elektrik sudan daha onemli, sizin ustunuzeyse kesin elektrigi sigortayla oynayın actırmayın. onun ustuneys muhru kopartıp kacak kullanımdan ihbar edin
elektrik sudan daha onemli, sizin ustunuzeyse kesin elektrigi sigortayla oynayın actırmayın. onun ustuneys muhru kopartıp kacak kullanımdan ihbar edin
ihtarname çekmeyi unutmayın, yani çıkması gerektiğini yasal olarak bilidirmiş olun su sizin üzerinize ise vanayı kapatma hakkınız vardır elbet
çok küstahlaşırşa elektirik şartelinide bozun en fazla bir ay dayanır çıkar gider
ama ödenmemiş kiralar ne olur bilinmez
var bizde de aynı dertten bi tane, adam daha ilk aydan kirayı eksik verdiğiyle kalmadı bide bu ayı da şu zaman veriyim bu zaman veriyim demeye başladı, bizmi çok iyi niyetliyiz millet kendini çok çakal mı zannediyo anlamadım gitti
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Sorunu baska yollardan hallettik sayilir. Hatri satilir bir akrabamiza soyledim kiracinin tel no verdim konusmuslar. Az once kiraci aradi haftaya pazartesi 4 aylik kirayi vericem, cumaya kadar da evi bosalticam dedi.
Merak ettiğim;
muhtemelen bikaç aydır çıkartmaya çalışıyorsunuz.
3 ay daha varmış 1 yıllık sözleşmenin bitmesine.
bu adam ne zamandır kiracınız ve tam olarak ne zaman çıkmasını söylediniz ?
Aynen kibar konustugumuzdan bizi biseye benzetemedi bana bisey yapamazlar yasalarda beni koruyo gibi bir dusunceye kapildi sanirim ama kendisine tel acan isim onu yeterince tatmin etmistir
Gecen sene agustosta girdi eve, sozlesmesi 1 yillik bizdede bayagi bir senetlere mevcut. 2012 ocak ayinda cikmasini soyledik zaten 2012 ocak subat mart nisan aylarinin kiralarini odemedi
ben olsam ben de çıkmazdım o zaman
Edit :
Burdan birisi bi konu açsa, onca masraf yaptım yeni eve taşındım. 5 ay geçmeden ev sahibi bana çık dedi. Sözleşmem var falan dese.Burdaki 100 kişiden 95 tanesi adamın şu anda yaptıklarını yapmasını söyler.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
senetleri işleme koyarsınız ihtiyati haciz (dosya masrafı var 500 küsür ) ile en geç bir haftada işleme girer ve hacze başlar evin içini komple kaldırdıktan sonra çıkmam diyemez. Konu başka yerlere sapmasın arkadaşlar. tşk
Edit : Kira sözleşmesi bitene kadar çıkaramazsınız senetleri işleme koyarsanız başınız ağrıyabilir sadece 3 aylık kira bedeli kadar örn : 400 x 3 : 1200 tllik eşya kaldırabilirsiniz
hocam arkadaşı yanlış anlamışsınız. kiracıyı kirayı ödemediği için çıkartıyor. yoksa keyfi bir çıkartma söz konusu değil. kirasını düzgün ödeyen adama çık evden dese heralde en büyük ayıbı kendisi yapmış olur. hem kirasını düzgün ödeyen adam 1 yıllık sözleşmesi varken maddi manevi dünya kadar tazminat davası açabilir![]()
Ama adam kendisine çık dendikten itibaren ödememiş kiraları. Bir nevi tepki göstermiş (haklılığı-haksızlığı tartışılır)..... Normalde ağustosa kadar oturma hakkı var.....
"Gecen sene agustosta girdi eve, sozlesmesi 1 yillik bizdede bayagi bir senetlere mevcut. 2012 ocak ayinda cikmasini soyledik zaten 2012 ocak subat mart nisan aylarinin kiralarini odemedi
Techturkey.com Post 27
"
Okumadan imzalamam.....
aynı sey basımıza geldı...
banka dekontlarını vs dokumanlarla bırlıkte polıse basvurun ve cıkaramıyorum kasrı koyuyor seklınde bır dılekceyle basvurun polıs ekıplerıyle beraber gıdersınız o an evı bosaltma sansınız oluyor alın anahtarı vs kıtleyın kapıyı yada adam karsı koyar vs yaparsa polısler tarafından alınır zaten...
o arada atın esyaları kapıya olsun bıtsın...
oyle .... boyle.... seklı baska cozum yok![]()
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)