Urla Altınköy tavsiyemdir o bölge için.
Printable View
Urla Altınköy tavsiyemdir o bölge için.
Eylul ortasi deniz tatili icin direk ucakla nereyi onerirsiniz? Kibris'a baktim ama fiyatlar Turkiye seviyesine yakin yurtdisinda da Yunanistana bakiyorum ama direk ucakla Atina disinda pek bir opsiyon yok gibi. Vize sikintimiz yok 3 4 gunlugune denizi temiz keyifli bir yere gidip dinlenmek istiyoruz, su otele gittik memnun kaldik diyebileceginiz nokta atis lokasyonlar varsa iletirseniz cok memnun olurum.
Sharm olabilir
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama evli adamlar iyi bilir. :) evlilik yıl dönümü için istanbulda önereceğiniz yer var mı ? bridge restaurante hariç :)
Beyler selamlar, Yunanistan'da kalınacak otel, gidilecek plaj ve restoran tavsiylerini alabilirsem çok sevinirim.
Yunanistan olayı patladı. Herkes o tarafa kaçıyor o nedenle ipsalada inanılmaz sıra oluyor haftasonları ve Ptesi.
Dedeağaç ta 1-2 saat zaman geçirilir öğlen yemeği yeni, kahvaltı yapılır.
Arkadaşlarında dediği gibi Thassos adası benimde favorimdir. Orada ben Limeneria bölgesinde kalıyorum gittiğimde. Deniz girmek içinde çok sayıda seçenek var. Yemek içinde çok sayıda seçenek var.
Dedeağaç ın çok ötesine gitmeyelim derseniz ST GİORGİS TAVERN de yemek yenir, önünde deniz girilir.
Benim önerim Selanik merkezde kalmanız, denize günlük HALKİDİKİ ye gitmeniz yada Halkidiki de Polychrono bölgesinde kalmanız. Yeme,içme, deniz herşey elinin altında olur ekonomik şekilde.
Dedeağaçta Zourafa isimli restaurant ı beğendik, sosyal medyada ün yapmış yerlerde var ama bu mekan gayet güzel bence.
Dedeağaçta Jumbo isimli yunan milyoncusuna gidilir.
Salgamis benim için güzel bir kahvaltı yeri (pastahane)
St Giorgis tavern Makri de akşamüstü yada akşam yemek için güzel, önü kumsal.
Kavala benim için sadece 1 saat uğranacak bir yer bence. Kurabiye, kahve, ufak bir tur bitti.
Kavala ya gelmeden önce Keremetli var, oradan sürekli (saatlerine bakmak lazım yinede) Thassos feribotları kalkıyor. Ben Thassos ta EndlessView isimi yerde odad hizmeti alıyorum. Deniz manzaralı bana göre güzel bir yer. Beachlere ve yeme içme yerlerine yakın.
Umarim bu Yunanistana gidis konusu patlamaz, Turk esnafinin isleri dusunce gidenlerden oturu comak sokmaya milli servet gidiyor diye gene ucuz vatan, bayrak , Sakarya muhabbetleri baslamis insallah iyi giden isi *** edip bazi yandaslari memnun etmek icin bitirmezler.
Arkadaşlar selamlar;
Ağustos ayının 2. haftasonu için 2 günlük bir Marmaris planı yaptık eşimle. Aslında planımız Yunan Adaları idi tavsiye için konusunu da açmıştım fakat 2 gün bizim için çok kısa kalacağı ve de yoracağı için o fikri daha uzun bir zaman diliminde kullanmak üzere erteleyip Marmaris'i görmek istedik. Şimdi sizlere tavsiye edeceğiniz her türlü organizasyon, atraksiyonu sormak istiyorum. Cumartesi orada olacağız, otelimize yerleşip biraz çevreyi gezip akşamına mekanda kafaları çekip eğlenmek istiyoruz, hangi mekanlara gidilir, nereler tavsiye edilir, neresi çok eğlendirir bunun gibi tecrübelerinizi rica edeceğim sizden. Pazar günü ise niyetim tekne turu yapıp, o yörenin koylarını görmek, biraz da denizin keyfini çıkararak yüzmek açıkçası. Tekne turu için ne gibi önerileriniz olabilir, tekne turuna alternatif neler yapılabilir? Pazartesi günü ayrılacağımız için o güne dair herhangi bir isteğim yok. Şimdiden teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.
Marmaris’te günü birlik tekne turu tavsiye etmem. Keko doludur.
Barlar sokağındaki mekanlarda seviye bir hayli düşüktür. Dikkatli olmanız gerekiyor.
Denize girmek istiyorsanız Marmaris’e gelmeden Sedir Adası’na (Kleopatra Adası) uğramanızı tavsiye ederim.
Kaliteli mekanlar için Netsel Marina tarafına gidebilirsiniz.
İyi eğlenceler..
şenlikköy beyti ?
Marmaris’te günü birlik tekne turu tavsiye etmem. Keko doludur.
Barlar sokağındaki mekanlarda seviye bir hayli düşüktür. Dikkatli olmanız gerekiyor.
Denize girmek istiyorsanız Marmaris’e gelmeden Sedir Adası’na (Kleopatra Adası) uğramanızı tavsiye ederim.
Kaliteli mekanlar için Netsel Marina tarafına gidebilirsiniz.
İyi eğlenceler..
Yeşil pasaportumu aldım pek dilim yok nereye gidebilirim yalnızım tekim
İzmir'de evlilik teklifi için aşırı kasıntı olmayacak tipte mekan önerisi varsa alabilir miyim?
Ben 1 sene gecikmeli aldım valla çokta umrumda değil bakalım deneme yapıcam para olunca
Kardeşim inşallah inşallah en kısa zamanda alırsınız
Abiler selamlar. 30 Ağustos'ta kuzenimin düğünü sebebiyle Milas'ta olacağız. Sonrası için ortalama 6-7 gecelik bir deniz tatili yapma planımız var. Aşırı lüks aramıyoruz, 3 kişi için mütevazi ancak denize sıfır veya yakın (yürüme mesafesinde olması tercih) otel-pansiyon arayışımız var. Akşam yemeği ücretleri 3 kişi için ister istemez yüksek olacağı için mümkün mertebe kahvaltı + akşam yemeği olacak şekilde bir yer bakıyorum. Muğla çevresinde veya Muğla olmasa bile yakın bölgelerde otel-pansiyon önerilerinizi alabilirsem sevinirim..
Bozüyük-Kütahya-Denizli-Marmaris rotasını kullanan oldu mu, tecrübeleriniz nelerdir?
İstanbul-Antalya arasında nerelerde radar oluyor? Tecrübe eden var mı?
google maps'e gelen son güncelleme ile radar yerlerini görebiliyorsunuz.
Yeni İzmir otobanı kullanmak daha rahat olacak o zaman sanırım...
Bilgilendirme amaçlı yazayım.
Schengen red olur korkusuyla bu sene için rafa kaldırdık bu planı. Red alırsak adalara da gidemiyorduk öyle de bir durum var.
Temmuz sonu-ağustos başında Samos'a gittik eşimle. Kapıda vizeden faydalandık, feribot erken gelirse şanslısınız yoksa 2-3 saat sıra olabiliyor.
Adanın bir ucundan bir ucu yaklaşık 50 dakika uzaklıkta. Ege-akdeniz sahillerindeki yamyam esnaftan uzaklaşmak için böyle bir tercihte bulunduk iyiki de yapmışız.
Yalnız onlar da ufaktan Türklerin çok talebi olduğunu farketmişler, inşallah bizimkilere benzemezler.
Detaylı sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım. Devam eden aylarda Bulgaristan'daki akrabalardan davet mektubu alacağım. Duruma göre Sofya-Varna tarafı için bişeyler sorabilirim.
kullanıcıların koydugu pinler o yüzyıldır yandexte olan.birisi lan bu neymiş diyip koysa ,baskaları yanlıs diye kadar kalır işin özü.