User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: serum vakası

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    yine olsa yine yaparım dermisin stajyer hatrına

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım taktırdığın Serum neydi? izotonoikmiydi dekstrozmuydu? mannitol felanmıydı? içine ekledikleri ilaç neydi? ne amaçla takıldı? Sağlık calışanları o anki allerjik riski hastaya yansıtmamak için birbirlerini fırçalarlar cünkü, hasta dahada panikleyip ortalığı dahada karıştırmasın diye..? ne amacla uygulandı tedavi size?
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

GörkemT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalova devlet hastanesınde oldu abı. ısın kotu yanı devlet hastaneleerınde hep tıiiyee alıyorlar . temızlıkcı bıle doktor kesılıyor basımıza bse dedıgımızde suclu bız oluyoruz nedense
    aynen usta ben rapor almaya gidiyorum doktor tanıdık kadına diyorum doktor beyle konuscam bekle diyo içeri almıyor içerisi bomboşken temizlikçi tav ediyor beni tipide tam bir tipitip zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım taktırdığın Serum neydi? izotonoikmiydi dekstrozmuydu? mannitol felanmıydı? içine ekledikleri ilaç neydi? ne amaçla takıldı? Sağlık calışanları o anki allerjik riski hastaya yansıtmamak için birbirlerini fırçalarlar cünkü, hasta dahada panikleyip ortalığı dahada karıştırmasın diye..? ne amacla uygulandı tedavi size?
    mehmet abı soguktan dolayı uygulandı serum ama ne oldugunu bılmıorm . walla hıcte ortalık karısmadı bayan doktor haha hıhı geldı gecmıs olsn dedı cektı gıttı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GörkemT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen usta ben rapor almaya gidiyorum doktor tanıdık kadına diyorum doktor beyle konuscam bekle diyo içeri almıyor içerisi bomboşken temizlikçi tav ediyor beni tipide tam bir tipitip zaten
    nedense hepsı de bıyıklı oluyor senn sansına walla gorkem abı belkı olelerı denk gelıodur

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooo çok sert Hastanede stajer teknisyenim bende tabi çirkinleri var ama güzelide var hakkını yemelim şimdi Şaka bi yana sağlık meslek lisesinde olanlar çoğu şeyi üni lerden daha iyi biliyor üniler düz liseden cıkmıs gelmiş üni 1.sınıfta direk staja verirsen birşey bilmeden nasıl olacak ya sana zarar verecek yada ciddi şekilde ölüme bile yol acabilecek......çoğu stajer kızda küçük dağları ben yarattım havasında takılıyor zaten her zaman doktoru iste korkuyorum ben de gerekirse doktor ilgilensin..veya hemşire.
    AP Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn ole abı normalden fazlasını bılen de var hıc bıse bılmeyenı de war hele bıde burnu havada olanlar var onlara hıc bıse demıorm ben..
    ama hayatımın en zor 45 dakıkasını gecırdım baska turlu anlatılamaz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet abı soguktan dolayı uygulandı serum ama ne oldugunu bılmıorm . walla hıcte ortalık karısmadı bayan doktor haha hıhı geldı gecmıs olsn dedı cektı gıttı
    canım kardeşim, soguk algınlıgı durumunda yada herhangi bir kırgınlık durumunda, bemiks gibi bir vitamin ile bir kaç ilaç karıştırılarak sarı renkli bir serum hazırlanır, o tarz birşey ise, bu serumun böyle birşey yapma ihtimali yok. Heh felclik bir durum olacak olsa, kollarından başlamaz emin ol..

Çünkü, bu serum kolundaki damarından girdiği zaman etkileşime başlamıyor, o kana karışmış ilaç kalbin atmasıyla çekiliyor damar sisteminden, küçük dolaşım tamamlandıktan sonra, karaciğerine ulaşıyor.. bütün hadise orada başlıyor, beyin buna göre uyartı yolluyor yada bir aksiliğe göre tepki veriyor. Hani bu serum bacağından verilseyi bacagın uyusacak yada felce ugrayacak diye bir durum yoktu, muhakkak allerjik bir durumdur, bence gidip bir hangi ilaca direncin hangi ilaca allerjin olduguna dair, üniversite hastanesinde antibiogram yada türevi gibi testler yaptırmalısın.

Geçmiş olsun.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim, soguk algınlıgı durumunda yada herhangi bir kırgınlık durumunda, bemiks gibi bir vitamin ile bir kaç ilaç karıştırılarak sarı renkli bir serum hazırlanır, o tarz birşey ise, bu serumun böyle birşey yapma ihtimali yok. Heh felclik bir durum olacak olsa, kollarından başlamaz emin ol..

Çünkü, bu serum kolundaki damarından girdiği zaman etkileşime başlamıyor, o kana karışmış ilaç kalbin atmasıyla çekiliyor damar sisteminden, küçük dolaşım tamamlandıktan sonra, karaciğerine ulaşıyor.. bütün hadise orada başlıyor, beyin buna göre uyartı yolluyor yada bir aksiliğe göre tepki veriyor. Hani bu serum bacağından verilseyi bacagın uyusacak yada felce ugrayacak diye bir durum yoktu, muhakkak allerjik bir durumdur, bence gidip bir hangi ilaca direncin hangi ilaca allerjin olduguna dair, üniversite hastanesinde antibiogram yada türevi gibi testler yaptırmalısın.

Geçmiş olsun.
    aydınlattıgın ıcın cok saol mehmet abı ama hıc bır karısım flan yapılmadı kucuk boy serum taktılar ıcındekı maddelerden bırı bana zararlıymıs ondan dolayı kollarım da kılıtlenme ve bacaklarımda uyusukluk meydana geldı doktor beye sordm ne zaman gecer sırıtarak 1 haftaya kadr gecer dedı o an gırtlaklamamak ıcın zor tuttum kendımı abı test falan da yaptılar ıdrar olsun kan tahlılı olsn hıc bır sey cıkmadı dedı doktor. en yakın zamanda bu testlerı yaptırırım tekrar cok saol abı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aydınlattıgın ıcın cok saol mehmet abı ama hıc bır karısım flan yapılmadı kucuk boy serum taktılar ıcındekı maddelerden bırı bana zararlıymıs ondan dolayı kollarım da kılıtlenme ve bacaklarımda uyusukluk meydana geldı doktor beye sordm ne zaman gecer sırıtarak 1 haftaya kadr gecer dedı o an gırtlaklamamak ıcın zor tuttum kendımı
    cok gecmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok saol abı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)