Ya Wuhan ya Umre
Printable View
Cumartesi Balıkesir çıkış tek motor 2 kişi yada 2 motor 2 kişi Çeşme ye gidip 1 gece kalıp geri dönme düşüncemiz var.
Yağmur olmasaydı Şarköy-Uçmakdere yapıp 1 gece kalıp dönecektik.
Biz ataol beach' te kalmıştık geçen yıl fena değildi.. Eşim sevdi bungalow tarzı fln.. Kendi plajının olmasını da ben sevmiştim ama genel olarak 10/7
Bu senede Bozcaada düşünüyorum ama plajı olan başka otel yok sanırım..
Corona'dan dolayı internette ve turizm acentelerinin sayfalarında oteller ile ilgili çok fazla fiyat yok. Butik otellerde ortalama gecelik istiyorlar?
Lice Noktasında En Çok Tercih Edilen Oteller
Demir Hotel
Dağkapı / Sur / Diyarbakir
Diyarbakır'ın merkezindeki Demir Hotel, tarihi Ulu Camii'ye 450 metre mesafededir. Düz ekran TV ve çay-kahve makinesiyle donatılmış klimalı odaları ve spa tesisleri bulunan otelde Wi-Fi erişimi ücretsizdir.
Yakın zamanda ya da ilerleyen tarihlerde Olympos ya da çıralı'ya giden ,gidecek olan arkadaşlar yazabilir mi ?
Merry bungalow diye bir pansiyon açılmış sanırım geçen sene,gidenler düzeninden ve temizliğinden memnun .
https://i.hizliresim.com/naUkd4.jpg
Düşünen olursa yardımcı olurum bizim yazlıktaki komşunun.
Çıralı'da Narçiçeği hotel'i tavsiye ederim. Tanıdığımın aile işletmesi, birkaç sene önce de gidip kalmıştık ailece. Gayet temiz, sakin huzurlu bir yer.
Google Haritalar
ramazan bayramı için kıştan voyage türkbükü erken rez. vardı. sonra 25 hazirana erteledik, oda olmadı şimdi voyage torbada ağırlayalım sizi dediler bakalm 25 haziranda nolucak
Merry'e bende bakmıştım daha önceden çadır odalara ama banyo tuvalet ortak kullanım olduğu için bu dönemde tercih edilecekse bungalow tercih edilmeli en azından bence
Şundan kullananlar var aslında :)
Ama ben kesin gece uyurken döner düşerim götüm başım kırılır :D
https://www.offroad.ist/wp-content/u...d%C4%B1r-4.jpg
plan yapsak dahi rakamlar yükseliyor her an bir karantina sokağa çıkma yasağı gelir.sonra tatil'i iptal etmeyle parayı geri almayla uğraşırız.
bu sene hatta belki seneye zor gözüküyor.
YAMYAM insanlardan allah herkesi uzak etsin...
benim biraderin bacanağı avşalı onlar her sene akraba kontejyanıyla avşaya gidiyorlar. bu bizim biraderin bacanağının avşadaki komsusu temmuz ayı icin bahceli evini kiraya verecekmiş. neyse bi rakam soylemisler, benim biraderde rakamı bana soyledi evin fotolarını gönderdi. tam konumu istedim, tam konum 5/6 gün sonra geldi.
hiç pazarlık etmedik direkt ok dedik temmuz ayı icin rakamı kabul ediyoruz. dün kapora yollacaz hesap numarası versinler dedik. evin sahibi hanım teyze aylık kiralama bedelinin üstüne 1000 tl eklemiş.
ne denir buna şimdi, bu insanlar neden böyle karaktersiz olabiliyorlar sözünü yemek nedir arkadaş. Parasında değilim de bu karaktersizlere bırak o extra 1000 lirayı gunahımı vermem.
avşa/marmara adası/ayvalık/sarımsaklı
min 15 gün kiralamalı temmuz/ağustos aylarında ev arıyoruz bakalım...
Merry bungalow 23 temmuz girişli 5-6 gece için günlük 500 tl diyor.. Benim arkadaşlar geçen hafta 350 tl'ye kaldı orada ve çok beğenmişler;ama rica minnet 450 tl'ye düşürdük..
virüs korkusundan kararsızlık var;ama gidersek merry'e gideceğiz. Sabah kahvaltısı var,akşam yemeklerini de kendileri yapıyormuş. Balık ızgara+içecek+salata+çorba 50 tl dediler günlük.. O da her gün balık yenmeyeceğine göre fiyat mâkul geldi.
Cesme'de evimiz var, yan tarafimizda bir ev daha var, biz evi yaptiriken orayida firma sahibi kendine yapmisti sonra satti vsvs. 1.5 senedir ilanda ev, biraz eskidi bakimsiz felan 950.000'den kaldirilmis ilani var suan 1.300.000'den ilanda. Maksat satmak mi adam mi duduklemek gidince soracam.
Kiralik-satilik fiiyatlari corona etkisii ile ucmus durumda.
Kafam rahat yapamacaksam tatilimi neden yapayım ki yok virüs bulaşır mı temiz mi maskeli mi vs vs. yazlık evler harici düşünmüyorum bu sene tatil.
Amcam, Ayvalıkta plaja bile gitmedim, seferihisarda yazlığın kendi kapalı denizi var oraya gidicez işte. Yok yani millet hiç önemsemiyor çünkü.
Bizim de güya daha önceden kiralanmış-ayırtılmış Ağustos ilk 2 hafta Club Flipper Bodrum var.
Babamlarla birlikte olacaktık, salgın öncesi ayarlandı etti falan, tabi şimdi başkası talep edecek de, öyle iptal olursa paramızı alabileceğiz falan, öyle bi saçma durum oluştu.
Pazartesi kız kardeşim doğum yapacak, onlar da gitme planı yapıyor, müstakil evleri falan var, mekan sıkıntı değil ama tabi annemler de "siz giderseniz biz de geleceğiz" modunda. Ancak sanki kardeşim burada kalsa bile bizimkiler gitmek istiyor modunda. Tabi bebeğin durumu, kardeşimin durumu, bakıp bakamayacağı, gidip gitmemeye karar vermeleri gibi durumlar da şimdilik belirsizliği körüklüyor.
Ancak geçende bizim ufaklık da artık cozuttu, çok iyi dayandı bu zamana kadar ama artık park, deniz, havuz bişeyler istiyor. Çocukcağız yazık 2 çim gördü geçende koştur, yuvarlan, bilmemne, eve geldiğinde pertti... Erkenden uyuyakaldı...
Hanım da dedi ki artık annemler gelse de gelmese de biz gidelim, ben de patladım, çocuk da patladı, kimseyle muhatap olmadan gireriz denize bi köşede, yemeği de evde yeriz, arabaya atarız bi buzdolabı, buradan köfte sigara böreği bilmemne götürürüz, ben orada yaparım, marketten de alırız bişeyler artık ne yapalım dedi.
Dışarıda yemek vesaire işleri Bodrum'da iyice komedi olur artık heralde. Konaklamada orada burada "geçiren" müthiş milletimiz, dışarıda yemek konseptinde de dolduramadığı masaların ücretlerini de bizlerden almaya çalışacak, zaten kazıktı, şahtı şahbaz olur.
Bakalım ne yapacağız.
Arkadaş da sabah anlatıyor, Bodrum'da vakalar artmış 17 falan olmuş sanıyorum, Acıbadem Hastanesi pandemi hastanesiymiş, yoğunluk yaşamaya başlamışlar. Zıçarız valla öle bi durum olursa, allah korusun.
Abi sivas'da yaşayınca bir süreliğine şehir dışına çıkasın geliyor. Bilmiyorum kararsızlık hâkim şu an .
Paylaştığım yer olympos'da değil çıralıda. Çıralı olympos'a göre daha sakin sanırım.
Arkadaşlar bir otelci olarak söylüyorum bu süreçte gidip otel, tatil köyü tarzı yerlerde kalmayın. varsa çadırınız gidin kamp yapın. Ağustosta fethiye aralıkta abant olmak üzere Benim 2 ayrı tatilim vardı. ikisini de iptal ettim.
Arkadaşlar selam. Jolly den aldığımız "sigortalı" tatilin iptalini sağlamıyor firma ve diyor ki ,sene sonuna kadar kullanabileceğiniz tatil kuponu verelim,aynı bedelle kullanın. Ben ise bu sene gitme taraftarı değilim. Jolly ile bu sorunu yaşayan var mıdır? Bugün o kupon için gönderdikleri mailde ise ,fiyat iadesi yerine,talep doğrultusunda gibi bir cümle kullanmış. Bende geri dönüş yapmadım maile. Bu gibi durumla karşılaşan var mıdır? Ya da jolly de tanıdığı olan :))
Vallahi oteldeki alanlar ve odalar dezenfekte ediliyor ama her gün değil. kimin girip çıktığı, kimde ne olduğu belli olmuyor. Bugün sen girip kalıyorsun, yarın senin kaldığın odaya ben yerleşiyorum sende bir şey varsa temas ettiğin alanlardan ötürü bana geçme ihtimali yüksek. O yüzden hiçbir konaklama işletmesine güvenmiyorum bu sene. Gitmeyi veririm bu sene olur biter.
Biz de Datçaya yazlığa gidersek gideriz 1 hafta filan. sabahtan kimse yokken denize gir çık eve dön
bende tatil.com un inegöl avm deki şubesinden yılbaşında tatil satın almıştım 12.03.2020 tarihinde iptal talebinde bulundum daha pandemi ilan edilmemişti. dediler 15 gün içinde paranız yatar sonra oldu 30 gün sonra 45 gün en son 60 gün dediler şimdide rezervasyon tarihine 7 gün kala dediler şaka gibi resmen dalga geçiyorlar. avm deki şubeleride kapalı hala açılmadı temsilcinin şirket hattınıda arıyorum numara kullanılmamaktadır diyor dolandırıldıkmı nolu anlamadım işler b*k a sarmaya başladı