15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?
Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
Printable View
15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?
Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
Bende bodrumda ultra herşey dahil bakınıyorum ama var mıdır öneriniz?
Kiz arkadasla antalya yada fethiye bölgesine gitmeyi düşünüyorum 2.500 lira bütçe var tavsiyeler nedir
geçen yaz Ölüdeniz' e gittik arkadaşlarla. kesinlikle tavsiye etmem. bir plaj bu kadar barzo doldurulur. Gidin şile sahiline daha güzeldir o derece. ipini koparan gelmiş. kız arkadaşınızla kesinlikle tavsiye etmem. çünkü 4 lü 5 li erkek grupları gelmişti biz gittiğimizde rahatsız ediciydi. kenarında yakılan mangallar su içinde deve güreşlerini saymıyorum. başka plajlara gidecekseniz olabilir belki.
Bunlara bak istersen. Fiyatlar üzerinden tekrar geçeriz.
Royal Arena Resort & Spa | Muğla Otelleri | Shimdigo
Grand Park Bodrum | Muğla Otelleri | Shimdigo
Sentido Turan Prince | Antalya Otelleri | Shimdigo
Daima Resort Hotel | Antalya Otelleri | Shimdigo
bu iki otel hakkında bilgi sahibi olan var mı? yorumlara göre ikisi de kafama yatmış durumda.
Sensitive Premium Resort | Etstur.com
Crystal Aura Beach Resort & Spa | Etstur.com
Kaş kesinlikle tercih edilebilir. ''çok kimseye söylemeyin gittiğinizi. çok kötü bir yer deyin diyor'' Kaş ın yerlileri... bozulmasını istemiyorlar. gidince hak vereceksiniz çook güzel bir yer :) fakat 4-5 yıldızlı otel yok sanırım varsada 1-2 tane genel olarak pansiyon oda+kahvaltı şeklinde.
Evet orayı çok duydum ama forumlarda fazla konuşulmuyor özellikle bir kaç koyunun harika olduğunu söylüyorlar..
Belkide en doğrusunu yapıyorlar hocam. Nadir kalan yerler olsun ki düzgün insanlar gitsin. Otel konusunda bende baktım yok gibi ama güzel apart yada pansiyonlar mevcut. Yinede teşekkür ederim
Hocam Bodruma son 3 yıldır gidiyorum temmuz-ağustos-eylül olarak soğuk olduğunu düşünmüyorum zaten sezon mayıs ortası gibi açılıyor..
Son 5 yıldır her yaz en az bir kere olmak üzere Kaş'a gidiyorum. İlk yıllar çok daha salaş ve bakirdi. Özellikle son iki yıldır, gerek doğası, gerek mekanların fiyat/performans/kalite anlamında nasıl bozulduğunu üzülerek gözlemliyorum.
Kaş'ta her şey dahil otel konsepti yoktur. Sadece butik oteller veya göreceli olarak daha düşük fiyatlı pansiyonlar vardır. Pansiyonların fiyatları haziran ayından itibaren double oda olarak 200TL civarından başlar, kalınabilecek yerler ise 250TL'den başlar. Günü 1000TL ve üzeri olan double oda-kahvaltı otelleri de vardır. Yer bulursanız Kayahan Hotel fiyat/performans/lokasyon olarak en başarılı otelidir.
Kaş merkez'de denize girilecek 2 veya 3 mekan vardır, şezlong kapasiteleri çok yüksek değildir. Sabah 10'dan sonra yer bulmanız pek mümkün değildir.
Gece hayatı Bodrum/Çeşme değildir, dar bir sokakta 1-2 tane mekan vardır tıklım tıkış eğlenmeye çalışırsınız. Alanya, Gümbet gibi apaçi mekanlarına, rastlayamazsınız. O mekanlara takılan insanlara da bir kaç istisna hariç rastlamazsınız.
Önceden ağırlıklı olarak salaş, öğrenci kesimi, entellektüel insanlar gelirdi. Fiyatlar Türkiye tatil mekanlarının ortalamasında veya biraz daha altındaydı. Ama son 1-2 yıldır duyanın gelmesi sebebiyle fiyatlar da saçma şekilde yükselmeye başladı. Yeme içme Ankara'ya göre daha ucuzken şimdi Ankara ortalamasından yüzde 40 veya yüzde 50 daha pahalı.
2016 yazında malesef ramazan bayramı tatilinde gittim. Sabah 7.45'te gittiğimde bile tüm şezlonglar dolu, akşam 9'a kadar hiç abartmadan söylüyorum yemek yiyebileceğimiz boş bir restorant bulamayınca(evet 2 kişi oturabileceğimiz tek bir masa 2 sandalyelik boş yer bulamadık) bir daha bayramda gitmemeyi kendime not olarak aldım.
Araba ile gitmek büyük avantajdır. 10 dakikalık mesafede Çukurbağ yarımadası, yarım saatlik mesafede Kaputaş Plajı, 1 saatlik mesafede Patara Plajı, 2-2.5 saatlik mesafede Fethiye-Ölüdeniz vardır.
arkadaşlar selam 2 kişi ultra herşey dahil
antalya civarlarında 6 gece 7 gündüz
tarih mayıs ayı içinde olabilir
bütcem 2000-2300 tl
yardımcı olursanız sevınırım
Rica ederim. Kaputaş'ın denizinin rengi mükemmel ötesi, yüzmek istersen 2-3 adım atına su boyunu geçiyor insanın, çok çabuk derinleşiyor, hafif dalgalıdır. Geçen seneye şezlong, şemsiye yoktu ama bu 2016 yazında belediye şezlong, şemsiye ve yiyecek içeceğin satıldığı bir tesis yaptı, dolayısıyla hepsi ücretli tabiki.
geçen hafta kıbrıs cratosda idim,abarttıkları gibi bir yer değil,geçen sene kaya artemisdeydim çok daha iyiydi orayı tavsiye ederim