Ben 1 sene gecikmeli aldım valla çokta umrumda değil bakalım deneme yapıcam para olunca
www.honda-tech.com
Abiler selamlar. 30 Ağustos'ta kuzenimin düğünü sebebiyle Milas'ta olacağız. Sonrası için ortalama 6-7 gecelik bir deniz tatili yapma planımız var. Aşırı lüks aramıyoruz, 3 kişi için mütevazi ancak denize sıfır veya yakın (yürüme mesafesinde olması tercih) otel-pansiyon arayışımız var. Akşam yemeği ücretleri 3 kişi için ister istemez yüksek olacağı için mümkün mertebe kahvaltı + akşam yemeği olacak şekilde bir yer bakıyorum. Muğla çevresinde veya Muğla olmasa bile yakın bölgelerde otel-pansiyon önerilerinizi alabilirsem sevinirim..
google maps'e gelen son güncelleme ile radar yerlerini görebiliyorsunuz.
Bilgilendirme amaçlı yazayım.
Schengen red olur korkusuyla bu sene için rafa kaldırdık bu planı. Red alırsak adalara da gidemiyorduk öyle de bir durum var.
Temmuz sonu-ağustos başında Samos'a gittik eşimle. Kapıda vizeden faydalandık, feribot erken gelirse şanslısınız yoksa 2-3 saat sıra olabiliyor.
Adanın bir ucundan bir ucu yaklaşık 50 dakika uzaklıkta. Ege-akdeniz sahillerindeki yamyam esnaftan uzaklaşmak için böyle bir tercihte bulunduk iyiki de yapmışız.
Yalnız onlar da ufaktan Türklerin çok talebi olduğunu farketmişler, inşallah bizimkilere benzemezler.
Detaylı sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım. Devam eden aylarda Bulgaristan'daki akrabalardan davet mektubu alacağım. Duruma göre Sofya-Varna tarafı için bişeyler sorabilirim.
kullanıcıların koydugu pinler o yüzyıldır yandexte olan.birisi lan bu neymiş diyip koysa ,baskaları yanlıs diye kadar kalır işin özü.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)