User Tag List

Sayfa 88/88 İlkİlk ... 3878868788
1668 sonuçtan 1.654 ile 1.668 arası

Konu: Tatil planları

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Home - Club Marma Hotel

bodrum akyarlar.

bu sene bu otelden çok memnun kaldık.yemekleri çok güzeldi.odalar çok temiz mis gibi sabun kokuyordu çarşaflar falan tertemizdi.

deniz dibi full kum ve çok sığ.

hanım çocuk çok beğendi ilerde düşünen varsa diye yazıyorum tavsiye ederim.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Home - Club Marma Hotel

bodrum akyarlar.

bu sene bu otelden çok memnun kaldık.yemekleri çok güzeldi.odalar çok temiz mis gibi sabun kokuyordu çarşaflar falan tertemizdi.

deniz dibi full kum ve çok sığ.

hanım çocuk çok beğendi ilerde düşünen varsa diye yazıyorum tavsiye ederim.
    Burası Karaincir koyu. Bodrum'un en güzel ikinci denizi burasıdır. Kayınpederim Marma'nın hemen üstünde oturuyor, bizde hafta sonu yazlık niyetine geliyoruz Bitez'den

Çocuklu aileler için biçilmiş kaftan

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası Karaincir koyu. Bodrum'un en güzel ikinci denizi burasıdır. Kayınpederim Marma'nın hemen üstünde oturuyor, bizde hafta sonu yazlık niyetine geliyoruz Bitez'den

Çocuklu aileler için biçilmiş kaftan
    Abi cümle şöyle olmamalı mıydı sence de?

''Burası XXXX'den sonra Bodrum'un en temiz denizi.''

Buradaki XXX Nedir ? neresidir

Ben Bodrumu bırakalı oldu bayağı. Gittiğimde Xanadu Otelde kalırdık, ki benim girdiğim gördüğüm ve tecrübe ettiğim en keyifli deniz. Yarım ada, bir tarafı rüzgarlı olduğunda diğer taraftan girebiliyorsun ve bir şekilde sakin bir ortam var.

Artık devir değişti, e tabi Çelik de değişti. Aquapark yoksa biz de yokuz oldu ufaklıktan dolayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi cümle şöyle olmamalı mıydı sence de?

''Burası XXXX'den sonra Bodrum'un en temiz denizi.''

Buradaki XXX Nedir ? neresidir

Ben Bodrumu bırakalı oldu bayağı. Gittiğimde Xanadu Otelde kalırdık, ki benim girdiğim gördüğüm ve tecrübe ettiğim en keyifli deniz. Yarım ada, bir tarafı rüzgarlı olduğunda diğer taraftan girebiliyorsun ve bir şekilde sakin bir ortam var.

Artık devir değişti, e tabi Çelik de değişti. Aquapark yoksa biz de yokuz oldu ufaklıktan dolayı.
    Doğru o kısmı atlamışım

Yalıçiftlik denizi ilk sırada ama çocukla zor bir lokasyon. Taşlık olması ve deniz'in hırçın olması sebebiyle yetişkinlere uygun

Aspat, Karaincir, Akyarlar, Akçabük, Meteor hattı şahane

Bitez & Yahşi dolayları balçık gibi dibi. Öğleni bulmadan ayrılmak lazım.

Ortakent & Müsgebi manav reyonu gibi bütün bitkiler var börülce ıvır zıvır bide çok sığ. Yüzebilmek için baya yürümek gerekiyor.

Tatil kavramı 2019'da Bodrum'a taşındığımızdan beri bitti bizim için. Hadi tatile gidelim moduna giremiyoruz

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

MeHMeT-INC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümüzdeki hafta sonu evlilik yıldönümü tatili için gitmek üzere Kapadokya'da önerebileceğiniz otel var mı?

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeHMeT-INC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önümüzdeki hafta sonu evlilik yıldönümü tatili için gitmek üzere Kapadokya'da önerebileceğiniz otel var mı?
    Pegas Cave Ürgüp
    Erica Cave Ortahisar
    Taka Ev Üçhisar

Üçünde de konaklayıp çok memnun kaldık, müsait oda tipi ve rakama göre tercihleriniz arasında bulunsun derim..
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-15 arası İtalya'ya gideceğiz 2 aile sırt çantalı şekilde gezeceğiz. 15-16 Bükreş aktarmalı döneceğiz.

O bölgeden sırt çantamda getirebileceğim bir şey isteyen varsa yazabilir.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidilebilecek en kötü tarihde gidiyorsun. Hava sıcaklığının 50 civarında nem oranının 100'lere yakın olduğu dönem.

Nisan 20 - Kasım 15 aralığında Dubai'ye gitmek hiç mantıklı olmayacaktır. Haziran 15 itibariyle emirlikte dış alanda çalışma yapılmasına bile yasak getiriyorlar.

Bayram'dan önce iş için gitmek zorunda kaldım. 5 gün dakika saydım bitsin de geri döneyim diye ki benim işim otellerde toplantı yapmaktan ibaretti. Ama tesis'ten tesis'e geçerken dahi maruz kaldığım 5dk lık hava günümü zehir etmeye yetiyordu 3 gün daha kalsam sigarayı bırakırdım sanırım
    Evet tatilin sonlarindan yaziyorum suan 5. Gun bitti iste sali donuyorum allaha sukur ilk isim topragi opmek olacak. Sicak konusu harbi garip de alistim artik ilk geldigim 2 gun allah kahretsin boyle memleketi dedim de sorun etmiyorum artik. Sigaraya gelince ben 1 paket iciyordum. Gunde 3 pakete cikti noldu ben anlamadim. Asil mesele sokakta insan yok beache gidiyorum kimse yok havuza gidiyorum kimse yok sokaga cikiyorum kimse yok tek gordugum hindu afgan filipinli pakistanli he bi de ben iste. Clube gittim orada vardi allahima cok sukurler olsun. Off season deneyimlerimi tek cumleyle soylemek gerekirse, GELMEYIN BURAYA.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzenleme atamiyormusum sunu da yazayim her yer klima ama sicak soguk sicak soguktan hasta olmanin esiginden dondum. Daha da neseli olurdu herhalde salya sumuk dubaide gezmek. Hala gelmek isteyen ona dikkat etsin. Fiyatlar Turkiyeye benzer kafa kafaya. Yemek yiyorsun minumum 50 dirhem zaten. Ben vizesi oteli cartu curtu derken 100kyi astim simdi dusununce diyorum ki ne mal adamim. Ama savurdum parayi. Siz benim gibi yapmayin gelirseniz cunku buraya degmez. Oyle lanet bir yer ki sadece marinada takildim 2 klube gittim biri bla bla biri blu diye bir yer ikisi de hadi iyidi de fiyatlar aman allahim trden 5 kat resmen sacmalik. Vallahi gelmeyin lutfen gelmeyin pisman olmazsiniz…

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ExtRemee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balıkesir Edremit ve etrafında önerebileceğiniz 2 - 3 günlük otel varmıdır. Toplam 3 kişi olacağız (1 çocuk 4 yaşında)
    Hocam o bölgede 2 ay önce Körfez Terma Otelde kaldık çokta memnun kaldık, denize sıfır konuda tam olarak Gürede, sıcak suları var havuzu var denizi var her şeyi çok güzeldi..
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet tatilin sonlarindan yaziyorum suan 5. Gun bitti iste sali donuyorum allaha sukur ilk isim topragi opmek olacak. Sicak konusu harbi garip de alistim artik ilk geldigim 2 gun allah kahretsin boyle memleketi dedim de sorun etmiyorum artik. Sigaraya gelince ben 1 paket iciyordum. Gunde 3 pakete cikti noldu ben anlamadim. Asil mesele sokakta insan yok beache gidiyorum kimse yok havuza gidiyorum kimse yok sokaga cikiyorum kimse yok tek gordugum hindu afgan filipinli pakistanli he bi de ben iste. Clube gittim orada vardi allahima cok sukurler olsun. Off season deneyimlerimi tek cumleyle soylemek gerekirse, GELMEYIN BURAYA.
    ah güzel kardeşim ama ben dedim gitme çok yanlış tarih seçimi diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah güzel kardeşim ama ben dedim gitme çok yanlış tarih seçimi diye
    Abi oyle de vize cikmadi avrupaya pasaport dolsun diye gittik arkadaslarla. Bi daha tovbe ama sezonda bile gelmem

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz bu sene tekne turuna çıkacağız,uzun yıllar sonra.. 18-25 ağustos haftasında.. Deneyimlerimi ve ortalama bütçeyi vs buradan paylaşacağım.
    Marmaris'ten çıkış yapacağız.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Edirne erikli tarafında güzel otel pansiyon önerisi gelir mi?
    28-30 ağustos arası 3 gün ara tatil düşünüyoruz fotolar vs cok güzel ama memnun kalınır mı? Maksat cocuklar eglensin kumsal sıg su lazım
    gecen hafta erdek ormanlıdaydım güzeldi ondan önce kumcagıza gittim orası da güzeldi.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Edirne erikli tarafında güzel otel pansiyon önerisi gelir mi?
    28-30 ağustos arası 3 gün ara tatil düşünüyoruz fotolar vs cok güzel ama memnun kalınır mı? Maksat cocuklar eglensin kumsal sıg su lazım
    gecen hafta erdek ormanlıdaydım güzeldi ondan önce kumcagıza gittim orası da güzeldi.
    Sivrisinek sorunu çoktur Erikli'nin. Gitmeden hali hazırada oralarda yaşayan birinden duymak / dinlemek lazım.

Keşan Belediyesi Erikli Belediyesi Şikayetleri - Şikayetvar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)