1.5 ay silivri gümüşyaka yazlık, 20 günde memleket havası![]()
Arkadaslar Bodrumda yasıyorum 3 yıl rent a car transfer ısı ıle ugrastım bu sezon da dıs hatlar otopark odeme noktasındayım. Ihtıyacınız oldugu taktırde rent a car transfer konusunda yardımcı olabılırım.Bır hafta on gun oncesınden pm yoluyla ulasırsanız telefonumu yollar ırtıbata gecerız.
Çeşme ye gidecekler için geçen sene açılan, love you oteli tavsiye ederim. aya yorgi yolunun tam başında. odalar muazzam
Bodrum'dan tavsiyeler varsa alalım.![]()
bu yıl susesi luxury..çok beğenildiğini okudum bu defa orayı bir deneyelim dedim.inşallah memnun kalırız.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
kısmetse ev alacağım tatil planları yatar
şarköy gölcük köyünde evimiz var bir hafta orada takılırım babam bakar bana![]()
İlk 2 otelde de bulundum geçmiş senelerde. Bu yaz MaxxRoyal'deyken Rixos'un kışın restorasyona gidileceği yönünde haber almıştım takip etmedim ama restorasyon olmuşsa tercih edilir yine. Benim için Rixos Premimum Belek'in yeri ayrıdır, Aquapark'ı da gayet güzel.
Voyage Belek'de beklentileri karşılayacaktır.
Aile ile gidilecek 5 yıldızlı kaliteli fiyati çok çok abartı olmayacak şekilde Otel tavsiyesinde bulunacak olan var mı ?
Bide genç işi yine fiyati fazla abartı olmayacak şekilde Otel önerisi olan var mı ??
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
voyage bodrum 4 geceye 1500 tl istemese, şehrin merkezi çok iyi aslında, aradığım gibi hatta fazlası![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Voyage otelın yanında salmakıs otel var orasıda fena degıl ama bı voyage kalıtesı olmasada pek aratmıyo sahsen. Onun harıcınde yıne aynı yerde Azka otel var bır kac otel daha var o bolgede gumbet bardakcı dıye gecer orası. Degırmenlerın altında,onuın harıcınde degırmenlerın sonunda bı otel var adını unuttum o otelın manzarası bodrumda kı hıc bır otel de yok
Çoluk cocuk aılecek bodruma tatıle gelmeyı dusunenler Ortakent yahsı de cok hos apart pansıyon tarzı yerler var buraların sahıp lerı hep bır aıledır,Yanı bır otel tatıl koyu musterısı gıbı degıl de mısafır gıbı davranırlar musterılerıne,Çok sıcakkanlılardır orayı da orenebılırım sızlere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)