geçmiş olsun
yine olsa yine yaparım dermisin stajyer hatrına![]()
Arkadaşım taktırdığın Serum neydi? izotonoikmiydi dekstrozmuydu? mannitol felanmıydı? içine ekledikleri ilaç neydi? ne amaçla takıldı? Sağlık calışanları o anki allerjik riski hastaya yansıtmamak için birbirlerini fırçalarlar cünkü, hasta dahada panikleyip ortalığı dahada karıştırmasın diye..? ne amacla uygulandı tedavi size?
oooo çok sertHastanede stajer teknisyenim bende tabi çirkinleri var ama güzelide var hakkını yemelim şimdi
Şaka bi yana sağlık meslek lisesinde olanlar çoğu şeyi üni lerden daha iyi biliyor üniler düz liseden cıkmıs gelmiş üni 1.sınıfta direk staja verirsen birşey bilmeden nasıl olacak ya sana zarar verecek yada ciddi şekilde ölüme bile yol acabilecek......çoğu stajer kızda küçük dağları ben yarattım havasında takılıyor zaten
her zaman doktoru iste korkuyorum ben de gerekirse doktor ilgilensin..veya hemşire.
AP Type-R
aynn ole abı normalden fazlasını bılen de var hıc bıse bılmeyenı de war hele bıde burnu havada olanlar var onlara hıc bıse demıorm ben..
ama hayatımın en zor 45 dakıkasını gecırdım baska turlu anlatılamaz....
canım kardeşim, soguk algınlıgı durumunda yada herhangi bir kırgınlık durumunda, bemiks gibi bir vitamin ile bir kaç ilaç karıştırılarak sarı renkli bir serum hazırlanır, o tarz birşey ise, bu serumun böyle birşey yapma ihtimali yok. Heh felclik bir durum olacak olsa, kollarından başlamaz emin ol..
Çünkü, bu serum kolundaki damarından girdiği zaman etkileşime başlamıyor, o kana karışmış ilaç kalbin atmasıyla çekiliyor damar sisteminden, küçük dolaşım tamamlandıktan sonra, karaciğerine ulaşıyor.. bütün hadise orada başlıyor, beyin buna göre uyartı yolluyor yada bir aksiliğe göre tepki veriyor. Hani bu serum bacağından verilseyi bacagın uyusacak yada felce ugrayacak diye bir durum yoktu, muhakkak allerjik bir durumdur, bence gidip bir hangi ilaca direncin hangi ilaca allerjin olduguna dair, üniversite hastanesinde antibiogram yada türevi gibi testler yaptırmalısın.
Geçmiş olsun.
aydınlattıgın ıcın cok saol mehmet abı ama hıc bır karısım flan yapılmadı kucuk boy serum taktılar ıcındekı maddelerden bırı bana zararlıymıs ondan dolayı kollarım da kılıtlenme ve bacaklarımda uyusukluk meydana geldı doktor beye sordm ne zaman gecer sırıtarak 1 haftaya kadr gecer dedı o an gırtlaklamamak ıcın zor tuttum kendımıabı test falan da yaptılar ıdrar olsun kan tahlılı olsn hıc bır sey cıkmadı dedı doktor. en yakın zamanda bu testlerı yaptırırım tekrar cok saol abı
cok saol abı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)