Datça-Fethiye önerileriniz var mı ? (uçakla gidilecek)
Printable View
Datça-Fethiye önerileriniz var mı ? (uçakla gidilecek)
22-23 Haziran'a 1 gecelik otel aldık Ayvalık makaron tarafında. aynı fiyata selanik'te 5 yıldızlı otele gidilebiliyordu. söyleyeceklerim bu kadar...
Merhaba arkadaşlar. İzmir Urla'da tavsiye edebileceğiniz butik otel var mı kahvaltı dahil ? Son olarak temiz plajı olan güzel bir beach önerisi.
arkadaşlar istanbula yakın günü birlik yada haftasonu ailemizle ufak bir tatil yeri tecrübesi olan var mı ? Not: 5 aylık bebeğimiz var.
Köprü parasını umursamazsanız ben geçen Erdek - Turanköy'e gittim 1 yaşında bebeğimizle. Kum plaj, denizde öyle temizdi. Yarımada'nın diğer kısımlarınada baktım deniz anası çoktu en çok burayı beğendim.
Bahçelievler - Turanköy 3 saat 15 dakika gittim
Dönüştede Bursa sanayide köşem balkan köftecisi var, ailecek bi karışık yiyip öyle dönmenizi tavsiye ederim :D
Urla Altınköy bölgesi için evimi kiraya veriyorum ilgilenen arkadaşlar için;
Urla'''da Plaja 5 Dk Bahceli Villa | GoldenBay | Missafir
Airbnb üzerinden de ulaşabilrsiniz :)
Access Denied
Schengen vizeniz varsa hiç düşünmeden haftasonları dedeağaç a yönelin. Uzun tatil için Halkidiki. Thassos ııh. Çok fazla sinek var. Haa kaptanlığınız varsa yelkenli kullanabilirim diyorsanız 1500 euro civarına Fethiye Göcekte tekne kiralaıp göcek vs gezebilirsiniz 2-3 aile. Ama dediğim gibi birincisi ehliyetiniz olacak ikincisi kullanabiliyor olmanız gerekir. Zarar verirseniz masraflarını ödemek dert. Bi de hadi siz iyi kaptansınız ama kullanmayı bilmeyip uygun diye kiralayıp gecenin bir vakti siz uyurken GAAAARÇÇ diye bir sesle uyanabilirsiniz.
Urla Altınköy tavsiyemdir o bölge için.
Eylul ortasi deniz tatili icin direk ucakla nereyi onerirsiniz? Kibris'a baktim ama fiyatlar Turkiye seviyesine yakin yurtdisinda da Yunanistana bakiyorum ama direk ucakla Atina disinda pek bir opsiyon yok gibi. Vize sikintimiz yok 3 4 gunlugune denizi temiz keyifli bir yere gidip dinlenmek istiyoruz, su otele gittik memnun kaldik diyebileceginiz nokta atis lokasyonlar varsa iletirseniz cok memnun olurum.
Sharm olabilir