan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim?
    abi fiyat bilgisi vermen mümkün mü ? herşey dahil falan mı bahsedersen sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)